Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 891
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
до юни месец

# 466
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси!

# 467
Т.е. с тези 15% мога само едно нещо да си купя, а ако съм взела повече продукти няма да важи за всичко?
да, общо взето те зарибяват

# 468
В HM:
"Лимитирана оферта до изчерпване на количествата!
Купи 3 плати 2 продукта от нашата дамска, мъжка и детска basic секция. Продуктът с най-ниска цена е безплатен.
Освежете пролетния си гардероб с нови класически модели от H&M Basic!"

Aз обаче не виждам в сайта на ХМ мъжки дрехи basic newsm78 ПОПРАВЯМ СЕ: определени категории имат и basic.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 14:29 от addicted2U

# 469
  • София
В HM:
"Лимитирана оферта до изчерпване на количествата!
Купи 3 плати 2 продукта от нашата дамска, мъжка и детска basic секция. Продуктът с най-ниска цена е безплатен.
Освежете пролетния си гардероб с нови класически модели от H&M Basic!"

Aз обаче не виждам в сайта на ХМ мъжки дрехи basic newsm78 ПОПРАВЯМ СЕ: определени категории имат и basic.

Това пак ли са го пуснали?

Не е до юни, това е постоянна тяхна кампания. Талоните важат до 30 юни, ако се вземат след НГ и ако се вземат от юли нататък до края на годината.

# 470
brazilka , днес го публикуваха във фейсбук Peace

# 471
Бразилка,от достоверен източник ли ти е инфото, че след 30.06 кампанията ще продължи?  Whistling

# 472
  • София
Бразилка,от достоверен източник ли ти е инфото, че след 30.06 кампанията ще продължи?  Whistling

да, още миналата година ми бяха казали в магазина, че ще е за постоянно и талоните са валидни за по 6 месеца - до 30 юни и до 31 декември.

# 473
  • София

да, още миналата година ми бяха казали в магазина, че ще е за постоянно и талоните са валидни за по 6 месеца - до 30 юни и до 31 декември.

На мен дори ми обясниха, че ако не успея да си използвам талона, могат да го подменят.

# 474
 #Cussing out на мен ми казаха, че не се подменят и даже хвърлих 2

# 475
  • Варна
Става ли да занесеш една торба дрехи и на момента да ползваш намалението?

# 476
  • Sofia
Става ли да занесеш една торба дрехи и на момента да ползваш намалението?
Да, аз винаги така правя Peace

# 477
  • гр.София
Здравейте,
дали някой има инфо, ще има ли намаление преди преди Великден пак в Техномаркет.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 15:18 от desivalko_

# 478
  • София

Виждал ли го е някой това сако в нашия НМ и в кой магазин да го търся?

# 479
  • София
Някой има ли актуална информация дали все още върви намаление в м-на на Converse на бул. В. Левски, за да знам дали да се разкарвам до там?  Hug

Мяркали ли сте намаление (вкл. онлайн) на кецове от плат/кожа на Roxy, Supra или др.спортни марки?

Общи условия

Активация на акаунт