Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 815
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тия дето са по 400 лв ли? Като й гледам детето е за 0-18 стол, в по-лошия случай за 9-18, такива по-изгодно и по-качествени от повечето предлагани там, ще може да си намери например от англия, ще са доста под цената на 400-левовия с 22% отстъпка Wink а и по принцип...исках да кажа, че няма какво чак толкова да се чувства, че е пропуснала някаква сташна далавера.

# 601
Извинявай, вероятно съм прозвучала заядливо. Обаче аз като избирах стол на детето така се бях вторачила в адак тестове и други подобни, че съпругът ми накрая каза" Жена, колата ни е с оценка добра, а не много добра на краш тестовете. Не го мисли толкова стола." Иначе за поръчка от чужбина съм съгласна, аз май всички столчета така съм пазарувала, наистина е по-изгодно. Обаче си има хора, за които Chicco е топ марка в столовете за кола и това търсят.

# 602
  • София
И е така и не точно. Ако стола може да компенсира поне малко от несигурността на колата  си струва да е възможно най-най....

# 603
По принцип да, дори и да има малка вероятност столчето да ти спаси детето, преценяваш кое ти е по-скъпо на сърчицето и дерзаеш. Аз инвестирах в добри и малко по-скъпи скъпи столчета, защото освен че пътуваме доста, установих, че по-скъпите столове са и по-удобни за децата след като пробвахме няколко модела и марки.
Но имаме и приятели, които купуват столче за 70 лева примерно и казват, че и идеално. Да не дава господ да проверяваме колко са ни устойчиви столчетата при удар или друг инцидент на пътя.

# 604
Аз се възползвах от намалението в Хиполенд, но и аз нямам тяхна карта. Явно не са ви обяснили как се ползва отстъпката. За да се възползваш от 22% намаление трябва да имаш или карта на Хиполенд или да платиш с карта на ЦКБ, аз направих второто.

# 605
Магазина на Триумф в сердика център дали предлага някакво намаление? Пишете, ако сте забелязали нещо на витрината Wink

# 606
Момичета, добра новина: "Испанската модна верига MANGO се завръща на българския пазар с нов магазин, които ще отвори тази есен в рамките на София Ринг Мол. От септември посетителите на най-новия търговски център в София, който се намира на околовръстното шосе до магазина на ИКЕА, ще могат да намерят не само дамската модна линия на дрехи и аксесоари MANGO, но и мъжката колекция H.E. by MANGO, както и новата линия на марката – VIOLETA by MANGO, предлагаща дамски облекла в по-големи размери."

# 607
Юхууууууууууу  Party Party Party

# 608
Магазина на Триумф в сердика център дали предлага някакво намаление? Пишете, ако сте забелязали нещо на витрината Wink
Спортни сутиени - минус 30%

# 609
  • София
Момичета, добра новина: "Испанската модна верига MANGO се завръща на българския пазар с нов магазин, които ще отвори тази есен в рамките на София Ринг Мол. От септември посетителите на най-новия търговски център в София, който се намира на околовръстното шосе до магазина на ИКЕА, ще могат да намерят не само дамската модна линия на дрехи и аксесоари MANGO, но и мъжката колекция H.E. by MANGO, както и новата линия на марката – VIOLETA by MANGO, предлагаща дамски облекла в по-големи размери."

То хубаво, стига да не отложат за пореден път откриването на въпросния мол.

# 610
  • 1st floor
А някой знае ли какво има сега на мястото на ТРН на Витошка?

# 611
Мисля, че Бенетон. Поне така ми се видя като минавах.

# 612

Ако имаш предвид теранова сега е детски Бенетон.

# 613
  • 1st floor
Да, Теранова имах предвид. Благодаря! А сега техен аутлет има ли някъде? Laughing

# 614
В Аутлет мола зад Метро има 30% намаление на бельо Триумф. Също там намаление на мъжки обувки Кемъл, но там цените по принцип са си високи.
Супер!Благодаря ти за инфото. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт