Търся една песен - 2

• 166 661
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте.Търся една песен.Пускаха я преди малко по радио фреш.около 10 и 50.има бг текст бърза,нещо леко народно  но и техно ли,рап ли нещо смесено беше.търсачките не я разпознават Sad

Тази или тази ?

# 406
  • София
Търся една македонска или може би хайдушка песен.
Пее се
"Ако знае мойта майка, че съм аз ранен,
черна кърпа ще завърже...
Ако знае моя татко, че съм аз ранен,
...сабя ще препаше...
Ако знае мойто либе, че съм аз ранен,
......."

# 407
Здравейте! Издирвам една песен. Пее се на английски от жена...Мy...my...my...my...това чувам и след my следва някаква дума...Различавам думи като sky...evry day...open way...Running е или името на песента, или е от името на изпълнителя...Около 3 мин и няколко секунди е цялата песен, това успях да видя...
...Има интересно звучене, сякаш се пее от по-младежки глас, ако мога така да се изразя...Ускорява се ритъма в припева, където има и като рефрен уууууу...
Благодаря предварително, дано има предположение!...

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 14:59 от Karinche

# 408
Здравейте! Издирвам една песен. Пее се на английски от жена...Мy...my...my...my...това чувам и след my следва някаква дума...Различавам думи като sky...evry day...open way...Running е или името на песента, или е от името на изпълнителя...Около 3 мин и няколко секунди е цялата песен, това успях да видя...
...Има интересно звучене, сякаш се пее от по-младежки глас, ако мога така да се изразя...Ускорява се ритъма в припева, където има и като рефрен уууууу...
Благодаря предварително, дано има предположение!...

# 409
 smile3525 smile3525 smile3525 за Лъвица!!!!!!!

Същата е песента, благодаря сърдечно!   bouquet

# 410
  • На тепето...
Момичета моето питане ще е по-странно, но много се надявам някоя от вас да може да ми помогне.
Търся стара песен (може би около 2006/7/8/9) Единственото, което си спомням е, че песента се пее от мъж, нещо свързано с любов беше. Мисля, че мъжа беше или плешив или супер късо подстриган. Помня как клипа беше черно-бял и мъжът стоеше на една тераса. Имаше и някаква мацка, която се разхождаше.

Знам, че е много оплетено, но се надявам някоя от вас да се сети.

# 411
# 412
  • На тепето...
Да. Точно тя е. Благодаря много!

# 413
Здравейте търся една песен не помня името, защото съм я слушала отдавна. Единственото което знам обаче е клипът в който малко момченце стои със плюшено мече на улицата и му го открадват, една жена се втурва срещу крадецът, но я бута кола... Това е единственото което помня.

# 414
morandi - angels .. не знам дали е тази песен защото твоето описание леко се различава от клипа на песента Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=P94hxfJEw-o

# 415
Здравейте, от една седмица се опитвам да се сетя името на една песен която вървеше по телевизията около преди 10 години или повече, но нищо не ми идва наум. В клипа имам спомен за едни житни полета и някой караше мисля че червена кола даже и мисля че самолет летеше над тези житни полета. Песента вървеше по MTV или VH1 и беше голям хит.

# 416
Здравейте, от една седмица се опитвам да се сетя името на една песен която вървеше по телевизията около преди 10 години или повече, но нищо не ми идва наум. В клипа имам спомен за едни житни полета и някой караше мисля че червена кола даже и мисля че самолет летеше над тези житни полета. Песента вървеше по MTV или VH1 и беше голям хит.

На desree-life ? Сори,незнам как да сложа линк направо.

# 417
  • София

https://www.youtube.com/watch?v=BKtrWU4zaaI

# 418
Здравейте, търся една песен, която се пее на английски от жена. Има в заглавието Stay, дълга е към 4 минути и 40 секунди. Вокалът започва към 40-тата секунда, доста провлачено и не мога да откроя думите...Сякаш се чува все пак...midnight...strange...и нищо повече не мога да посоча. От средата нататък се включва саксофон или тромпет, не мога да определя точно инструмента, но мисля, че е по-скоро първият, и накрая последната минута е само музика с преобладаващо звучене на този саксофона. Песента е по-скоро с меланхолично звучене, а и самото пеене е едно такова приглушено и леко провлачено сякаш...Дано ми посочите тази песен, знам че тука сте абсолютни музикални експерти, възхитена съм от музикалната ви култура и днес отново разчитам на това! Благодаря предварително! Приятен уикенд!

# 419

Благодаря !!! :Д

Общи условия

Активация на акаунт