Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 346
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Това ми звучи като "Накарай мързеливия да работи, та да те научи на акъл." Joy така и пушачите си измислят оправдания. Аз като пушех не съм се заблуждавала, бях наясно с всички негативи, просто ми беше приятно.

Каквито и полезности да измислят, качеството на живот на непушача се повишава много след спирането и дори само заради това си заслужава Simple Smile

Лекували счупени кости  Joy оххх, точно обратното е, костите са по-чупливи и зарастват по-трудно.

# 286
  • Бургас
"Не отказвайте цигарите
Всяко прекъсване за ден, два, седмица или месец и последващо пропушване носи повече вреди, отколкото равномерното пушене"

Joy Joy Joy Думи нямам!  Laughing

И още "Пасивните да не мрънкат". Mr. Green Ами да, какво са се размрънкали, да се стягат и да пропушват навреме. Laughing

А ние, които сме ги отказали, сме си нанесли непоправими травми и вече сме обречени. Confounded

# 287
Ох очаквам сега тази статия да се разпространи във фейсбук от тези, които са върли защитници на пушенето и си търсят оправдания да ги спрат Simple Smile Ще се почне "Ето! Видяхте ли. Те са полезни"  Laughing

# 288
Аз кашлях, но имам хроничен бронхит, може би от това. Сега вече нито кашлям, нито се чувствам задръстена от секрети. Sick Леко ми е. Party
Което ме подсеща - Алина, твоята кашлица изчезна ли? Беше притеснена от храчките, доколкото си спомням?

Аз кашлица не съм имала, само храчки сутрин.
Не че са изчезнали, но се разредиха и смятам че това има връзка по-скоро със стомашните ми проблеми. Когато съм яла повече сладко или нещо дразнещо стомаха, на следващата сутрин ми се получава така.
Важното е, че се чувствам по-добре, леко ми е ми е гот.
Само че килограмите... срам ме е да ви кажа колко съм качила. От вчера съм на режим. Купих си и кантар, че бяха на промоция в Кауфланд.
Трябва да ги преборя тия кила, защото толкова съм била само бременна малко преди да родя.
И си казвам, аз цигарите спрях, килата ли няма да сваля... така че започвам втора битка. Simple Smile

# 289
Еееееее, статията, която чакат всички пушачи от години! #Cussing out
Онзи ден четох такава и за телефоните, само че там, освен, че ухото ти загаря на пържола, още нищо не се знае, докато цигарите....при тях всичко е ясно. Трябва изрично да пишат кой спонсорира изследванията, за гсм-те бяха телекомуникационни компании Joy
Аз не съм кашляла нито преди, нито след, обаче, както съм писала вече, почти напълно си бях изгубила гласа и дробовете ми свиреха. Сега промяната е драстична.
Дантела, браво, успех!  bouquet

# 290
Тя и следващата тема звучи потресаващо "Вижте още :
ОРАЛНИЯТ С*КС Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ"   и какъв е извода-Пушете и правете орален Кекс за да живеете здравословно!!!!  Joy Joy hahaha

# 291
  • София
Тя и следващата тема звучи потресаващо "Вижте още :
ОРАЛНИЯТ С*КС Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ"   и какъв е извода-Пушете и правете орален Кекс за да живеете здравословно!!!!  Joy Joy hahaha

При това без Паркинсон и дълги, дълги години  hahaha hahaha hahaha
При мен наближава третия месец, килограмите категорично вървят надолу, желанието за постоянно ядене драстично намаля, проблемът с WC още е на дневен ред, ама той внаги е съществувал, така че не обвинявам само цигарите, обачеееее сега се притесних сериозно, ето хората сега ще пропушат, защото е полезно, а аз не само че спрях цигарите, ми и ми става гадно само при мисълта, че мога па пропуша пак.  Mr. Green

# 292
# 293
Здравейте!
След два дни става един месец от последната ми цигара!!! Много съм щастлива, най-вече от факта, че никак не ми се припалва. Днес минах покрай едни господа, които пушеха на тротоара и единият тъкмо избълва кълбо дим, миришеше ужасно. Едва сега разбирам какво му е било на мъжа ми 5 години, когато пушех покрай него.
Не забелязвам да ям повече, дори и за състоянието си, храня се както обикновено. Колко ще кача, не знам, ще му мисля после за килцата.
 Прегръдки за всички борещи се с вредния навик!

# 294
Аз днеска правя 2 месеца  bowuu  Голям проблем обаче е тази храна.... не че ям за да ми се занимава с нещо устата....напротив!! Просто имам чуството че чак сега усещам наистина вкуса й, всичко ми е много вкусно, не ми пука и да кача няколко кила, важното е че се чувствам добре! Simple Smile

# 295
  • София
Браво на вас. Да си призная, отивам в ъгъла за порицание, но днес пробвах половин цигара. Нито ми беше гадно, но пък и не ми беше гот. Даже малко ми се зави свят за миг. Отвратителна съм, нали?

# 296
  • София
Браво на вас. Да си призная, отивам в ъгъла за порицание, но днес пробвах половин цигара. Нито ми беше гадно, но пък и не ми беше гот. Даже малко ми се зави свят за миг. Отвратителна съм, нали?

Ама ти се допуши или просто някаква носталгия те накара да запалиш?  newsm78

# 297
  • София

Ама ти се допуши или просто някаква носталгия те накара да запалиш?  newsm78

Пушеха и ми предложиха. И аз не отказах, но не ми беше особено приятно. Не съм купувала цигари, за да не се поддам. Но пък сутрешното кафе ми е много вкусно без цигара. Трябва да преодолея изкушаването.

# 298
 ElishaC,  vv88, поздравления!!!  bouquet Това, че всички сетива се отприщват след отказа си е нормално. И аз не можех да  се наситя на храната Simple Smile, вече обаче ми е нормално.
Аз покрай спорта се зачетох във фитнес форумите за храненето, оттам калории и хоп-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380274.0 . Аз по принцип си спазвам разни норми, но сега научих нови неща, струва ми се много удобно да се храниш балансирано, с каквото сам решиш, като спазваш определени калории, може да опитате, ако искате.
 rimar, ти откога не пушиш( вече не ми излизат лентичките с броячите), но ми се струва че от доста време си тук. Недей така да говориш за себе си. Не ти е било гадно, но пък и не ти е било гот- значи, няма смисъл. Половин цигара не е нещо фатално, просто продължи напред и се пази, не се свирай в ъгъла Hug

# 299
  • София
Момичета, не се поддавайте. Според мен това е лошо залитане. Не порицавам никого естествено, rimar  Hug . За мен обаче това е залитане, защото ние с вас си говорим колко лесно сме спряли цигарите и като мине определено време си викаме "аааа аз малко да дръпна може, но повече няма да се пристрастявам така, както преди, пък и как лесно ги спрях", палим първата, после още една и така пак наново. Така около мен доста хора пропушиха пак. Аз затова дори не смея да си дръпна от пура, страх си ме е.
Пък и нали  прочетохте в статията, че е мноооого по-вредно пак да пропушите.  hahaha hahaha hahaha
А относно спирането на цигарите с една дружка си говорихме днес, че като се замислиш как всички отвсякъде ти обясняват колко е трудно, тежко, сложно, чак се замисляш кой финансира всички тези изказвания, изследвания и т.н.  newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт