Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 877
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • в града на вечния купон
Пратиха ми някакъв линк за намаление 20 % в New Yoker  .
http://www.newyorker.eu/vipday/?p=uoUSgYr5
супер!много ги харесвам и се регистрираха.

# 496
  • EU
За Драго и Радо не се бях сетила, потърсих им сайт в интернет, но нямат, ще отидем и до там. Разгледах и Агресията и смятам да търся вариант с възможна корекция от фирмата, иначе ми е ясно, че май няма да намерим да му е абсолютно точно. И на мен ми се струва, че над 1000 лв. тоалет за момче за абитуриентска не е оправдано. С благодарност към всички, които ми помагат!!!!  Kissing Heart
Миналата година по това време взехме на племенника ми от Андрюс. Цените им бяха супер на намалението, а и моделите си струваха. Даже и обувките му взехме от там.

# 497
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не се отнася до дрехи и обувки, но все пак: в аптеката до нас има доста намаления на козметични продукти: Виши, Авен, Галеник. Аз си купих два стика за устни Авен на цената на един. Предполагам, че и в други аптеки тече същото намаление и някой може да се възползва.

# 498
  • Варна
Не се отнася до дрехи и обувки, но все пак: в аптеката до нас има доста намаления на козметични продукти: Виши, Авен, Галеник. Аз си купих два стика за устни Авен на цената на един. Предполагам, че и в други аптеки тече същото намаление и някой може да се възползва.

А коя е аптеката  newsm78

# 499

А коя е аптеката  newsm78

Голямата аптека на ъгъла срещу пл. Журналист. Доста от предложенията са два продукта, пакетирани заедно и вторият на половин цена, така че би трябвало да ги има във всички
по- големи аптеки.  newsm78

# 500
  • София-Младост
Малко не по темата, но ... не съм купувала обувки от магазин в София от доста време, все он-лайн...дъщеря ми иска от тези спортни обувки със скрита платформа, къде да я пратя? В центъра може би, ходила е в the Mall каза, че нямало  Rolling Eyes

# 501
Първо се сещам за Дайчмънт, има такива обувки

# 502
  • София
Ала- бала, ти си виновна, да знаеш- покрай обувките на дъщеря ти отворих един сайт да видя дали има такива (е, има) и си поръчах на мен.  Laughing

Някой да е чувал дали ще има нещо покрай Великден в Техномаркет?

# 503
Ще има ли скоро намаления в Комсед или друг детски магазин, трябва ми надуваем детски замък......

# 504
  • Бургас
Ала- бала, ти си виновна, да знаеш- покрай обувките на дъщеря ти отворих един сайт да видя дали има такива (е, има) и си поръчах на мен.  Laughing

Някой да е чувал дали ще има нещо покрай Великден в Техномаркет?

Кой е сайтът?  Laughing
И аз си търся такива обувки, но ест. кожа, не много високи.

# 505
  • София
Мимита, този е сайтът http://outletusa.bg/category/179/damski-obuvki.html, но не знам дали има кожени.

# 506
И аз се присъединявам за питането за Техномаркет Peace.

# 507
някой знае ли, дали в момента има някакви промоции в НМ, до скоро знам , че имаше някаква от типа плащаш 2 получаваш 3  newsm78

# 508
някой знае ли, дали в момента има някакви промоции в НМ, до скоро знам , че имаше някаква от типа плащаш 2 получаваш 3   newsm78

Продължава да я има, но не видях нищо интересно в целия магазин. Дори бих отишла по- далеч: пролетната им колекция е доста боклучава.

# 509
Незнам за Техномаркен, но аз се надявам на Технополис. Дано да имат някакво намаление макар че то докато пуснат намалението аз изхарчих парите  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт