Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 219
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Анди засега обича и ваната и процедурите след. Абе добър ми е, пу-пу.  Mr. Green

Що бе Вес, моя да не е лош,  като не се кефи на масажа.

Е лош, ти пък. Ама знаем как Хриско те тормози още от корема. Всички гледахме вълните.  Mr. Green  Аз говорех цялостно, че не мога да се оплача. Не съм го сравнявала с другите бебоци.

Ей, да оздравяват вече всички дечица!
И аз чаках стида за това. Да изтрепе всички гадини!

# 556
Ой, Мравке, вие май същото като нас карате Tired Бързо да се оправите  Hug
Пете, тежка нощ, пак 39.2, Нурофен, мокри чорапи, даже и до резени картофи стигнахме, към 3 часа вече я свалихме на 37.5 и заспахме. Сутринта се събуди с 38.5, Нурофена я свали до един час и беше 37.5, сега спи, милата ми измъчи се. Ще я водим пак да я види док, каза, че всеки ден може да я водим и тя да си е спокойна  Grinning А за ваната, водата беше топличка, колкото тялото поне, направих много пяна с гелчето й за миене, и остана поне половин час докато се охлади водата. На нея много й хареса, само дето направи океан на пода от пляскане във водата  Mr. Green
Стели, аз мислех, че е купувана тортата, серидзно, браво на теб   bouquet Приемаш ли поръчки  Mr. Green
Не искам повече болни  Naughty
Тука пък наваля сняг, имаме шейна, ама сме болни  Crossing Arms

# 557
  • Варна
Добър ден, аз още рано сутринта ви изчетох и си намислих какво да пиша обаче метнах къщата със смукачката че беше станало леле и мале и съм останала с впечатлението че дори съм се разписала пък то нищо такова , е гати му  Crossing Arms

Та , да обобщя от снощи , че снежковците дето видях са картинка , весели и засмени , живи и здрави да са , всички малчовци

Деси, как сте  Hug, Мравче , Поспалане , да оздравявате и вие бързо , дано наистина студът прогони вируса , той пък взе че се оказа наистина опасно упорит и проблемен , като в хамериканските филми  Shocked

Стели, ще прощаваш  Hug, но твоето ако е непрофесонализъм , какво да кажем ние дето само кекс умеем, много си е добре тортата даже , браво за труда , търпението и въображението , пък на вкус сигурно е била още по вкусна  Peace

Сещам се за банята , муцунка и тя плачеше но като че ли не толкова сърцераздирателно, така по умерено се дереше, като поотрасна открих че с бибата млъква , пък сега маймуната като усети че ще я вадя от легенЯ се научи да прави заключающ плисък с ръце и крака и понеже още я къпем на масата в дневната всичко става на езеро , само лебедите ни липсват значи  Mr. Green

Да допиша за температурата един бабешки лек ( но не съм го пробвала ) , чорапки потопени в разбит с вилица белтък , обуват се и изтеглят температурата

# 558
  • В къщурката на хълма на феите
Петеско нямам против, обаче кат си знам педиатъра, по-добре от 9 дола вода да събера и да съм спокойна, отколкото да стане някой гигантичен проблем Naughty
Либре ако искаш дай ще си направим една обща поръчка за лебеди, по-евтино да ни седне, щото и при нас е едно езерно след баня .. ММ директно вади мопа и почва да събира водища, мърморейки как като дойде пролетта, Ема ще бъде заточена в банята Mr. Green Mr. Green

# 559
  • Сливен
Здравейте  Hug
Много хубави дечица, прекрасни са и Борко, и Лия и Калина и всички останали  Hug
Бях ви обещала снимката от яслата, там е много сериозна и почти готова да заплаче, така че слагам още една да я видите колко е щастлива когато я снима мама, а не чичко-фотограф  Laughing

Скрит текст:
[/spoiler]

Скрит текст:
Бързо оздравяване на всички болни  Hug
Хубав ден  Hug

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 13:30 от roxanna

# 560
  • В къщурката на хълма на феите
аз не мога да видя снимките Sad

# 561
  • Варна
Здравейте и от нас. Съжалявам много, че има толкова болни, бързо оздравяване на всички.
Къде гледате снимки на Ради, в снимката не мога да се оправя, то много албуми, много нещо. В кой по-точно са снимките от РД?
Рокси,
не се отварят нещо, може нетът ми да е слаб, ще опитам по-късно.
Тук пък вали отвратителен силен дъжд, в комбинация с вятъра и кишата по улиците... Отврат, мега отврат. Добре, че поне вчера успяхме да се порадваме на снега. Мразя зимата, а варненската пък съвсем ooooh!

# 562
Тука пък грее слънце и се топи снега  Twisted Evil
Ох, аз по принцип не я къпя в хола, но понеже банята е леко по-хладна, а тя с Т и затова сложихме коритито в стаяра. ММ бърса след нея и вика- нямаше ли да е по-добре да загреем банята с духалката  Joy Викам- ми, кой да се сети  hahaha

# 563
  • Варна
Ейй, много неприятно с тези вируси  Sad Бързо да оздравяват всички болнички  Praynig
Много красиви тези наши дечица, всички са прекрасни  Heart Eyes
Зузи и аз се нареждам за разходка или тортичка  Flutter Пак ни забравихте с Насето , ама ние не ви забравяме  Mr. Green
На нас ни отмениха часа за невролог и ДК, заради епидемията и сега си чакаме кротичко вкъщи, е*ати гадното време, не сме излизали повече от седмица, само на терасата  Crossing Arms
Насето  вече 3 нощи пищи преди да заспи, не са колики, не мога да разбера защо реве по час, че и повече, никак не се успокоява, освен на ръце  Tired Възможно ли е да започват зъби ?

# 564
  • Варна
Мецо и аз така и се заканвам на муцуни , даже и поръчах джапанки от спортс директ за напролет, пък те не дойдоха , объркаха поръчката ...................а пък за лебедите , ще вземем от морето , безплатно, само за куриерска ще платиш да ти ги изпратя  hahaha, хлебец хапват , няма да излязат скъпо  Mr. Green

Десита
, подозирам че ММ не е искал да ти противоречи, ще каже човек че на нас ни е лесно , нали не сме ние с мопа да попиваме водата  Joy Joy, ама иде им отръки да въртят уреда  hahaha

Варненки, запазете спокойствие , тя Неделя-та ще я има още години напред  Mr. Green, лятос някъде ми се дава среща  Whistling

Хайде лек следобяд , да е спокоен  Hug

# 565
  • Варна
Арвенче,
Може би просто разпуска от насъбрани емоции през деня Confused И Борислав имаше такъв период, настръхвах щом започне да се свечерява, в очакване на истеричния пристъп.

Варненки, запазете спокойствие , тя Неделя-та ще я има още години напред  Mr. Green, лятос някъде ми се дава среща  Whistling
Joy Joy Joy

# 566
Ох, от тия грипове и болести ми настръхват космите! Бързо оздравяване на всички!

Къпането и ние много го обичаме, но не и процедурите след това. Голяма истерия настава в момента в който я положим в хавлията! Последните 2 вечери по време на масажа не плаче, само промрънква, но пъхна ли и главата в бодито се дерем като заклани докато не я гушна облечена.

Последните вечери след 18:00 и ние искаме да спим и сме много неспокойни дори след кърмене -  мрънкаме, плачем, а след банята към 21:00 няма заспиване 2 часа. Чудех се какво се случва, да не би да е гладна и да не и стига кърмата, защото давам едната, цокаме, пуска я нервна, предлагам другата, цока, от време на време нервничи, унася се, заспива, местя я в леглото - рев, търси още и така 2 часа. Снощи се бях подготвила освен да я накърмя от двете гърди, да и дам и 60-70 мл. изцедена кърма ако търси още. Е изцока я за 2 минути, след като беше седяла 40 минути на гърдите и искаше още! Поразчетох се и се оказа, че вечерно време кърмата била по малко и това може да е причината да не се наяжда. Сега през деня ще се опитвам да изцеждам 100-тина милилитра за дохранване преди лягане, след обедите ще я слагам често на гърда за стимулация и ще пия лактогонен чай привечер.
Иначе през деня и нощно време си я храня на поискване и не съм усетила да остава гладна и да е нервна! Някой да се е сблъсквал с подобна вечерна недостатъчност  newsm78

# 567
  • Варна
Някой да се е сблъсквал с подобна вечерна недостатъчност  newsm78
Да, абсолютно нормално е Simple Smile Вечер лактацията е най-слаба, най-обилна е през нощта и сутринта. Чудесно си се ориентирала как да се справиш с положението Hug Временно е, постепенно ще се регулират нещата. Може да пробваш да цедиш през нощта, предполагам, че тогава ще успяваш да изцедиш повечко.

# 568
Снимките от рожденния ден са в албума"нашите сладури 2" ...някой против да сложа всички снимки в 1 албум и така да преглеждаме само последните?...ъъ голямо обяснение му праснах  Mr. Green

# 569
Голяма активност в темата, не мога да ви смогвам... ooooh!
Стели, и на мен ми идват твърде много индивидуалните албуми, ама като беше предложена и приета такава опция, не смея да се обадя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт