Намаления 2013/2014 зима -2

• 108 364
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Да, има ги във всичките варианти, но още надолу търся ако може. Ще изчакам с доставката.   Grinning  В краен случай и от тук ще бъдат, гледам вносителя си е Леонардо , благодаря за линка.

# 286
Някой да знае нещо за Капаска? Били затваряли магазини и имало разпродажби навсякъде. Фалират ли?

# 287
  • София
И аз влизам да попитам за Капаска - чух, че затварят магазините, но не съм ходила лично да проверя newsm78

# 288
  • На земята, която е всъщност звезда.
В мола срещу хотел Хемус магазинът е затворен от седмици.

# 289
  • София
И аз влизам да попитам за Капаска - чух, че затварят магазините, но не съм ходила лично да проверя newsm78
От няколко години ги гледам, че нещо не върви. Дано не фалират, че са ми любим магазин Praynig

# 290
Обедната ще мина да видя какво става на Витошка - инак и аз съм забелазала, че не са добре нещата. Останаха само с два магазина. Плюс, че още като пуснаха есенната колекция отидох да купя два костюма от един модел - еднакви за мен и моята сестра близначка - 46 номер. И ми каза момичето, че имат един в единия магазин и един в другия и това е - ушили са по една серия от костюмите и не ушиха повече. Явно има проблеми. А толкова ги харесвам.

# 291
  • София
И аз днес ще ходя да си купя едно сако за последно. Има само 44 номер, леко ми е голямо, но питах шивачката ми и каза, че може да се стесни малко. Става ми мъчно, когато любимо място затваря.

# 292
Докладвам- продават вса същите дрешки от минали колекции, няма нищо ново, НО са допълнили номерата - от два модела рокли, от които до скоро нямаше номера 46 и 48 вече има. Ако сте си харесали нещо и не е имало номер - може би трябва да погледнете пак.

# 293
  • София
Аз днес ходих в Дъ мола, ама там вече са го затворили магазина. Утре ще мина през Витошка. На мен ми казаха, че няма номер от сакото, но пък цената е ниска и ми се иска да го взема.

# 294
Колко струват саката?

# 295
  • София
това, което искам да си купя е 40 лв

# 296
какъв модел, ако не е тайна?

# 297
  • София
какъв модел, ако не е тайна?
Трудно ми е да го опиша, но е черно, дълго и леко широко. С едно копче и цепка отзад Simple Smile

# 298
Вчера минах през Капаска на Витошка, има табела "Ликвидация".  Confused Жалко ще е, ако затворят, и аз ги харесвам.

# 299
Нищо не ми хареса  Tired

Общи условия

Активация на акаунт