Търся една песен - 2

• 166 652
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Тра-ла-ла
Джулая, голямо търсене падна - текст, после - текстописец, после 2 часа песен по песен.. нещо се бъгнах и здраво се амбицирах.  Laughing Нооо резултата е на лице, заповядай:
Лелееее, супер си Heart Eyes Party Hug
Явно песента не е известна, защото не ми излезе текста като търсих. А се оказва, че даже и клип си има Grinning

# 661
Търся една песен, която се пее от жена. Ритъмен блус е, мисля. Започва с нещо като : " Dies is so change...myself..." и припева е повтаряне на нещо като : "You mag I now so cry...". Дълга е около 3 минути и половина. Само това мога да дам като ориентир. Предварително се извинявам за английския ми, който не ми е много добър. И предварително благодаря на отзовалите си.  Дано някой се сети или има предположения за песента ! bouquet

# 662
  • с трима мъже :)
Джулая, Лумбарди - много е хубава песента Simple Smile  Heart Eyes

# 663
  • В царството на игрите:)
А коя е песента?

# 664
  • с трима мъже :)
А коя е песента?

https://www.youtube.com/watch?v=0so8kS4zV6E

сигурно 20 пъти я чух от сутринта  Heart Eyes

# 665
Понеже не може да се редактира, което не е нормално, ще повторя питането с внесени корекции:

Търся една песен, която се пее от жена, с леко дрезгав/хриптящ глас. Напомня на гласа на Selah Sue. Ритъмен блус е, мисля. Започва с нещо като : " This is your change/chance...myself...close...please" и припева е често повтаряне на нещо като : "You/Your  mag/maga  I  know/now so cry...". Не съм в състояние ясно да различа правилните думи от текста, за което се извинявам. Песента продължава около 3 минути и половина. Само това мога да дам като ориентир. Предварително се извинявам за английския ми, който не ми е много добър. И предварително благодаря на отзовалите си.

# 666
  • София
Понеже не може да се редактира, което не е нормално, ще повторя питането с внесени корекции:

Търся една песен, която се пее от жена, с леко дрезгав/хриптящ глас. Напомня на гласа на Selah Sue. Ритъмен блус е, мисля. Започва с нещо като : " This is your change/chance...myself...close...please" и припева е често повтаряне на нещо като : "You/Your  mag/maga  I  know/now so cry...". Не съм в състояние ясно да различа правилните думи от текста, за което се извинявам. Песента продължава около 3 минути и половина. Само това мога да дам като ориентир. Предварително се извинявам за английския ми, който не ми е много добър. И предварително благодаря на отзовалите си.

А къде си чула песента, по някоя конкретна радиостанция или?

# 667
# 668

За съжаление не е тази. Все пак благодаря за труда, Деси !

# 669
Намерих си песента.

# 670
  • София

Супер! Simple Smile Бих искала да я чуя.. Не писах по-рано, защото я търсих, но ударих на камък.

# 671
  • BG

Супер! Но само за инфо: казва се ритъм енд блус Peace

# 672
Ето я песента, момичета /Пее я някоя си Hanna Lees, която чувам и виждам за пръв път. Песента открих с помощта на едно приложение от смартфона ми, много полезно. Просто 1 седмица бях в чужбина, а там нямах нет на телефона си и затова реших тук да попитам./ :

https://vimeo.com/166193765

https://www.youtube.com/watch?v=wyKs83pZzXc

За съжаление не открих никакъв превод, а много бих искала да разбера смисъла на текста. Ще съм благодарна, ако някой с добър английски се ангажира с кратък превод. Дори не намерих текста на английски, а съм напълно безсилна да го разбера от изпятото, още повече, че дикцията не е много ясна. Особено пък за мен.

Бениссима, благодаря за корекцията, сгрешила съм. Но като гледам няма да ми е единствена тази грешка. Embarassed Embarassed Embarassed

# 673
# 674
Току-що чух една песен по радио Energy и много ми хареса, но не знам коя е. Надявам се да можете да ми помогнете да я намеря!☺

Припевът се пее от жена, на английски е, а останалата част я пее мъж на немски.
Припевът звучеше така:
I wish I could take your tears away,
I wish rain could wash your tears away,
Love is like a smooth summer rain

А мъжът пееше, по-скоро рапираше нещо от рода: sag mir was ich hören will... Ох, друго не си спомням сега, но песента беше наистина мелодична и звучеше малко като тези на Nana.

Общи условия

Активация на акаунт