Намаления 2013/2014 зима -2

• 108 368
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз съм купувала на детето от апреските на Декатлон преди 2 зими от Англия и съм далеч по-доволна от тях отколкото всички марки апрески,които съм купувала от SLS и други известни магазини тук.

# 241
Потвърждавам, че в Декатлон имаше апрески, поне миналия месец. Видяха ми се хубави и на приемливи цени, без да са някакви супер-дупер на изглед. Но не мисля, че това трябва да е водещото при едни апрески.
Даже мислех да си взема за разходки на Витоша, но меката до този момент зима ме отказа.
Аз купих оттам на щерката, много са си хубави, топли (с велур и дебела подплата вътре)  и на всичко отгоре ни казаха, че гаранцията е 2 години  #Crazy

# 242
  • София
Момичета, някъде по моловете има ли магазин за обувки на Кларкс? Търся определен модел, обиколих 3 магазина в центъра, но го няма. Мислех да си поръчам от Англия, но ми се ще да пробвам обувките все пак. Ще ви бъда благодарна ако ме насочите  Simple Smile

# 243
Днес видях обувки Кларкс в магазин ПУНТО на Графа.Те имат и други магазини,виж адресите им в сайта.
Преди сигурно повече от 5 год съм си купувала Кларкс от магазинче на  Scholl на Христо Белчев.

# 244
Кларкс съм купувала от Хуманик, но мъжки, мисля, че и дамски модели имат.

# 245
  • София
Да, в Пунто ходих, на Руски паметник и още едно забутано зад пл.Славейков. В Путно ме е яд, че по-рано не минах - имаха 50% намаление, сега са останали само малки номера.

А Хуманик къде имат магазини? Извинявам се, но 4г преседях вкъщи с малката и сега като тръгнах на работа съм малко  #Crazy

# 246
В Сердика и Дъ Мол.   bouquet

# 247
# 248
  • София, България
Да се цопна и аз тук  help

# 249

Да, в Пунто ходих, на Руски паметник и още едно забутано зад пл.Славейков. В Путно ме е яд, че по-рано не минах - имаха 50% намаление, сега са останали само малки номера.

А Хуманик къде имат магазини? Извинявам се, но 4г преседях вкъщи с малката и сега като тръгнах на работа съм малко  #Crazy

За намаленията в Пунто - не са много истински. Следя от доста време едни детски обувки там (с динозаври, а малкия само те го интересуват), наистина много са хубави, но си бяха поне от ноември с цена 85 лв. Не ги взех веднага, защото са пролетни и когато видях намалението реших все пак да ги купя. Ами на етикета вече пишеше, че са намалени от 129 на 85. Така че, реално ......

# 250
  • Пловдив
В Уайкики дали има още намаление? Трябва ми детска рокля, за тържество Simple Smile Благодаря!

# 251
В Уайкики дали има още намаление? Трябва ми детска рокля, за тържество Simple Smile Благодаря!

има да
а и повечето неща все още са на 25-30 %

# 252
  • Там, където ме обичат
И аз наскоро гледах едни чанти на Фабиано, в магазина  на Графа.
Имаше интересни, но не си харесах като за мен. Къде другаде имат магазин?

Маазините са общо три.Единият е на Графа между Славейков и Гарибалди повече към Славейков.Вторият пак е на Графа,но между Попа и Шишман,по-близо до Попа /някъде срещу паметника/.Третият е в МОЛ Парадайз.
Благодаря!   bouquet

# 253
  • София
В Комсет -Sky City има частично намаление на Лего -30%.

# 254
  • София
В Комсет -Sky City има частично намаление на Лего -30%.
Същото важи и за Комсет на ул. "Дякон Игнатий" 21 - площад Славейков.

Общи условия

Активация на акаунт