Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 258
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Тоничка,
защо пък да е проблем къпането в 17-18 часа Grinning Никакъв проблем не е, вие все в един час ли се къпете? И ние понякога тогава пълним ваната, обикновено когато Борислав е изнервен, спи му се и т.н., защото банята го разведрява.
Теди,
и аз не бих излязла сигурно, обаче много държах да сефтосаме шейната Mr. Green Не се кахъри за миялната, дошло и времето.
Дани,
Скрит текст:

# 496
*Teddy*, аз също не я изкарвам моята малката, но на нея й сложиха Приорикс ваксината и сега нали има и много грип, затова я пазя, я кажи Вие как я понесохте?
За коликите съм давала веднъж Биогайа, после спрях и пусках сешоара, успокояваше се от него  Simple Smile
Почти всичките ми познати са болни, направо е ужас с тоя грип.

Да се допълня, много сладък Борко.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 14:50 от Niq_23

# 497
Ния, дребната почти без никакви проблеми понасяше всички ваксини. Вярно, че вече е минало време, а и напоследък не съм с ума си, но в момента не мога да се сетя да е имало притеснителна реакция. Май даже и Т не ми вдигаше, но аз взимах предварителни мерки с Туя, Панадол и лепенките Cool Patch. Иначе ако ваксината, която са ви сложили сега, е тази за 13-тия месец (не ги помня като имена) - за реакция се оглеждай 7-10 дни след поставянето й. Дано ви се размине, че май я водят най-тежка (макар че различните лекари пак имат различно мнение).

# 498
*Teddy*, да същата е, давам Туя и аз и се надявам да се разминем  Simple Smile Дано и при нас няма реакция, щом не помниш значи не е имало проблем Simple Smile

# 499
Аз да кава за коликите.Спрях вече мастичката  Mr. GreenСвива се ,пръцка, ръмжи ,почервенява от напъване,ама не реве.Издържа на болката ли незнам  newsm78 , но е спокоен .Но от постоянно нааканите памперси дупето му е ужас чак ранички и кървят.Не съм изхрърляла ненаакан памперс.Постоянно ака   Rolling Eyes. Мазах с правено кремче, което в такава ситуация е помагал на Рали ,био кремче купих мазах,пиоктанин  също не ни помага ,сега съм на сулфатиацол и ако и той не изсуши вече раничките ще взема тридерм.Не ми се иска защото е с кортикостероид ама да минат че ще стане вече месец е така .
Месечинке много е сладък и..... доволен.
Весе минаха ли вече вашите колики?
Деси да се оправяте бързо.Може да е от някое зъбче и дано е, че да не е грип и подобните му.

# 500
Лилка, взимай Тридерма. Какво му се плашиш. А да седи така, добре ли е. Хриско се оправи след първото мазане още, а колко зле беше. Сега се беше подсекал от двете страни от лепките на памперса / предполагам/. Намазах само веднъж и всичко се заличи.
Месечко, втората снимка на Борката ме уби. Как комфортно си е чучнал в снега  Mr. Green
Гледам да го къпем след яденето, което прави около 18-19h. Ние къпем между 2 хранения. Но напоследък не остава буден. След хранене го чакам 50мин.-1 час за банята, а  преди това е невъзможно. Пробвах няколко пъти, но ме е страх съседите да не викнат социалните. Страшно се дере, и после едва засуква от превъзбуда. 
Днес ще пробвам да го изкъпем по- рано, да видим как ще му се отрази.

# 501
Здравейте, мами, надявам се да приемате нови попълнения  Blush
С някои от вас се знаем, за другите ще се представя набързо- на 27 год. съм, а ММ на 30 год. На 21.12.2013 год. получихме най-хубавия си коледен подарък- Андрей. Родих го със секцио, 3.300 кг, 50 см.  Heart Eyes Имахме усложнения след раждането /Андрейката не можеше да диша самичък и се наложи да стои на апаратно дишане в кувиоз/, но слава Богу вече всичко е наред  Praynig

И по този повод веднага ви задавам въпрос  Embarassed - препоръчайте ми наистина добър лекар в  София, където да заведем Андрей на цялостен преглед, искам още едно мнение, че е здрав и няма последици от кислородното дишане  Praynig 

# 502
Oх, мерси, милички, дано се оправи бързо  Praynig
Много червено гърло има, съмнява се и за ушите нещо, но не можа хубаво да ги провери, че Дени писка само като я види  Mr. Green Аз я пипнах за ушите докато се унасяше да спи и реагира, дръпна се и се намръщи  newsm78 Премерих и Т, 38.3 е сега  ooooh! Уф, изписа АБ док, сега се чудя какво да правя, ще се гръмна  Blush
п.п. Тони, при нас докато иамхме колики си имаше често зелено аки, не му се коси Simple Smile
Зуз, пробай, дано помогне пък това Praynig

# 503
  • София
Деси, аз бих давала АБ щом е и с такава температура. Бързо оздравяване.
Бела, добре дошла. Аз бих го завела в Щерев при Стаменов. (Не онзи Стаменов) или в Токуда, но не при педиатрите, а в неонатологията. Но там не ги обичам много, иначе неонатолозите са много добри.
Лилка, нямаме колики може би откакто стана на почти три месеца. А още след втория значително намаляха.

# 504
  • Северозапада
Лилка, при нас дупето мина веднага след като смених марката пелени

# 505
  • Варна
Деси, почвай АБ, с нещо хомеопатично само ще се влоши положението, бързо да се оправя сладката бухтичка  Heart Eyes Hug

Бела, добре дошла  Hug С лекар за София не мога да помогна  Tired

Прахи, защо реши че към 20 ч. ти намалява кърмата?
И при мен едната гърда пуска много по-лесно от другата, и съответно е предпочитаната. Не спирай да ги редуваш обаче.
Щом ти е разранено зърното значи не засуква правилно. Като засуче, ако имаш болка се дърпаш и да засуче на ново. Не трябва да изпитваш каквато и да е болка при кърмене  Rolling Eyes

Етои една снежна Калина цък, цък, цък,

Месечко, трябваше заедно да ги наснимаме гаджетата   Heart Eyes То не е късно де  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 16:37 от V.A.V.A

# 506
Почвам,току що измерих 39 градуса, даже сигурно още щеше да се качи  ooooh!
Обиччам снежна Кали  Heart Eyes

# 507
desitkad, започвайте да се лекувате както е казала лекарката и дано бързо се оправи Деница.
V.A.V.A, много хубава Калина  Simple Smile
BellaS, добре дошла, лошо сте преживяли, отсега нататък дано нямате повече премеждия  Simple Smile

# 508
При мен проблема е запушване основно. Боли ме докато засуче, като тръгне да суче не ме боли, отделно си има раничка и явно има и по дълбоки запушвания, щото си тече кърваво. Сутринта мн ми се спеше и не станах за бутилчицата с топла вода и явно докато засуче и тръгне млякото ме е разранила. Иначе гледам като не ми е конфротно да я намествам да ми е приятно. Но болката винаги е в началото докато засуче, все едно с нож ме режат, тръгне ли да суче се унасям дори и аз, щяхме да заспим дори сутринта тя на гърдата изплужена аз полулегнала.... Бича си лецитина но по ага само умерено, не сложа ли бутилката с ттопла вода си ставам на буци....и то пак тая дясна гърда, дето си се храним от нея.  Другата не е проблемна ама и няма мляко толкова. / позанвам по сукането вяло преглъща и бързо се пуска от нея/ давам я нея уж първа....ама не съм забелязала промяна.

Деска и аз бих давала антибиотик, много е висока темп....другото е клеева тинктура виж капките за деца как е дозировката. Мисля, че беше капка за годинка или нещо такова  newsm78. Става и за нослето и за гърлото.  Peace

Пупупу сега видях и детенцето, прекрасна тази Калина и много ме кефи якето  Mr. Green 

# 509
  • София
Ей, че хубава Калина! И доволна! Heart Eyes
Ние с дупето проблем не сме имали, дано и занапред е така. Памперси ползвам само зелен памперс и многорядко мажа с каквото и да било.
Анди не е акал вече втори ден, за пръв път се случва. Спокоен е и не му е твърд коремът. Какво да гоправя?

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 17:04 от Veseto*

Общи условия

Активация на акаунт