Намаления 2013/2014 зима -2

• 108 011
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • София
как са намаленията в kenvelo? ако изобщо още има нещо интересно  Whistling

# 301
Преди години винаги пазарувах дънки от Кенвело. Обаче тази година нищо не можах да харесам-намалените модели ми бяха някакси старомодни, а и нямаше много размери, имаше 2 нови модела само - естествено  ненамалени. Днес видях, че на витрината все още пише 70% намаление - може и да са останали размери и модели по твоя вкус.

# 302
Ако някой търси ботуши - има добри модели от естествена кожа на цена 89 лв. в магазин Nickels в мол Сердика. А в House, отново в Сердика, има сака от трико намалени на 20 лв.

# 303
  • София
Да сте мяркали някъде намалени къси, пролетно-есенни палтенца, че ми се иска ново, но на добра цена Mr. Green

# 304
Да сте мяркали някъде намалени къси, пролетно-есенни палтенца, че ми се иска ново, но на добра цена Mr. Green
Големия НИКО на Витошка, мисля, че бяха по 40 лв.

# 305
В Gruppo Fiory (ако така се пише) в The Mall има големи намаления, вкл. и якета.

# 306
  • София
В Benetton има 30% намаление на някои детски артикули от новата колекция.

# 307
  • София-Младост
Дрехите БГ производство ли са там?

# 308

Съмнявам се!
На мен ми приличат на китайски боклуци.

# 309
  • София
Със сигурност са китайски Grinning

# 310
  • София-Младост
Уф тъкмо реших, че съм намерила магазин, където мога да си харесам палто Sad

# 311
Ако някой търси ботуши - има добри модели от естествена кожа на цена 89 лв. в магазин Nickels в мол Сердика. А в House, отново в Сердика, има сака от трико намалени на 20 лв.

Гидо имат ликвидация на обувки. Български са и са от ест. кожа - 2 неща, които много ми допаднаха

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 14:30 от MargaritaVN

# 312

Съмнявам се!
На мен ми приличат на китайски боклуци.
и са си според мен Laughing

# 313
  • София

Гидо имат ликвидация на обувки. Български са и са от ест. кожа - 2 неща, които много ми допаднаха
Къде имат магазин, линкът не се отваря при мен Simple Smile Аз си търся ботички Simple Smile

Вчера обиколих по Алабин "магазините за лелки" (така ги наричам тези със скучните костюми и палта). Има едно магазинче с български палта, шити за износ, от което си бях купила късо палто от кашмир преди 2 г. До сладкарница Рицка е (близо до площад Македония), има 30% намаление, но не си харесах модел, малко са ми скучни Mr. Green

# 314
Симпатични палта има в аутлета на Макс Даниели - български са, шити за ишлеме. Аутетът се намира на ул. Ангел Кънчев срещу номер 8 или по - скоро срещу паркинга. Влиза се в една сграда на втория етаж, но долу на входа си е надписано - просто трябва да се гледа внимателно, за да не се изпусне. Там имат и хубави класически костюми, добре ушити и от много качествени платове.

Общи условия

Активация на акаунт