Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 925
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Нищо не се мери! Предавате един плик и получавате един ваучер за 15% намаление на един продукт.

# 451
  • София
Т.е. с тези 15% мога само едно нещо да си купя, а ако съм взела повече продукти няма да важи за всичко?

# 452
 Няма да важи пускат ти май отделни касови бележки  Peace

И гащичките им (на HM) наистина не са лоши, мойта госпожица само да стане за гащи и ще й взема от там, даже съм харесала едни с животни и май ще ги купя преди да са й потрябвали Mr. Green

# 453
  • София
Мерси Hug

# 454
  • София
Нищо не се мери! Предавате един плик и получавате един ваучер за 15% намаление на един продукт.
Оф, и аз да разпитам, че не ми е ясно. Какво значи един плик? Има ли някакъв минимум дрехи, който трябва да дадеш? А ако въоръжа и мъжа ми с плик, теоретично, предполагам, че ще получа 2 талона за отстъпка?

# 455
така да кажа за тези пликове. Талон получаваш срещу един плик голям колкото тези на Билла или малко по малък (да изглежда пълен, не е нужно да го тъпчеш), като вътре не може да има чорапи бельо или бански. На ден можеш да им занесеш най-много 2 плика, на следващия може още 2, но не 4 на един път  Peace

# 456
  • София-Младост
Оф, и аз да разпитам, че не ми е ясно. Какво значи един плик? Има ли някакъв минимум дрехи, който трябва да дадеш? А ако въоръжа и мъжа ми с плик, теоретично, предполагам, че ще получа 2 талона за отстъпка?
Средна по големина торба пълниш с дрехи, да не е съвсем малка. Можеш да предадеш до 2 торби ти и до 2 мъж ти. Получавате общо 4талона, който в момента вероятно ще важат до 30.06.2014 за 15% при закупуване на 1 артикул. Т.е. ако купиш 2-3 неща на един касов бон ползваш отстъпка за 1 от тях, вероятно по избор...предполагам пише на самият талон.

# 457
  • София
bani4arkata и Ала-Бала, много благодаря за разясненията.   bouquet
Вече ми се избистри схемата.   Grinning

# 458
  • София
На Била май са големи торбите Thinking С обикновена /стандартна/ торба, такава ,каквато дават във всеки магазин не става ли? А скъсани дрехи приемат ли?

# 459
Чувам, че не проверяват на място какво има в торбата, която даваш, така че предполагам можеш да пробуташ и някоя скъсана дрешка Grinning
А торбата трябва да е среден размер - обикновена найлонова торбичка за пазаруване Peace

# 460
  • София
Чувам, че не проверяват на място какво има в торбата, която даваш, така че предполагам можеш да пробуташ и някоя скъсана дрешка Grinning
А торбата трябва да е среден размер - обикновена найлонова торбичка за пазаруване Peace

Няма проблем за скъсани дрехи, официално си ги взимат. За проверката се надявам да не злоупотребяват хората, за да не започнат да проверяват всяка торба, ще е много унизително.

Скъсаните се рециклират, здравите - в секънд хендове. Според мен ако имате на кой да дадете е по - добре да се подарят, някой да ги носи, отлкото да се предават здрави и хубави дрехи за мижави 15 % и то за един артикул. Аз лично на тях съм предавала само дрехи, които няма на кой да дам, а не да им давам хубави дрехи, които да препродават.

# 461
Дрехите които предавате не е задължително да са купувани от тях. Най-различни дрехи които имате и не носите или не харесвате, малки и т.н.  Grinning Така ли е?

# 462
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според мен ако имате на кой да дадете е по - добре да се подарят, някой да ги носи, отлкото да се предават здрави и хубави дрехи за мижави 15 % и то за един артикул. Аз лично на тях съм предавала само дрехи, които няма на кой да дам, а не да им давам хубави дрехи, които да препродават.

Peace

# 463
  • София
Аз съм носила дрехи в Х&М, не са поглеждали изобщо в торбите.  Peace

Ползвала съм два талона наведнъж, на един касов бон, но за два артикула.

# 464
  • Once there was a Hushpuppy...
А, до кога важи тази промоция?

Общи условия

Активация на акаунт