Търся една песен - 2

• 166 955
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Гледам в момента филма 2012 и се сещам, че преди време имаше една песен на сравнително стара група, в която също ставаше въпрос за апокалипсис /поне във видеото/, и там купища известни певци, артисти и т.н. си бяха осигурили място в спасителните съдове, а бедните стояха долу и се блъскаха, за да се качат. Вокалът на групата беше осигурил места, но се оказаха долу където са турбините и трябваше да бачкат. Моля за песента. Благодаря

# 286
Здравейте и Честита Нова Година!

Някой разпознава ли песента от рекламата на д-р Хаус по Нова, която върви послени дни - 7 сезон?

https://www.youtube.com/watch?v=jxczVhG0os8 - намерена. Приятно слушане! Simple Smile)

Благодаря Ви предварително! Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 23:49 от Ivan Valkadinov

# 287
  • София
И аз търся една песен, жокерите са, че я пуснаха по радио дъ Войс, пее мъж на английски, а мелодията е с японски мотив или поне азиатски  Whistling Прегледах класациите на радиото- не е там..

Открих си я  newsm44  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=5Y5xjtNltJA

Ето това беше напълно вярно като насока, но понеже съм търсела ремикса и не разпознах оригинала  Blush Благодаря, Бубче   bouquet

# 288
Здравейте! Търся стара песен, която е чута по радиото преди известно време. Търсих в гугъл, но се споменава само в няколко форума без заглавието.

Могат да бъдат звездите джуджета
Могат да бъдат звездите гиганти
Могат да падат звезди от небето
Но от небето не падат таланти

Благодаря!

# 289
  • Kопенхаген
Здравейте  Grinning

Надявам се да съм в правилната тема. Наскоро свалих от Торент дискове с Незабравими Български Хитове /естрада/.

Ако някой желае бих могла да ги споделя с него преди да ги премахна от комп.  Grinning

# 290
  • Once there was a Hushpuppy...
Имам нужда от помощ Praynig
Не мога да се сетя нито кой пее, нито как се казва песента.
А сина ми иска да му я пусна и ми запява тука по детски едни работи, на които можеш да си умреш от смях Laughing Обаче се сетих, че в припева се пее нещо такова  - ..............the world is gonna dying.............. Действително много е малко това, което се сещам. От новите песни е, които ги въртят по радиата и сме я слушали в колата Peace

# 291
и аз търся една песен ,пее мъж и жена и е много стара ,не знам на какъв език е ,но се пее нещо фамено до..фамено ми ме до ,малко прилича на опера  Grinning моляя помогнете

# 292
  • Тра-ла-ла
и аз търся една песен ,пее мъж и жена и е много стара ,не знам на какъв език е ,но се пее нещо фамено до..фамено ми ме до ,малко прилича на опера  Grinning моляя помогнете
Тази?
ERA - "DIVANO"

# 293
  • Italia
Или пък тази?

# 294
да тази е много благодаря  Simple Smile

# 295
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
издирвам една песен на която гледах вчера клип-а, но не мога да се сетя изпълнителя.
Песента се изпълнява от известен рапър, клипът е в стил ретро, декорът е на стар бар/клуб стил 40-те. Започва черно-бял, но в момента, в който се появява певицата на клуба става цветен. Тя е с ярка прилепнала червена рокля с пайети, с дълга коса и при вида и мъжете са анимирани в стил "маската" - сърцата и очите им изскачат, падат им ченетата и т.н.
Дали бихте могли да ми помогнете  Blush

# 296
Здравейте,
Търся песента "Букви"
Доста подходяща е за тържество в детска градина.
Моля ви, ако някой я има като линк или мп3, да ми предостави.
Свекървата работи в детска градина и много се старае и подбира песните за тържествата.
Текста е:
Аз всички буквички познавам вече:
прилича С на счупено геврече,
прилича Д на шапката на Милка,
а Л - на остра, вдигната могилка.
Прилича О на кръгла земна топка,
а Т - на търнокоп за първа копка.
А Ф - фенер е светещ, всички вижте,
а П врата напомня на игрище
и З пренася ни във дните зимни,
а В ни гали пак с вълни безгрижни.
На кой ли пък прилича весел Радко?
- Приличам аз на мама и на татко!

# 297
Здравейте!

Дано да ми помогнете с намирането на популярна днес мелодична песен изпълнявана от жена на английски, в припева на която се пее ку-ку...
Благодаря!

# 298
Здравейте,
издирвам една песен на която гледах вчера клип-а, но не мога да се сетя изпълнителя.
Песента се изпълнява от известен рапър, клипът е в стил ретро, декорът е на стар бар/клуб стил 40-те. Започва черно-бял, но в момента, в който се появява певицата на клуба става цветен. Тя е с ярка прилепнала червена рокля с пайети, с дълга коса и при вида и мъжете са анимирани в стил "маската" - сърцата и очите им изскачат, падат им ченетата и т.н.
Дали бихте могли да ми помогнете  Blush

За пръв път я гледах преди малко и се сетих за твоето питане Simple Smile
Тази е, нали?

">#t=15[/video]

# 299
моля да ми помогнете от много време търся една песен
https://www.youtube.com/watch?v=LriGWvpVvxU дето запява серенадата на 41 мин от филма....много ще съм ви благодарна

Общи условия

Активация на акаунт