Търся една песен - 2

• 168 205
  • 762
  •   2
Отговори
# 255
Ако знаете песента от рекламата на новите сапуни all natur ще се радвам да я споделитр Praynig

# 256
Някой знае ли как се казва бг версията на Indila - Derniere dance? Рап песен е и се пее на бг, само в припева пее Indila. Благодаря много Simple Smile

# 257
Търся една детска песничка:
РИБКА
Хей рибка,рибка виж с перка и опашка
плува в близката вода васела,игрива.
А пък малките деца хранят я с трошици
и подскачат весело,пляскат със ръчици.
 Praynig

# 258
търся песен в която се пее one two tree , певицата прилича на риана но не ми излиза такава песен с нея

# 259
  • Пловдив
търся песен в която се пее one two tree , певицата прилича на риана но не ми излиза такава песен с нея

Sia - Chandelier

Скрит текст:

# 260
Търся една румънска песен, чалга, пее се на румънски, темпото е бързо, стила на декора е бляскав. Мисля, че има една изпълнителка и от време на време мъжки глас пее бързо нещо. Единственото, което съм запомнил като текст е, че мъжа извиква HIT UNIVERSAL, както и ДИСКОТЕКА и някакво име на споменатата дискотека, но може и да се бъркам за последното от тази песен Adrian Copilul Minune - Diskoteka Boom.

Песента е нещо подобно на Mr Juve Danseaza, но не е тя.

# 261
Здравейте много ми харесва песента от рекламата на Емаг която върви тия дни по бтв.Моля ако някой знае как се казва ще съм много благодарна  Heart Eyes

# 262
  • Sofia
Здравейте много ми харесва песента от рекламата на Емаг която върви тия дни по бтв.Моля ако някой знае как се казва ще съм много благодарна  Heart Eyes

Заповядай – мисля, че е тя: https://www.youtube.com/watch?v=21E_Wt_UYVU. Peace

# 263
Много ви благодаря Black Cat 13 за бързия отговор newsm51 Тази е песента   bouquet

# 264
Търся една песен често я пускат по радио Браво пеят мъж и жена в припева има ориенталски елементи, друго не се сещам Sad

# 265
  • Stuck in a moment
Привет и от мен!
Търся една денс песен, вокалиста е мъж и се пее нещо като "mirror, mirror" или "mira, mira", песента не е чалга и е съвременна песен, чух я по радиото. Малко ми напомня на румънските денс песни.

# 266
  • BG
Леле, и аз опрях до помощ, ама не за друго, а от чист инат! Чух днес по радиото една много свежарска латино песничка, част от нея е и на английски, пеят мъж и жена, но най-интересното беше (даже се смяхме с колегата в колата и спорихме какво точно се пее), че в припева казват нещо почти буквално като "Ай сиктир"  Laughing  Ако случайно някой я е чувал и още по-случайно - ако знае коя е, ще бъда много благодарна!  Peace

# 267
Търся песен италианска, пее се от мъж и жена дует. Песента е поне на 4-5 години и доколкото имам спомен мъжът започва да пее първи на по бавна мелодия нещо от сорта на "Senza vracia cita...", след което на припева пее жената и мелодията се забързва, а тя пее "на на на на" по самата мелодия след което към края на изречението от припева повтаря "muzika ilei...". Доколкото помня клипа се развиваше с картина от италиански град, като имаше нещо и като пазар. Благодаря предварително. Simple Smile

# 268
  • BG
Търся песен италианска, пее се от мъж и жена дует. Песента е поне на 4-5 години и доколкото имам спомен мъжът започва да пее първи на по бавна мелодия нещо от сорта на "Senza vracia cita...", след което на припева пее жената и мелодията се забързва, а тя пее "на на на на" по самата мелодия след което към края на изречението от припева повтаря "muzika ilei...". Доколкото помня клипа се развиваше с картина от италиански град, като имаше нещо и като пазар. Благодаря предварително. Simple Smile

Може би питаш за двамата големи?!   Thinking  Wink

Eros Ramazzotti & Tina Turner - Cose Della Vita

# 269
Benisima не е тази песен, тази я знам аз. В песента която търся се пее изцяло на италиански. Все пак благодаря добър опит(супер песен). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт