Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 877
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Някой има ли актуална информация дали все още върви намаление в м-на на Converse на бул. В. Левски, за да знам дали да се разкарвам до там?  Hug

Мяркали ли сте намаление (вкл. онлайн) на кецове от плат/кожа на Roxy, Supra или др.спортни марки?
Ако питаш за магазина до Турското посолство, в събота минах от там-и да. Имаше намаления. Peace

# 481
  • София
Благодаря ти. А как бяха цените и асортимента, останали ли са номера 37-8?

# 482
  • София
Видях витрината само, не съм влизала. Peace Стоеше надпис за намаления.

# 483
  • София
Ок. А някой виждал ли е кецове в коралов цвят из магазините? Simple Smile

# 484
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някой има ли актуална информация дали все още върви намаление в м-на на Converse на бул. В. Левски, за да знам дали да се разкарвам до там?  Hug

Мяркали ли сте намаление (вкл. онлайн) на кецове от плат/кожа на Roxy, Supra или др.спортни марки?

Правят намаления във фешън дейс, но трябва да се следи.

# 485
  • София
Благодаря ти  bouquet

# 486
  • София
Момичета, съжалявам, че не е точно по темата, но се надявам да ми помогнете.
Трябва ми бански за дъщеря ми, в две части, със сито печат, а не щампи. Тя има много сладък и си го носи предните две лета, на смешната сума от 12 лв, но никъде не пише на коя фирма е.
Ако знаете къде мога да намеря нещо подобно, ще съм ви изключително благодарна!
Ето, нещо от този род:
Скрит текст:

# 487
  • Sofia
Момичета, съжалявам, че не е точно по темата, но се надявам да ми помогнете.
Трябва ми бански за дъщеря ми, в две части, със сито печат, а не щампи. Тя има много сладък и си го носи предните две лета, на смешната сума от 12 лв, но никъде не пише на коя фирма е.
Ако знаете къде мога да намеря нещо подобно, ще съм ви изключително благодарна!
Ето, нещо от този род:
Скрит текст:

В магазина на Витошка гледах, че са извадили бански на тази фирма:
http://nameit.com/kids/swimwear/ni-kids-badetoej,en_GB,sc.html#/ … l&forceScope=
Но не видях какви модели точно са и размери какви има налични.
На дъщеря ми купувам няколко поредни лета, много съм доволна Peace

# 488
  • София
Vesana, мерси, такива има подобни в Карнивалкидс, но аз искам близък до предния ни модел. Яд ме е, че не знам коя е фирмата производител.

# 489
  • София
tonkabonbonka, подобен модел купих миналата година от веригата магазини за бельо Za Za - имат магазини на Витошка, Солунска и срещу Съдебната палата. Струваше около 20 лв. Незная, дали са ги заредели вече, струва ми се рано. а, дъщеричката ти е голям сладур!

# 490
  • София
Cesari, благодаря ти.   bouquet Непременно ще проверя, поне да ми кажат, ако не са заредили, кога да очаквам. Ние сме на море от 1-ми май, затова съм се разбързала, но все пак имам още 2-3 седмици на разположение.
П.П. Видях, че имат магазин в Сердика център, че и в Галакси, което ми е много удобно.

# 491
Аз се чудя кога ли ще отворят отново магазините на Манго в Бг? В Пловдив само едно Манго си имахме, сега няма нищо Crossing Arms

# 492
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз се чудя кога ли ще отворят отново магазините на Манго в Бг? В Пловдив само едно Манго си имахме, сега няма нищо Crossing Arms
И Манго и Спрайдър...
аз за втория единствено съжалявам, защото от там взимах на сина ми някои неща...

# 493
В Дебенхамс върви намаление и има нелоши неща. Гледах предимно мъжко и ми харесаха тениски на 50% , има и намалена зимна  стока.

# 494
отворили са SPRINGFIELD в THE MALL
дават 50 % намаление от втори закупен артикул за около седмица

Общи условия

Активация на акаунт