Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Честит Рожден Ден, дамскосърце! Бъди жива и здрава!
Мецанка и на мен никой не ми вярваше за цигарите. Когато ги спрях не казах на никой и сега вече пета седмица ми се радват. Късмет Simple Smile

# 376
Аз и да не бях казала какви намерения имам, все щяха да забележат. Аз много пуша...

# 377
  • София, България
Мецанка, и от мене успех. Излишно е да казвам, че и на мен никой не вярваше, че ще успея Wink Само майка ми като чу каза "Браво!"  Laughing

# 378

Алина, честит тримесечник и на теб!   bouquet Как се извървя бързо нали? Party

Мерси, ами да, бързичко и готино мина. Чак ми е кеф. Simple Smile)))

alina_si , днес съм на плодове, с тая пица направооооо  Laughing!

И аз не ям такива работи, че нали съм си наложила заради многото килограми, ама днес заради дамскосърце, реших да я уважим, поне виртуално.

Никой не ми вярва, че ще ги спра. Доста обезкуражаващо ми действат  #2gunfire
Добре, че си имам вас  Hug Hug Hug

И аз на никого не казах, когато ги спирах.
Чак след няколко седмици започнаха да забелязват хората и на мен да ми е кеф.
А миналата седмица се видях с приятели, с които не се бяхме виждали от лятото. Много се изненадаха и се зарадваха. Simple Smile

# 379
  • София
  дамскосърце Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet newsm59   cook
Желая ти много,много здраве,любов и цигари повече да не ти се допушват !  Grinning  newsm67

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 21:50 от Mishel9

# 380
  • София
дамскосърце, Честит рожден ден! Да си жива и здрава   bouquet

# 381
  • София
 Алина, аз се почерпих виртуално, почерпи се и ти виртуално, че с тия качени кила най ще я гледаме пица само от снимката ти Simple Smile))

# 382
Момичета, благодаря! Без вас нямаше да съм това, което съм сега, чувствам се пълна със сили, страхотни сте! Hug
Алина, ако щеш вярвай, бях си избрала точно тази картинка. Честито 3 месеца!
Успех на Мецанка, без цигари животът определено е много по-лесен и приятен!

# 383
Така, и аз се каня от днес да не пуша вече, и аз вчера( на 28) имах рожден ден, и  пуша много... Искам вече да ги махна окончателно от живота си.
 Ще ви чета, за да не се поддам отново на гадните цигари.
 Искам да успея... този път!

# 384
  • В полите на Пирин планина
Здравейте момичета, дано приемате нови попълнения.Пуша от 25 години но искам вече да ги спра,до сега съм спирала 3-4 пъти като най големият период е 3 месеца.Дано като ви чета да успея да ги спра завинаги!
Честит Рожден Ден на патерица на Ламбрина и дамско сърце   bouquet

# 385
Има ли смисъл да пия кафе изобщо без да запаля цигара... Умувам  Thinking

# 386
  • София
Има ли смисъл да пия кафе изобщо без да запаля цигара... Умувам  Thinking

На мен кафето много ми помогна да не запаля. Пиех по 3-4 кафета на ден. Всеки момент или ситуация,която свързвах със запалване на цигара си правех и пиех  кафе .Иначе като пушач  и аз не можех да си представя кафе без цигара ?!  Shocked

# 387
Колежката вика да съм излязла само да й правя компания и аз я изгоних, не искам да гледам в момента как пуши  #2gunfire

# 388
  • София
Ламбрина , tan4eto_71 Здравейте момичета!:)

Щом сте осъзнали,че искате да ги разкарате вече от живота си  значи на 50 % сте успели!  Wink

# 389
  • София
Колежката вика да съм излязла само да й правя компания и аз я изгоних, не искам да гледам в момента как пуши  #2gunfire

Много подло да предлагаш това на пушач през първите няколко дена ,в които отказва цигарите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт