Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
alina_si, да ти е жива и здрава дъщеричката Simple Smile
А за другото - дръж! Ще мине   Wink

И на Зизу честити девет месеца.   bouquet

# 256
alina_si, честит празник на дъщеря ти, да ти е жива и здрава  Hug

# 257
Благодаря ви.
Знам че ще мине, но е гадно. Някакви тъпи натрапчиви мисли.

# 258
Аз искам да се похваля, че онзи ден бягах. Бях спортна натура преди, но от 2 години съм се занемарила. Много ми се бягаше ама си казвах "еми то няма смисъл, с това пафкане ще умра на втория метър "  Laughing  Е факт е, че съм изгубила тренинг, но се напънах доста.... накрая имах чувството, че съм изкарала всичкия катран през.....  Laughing Сега някак си имам чувството, че съм пречистена  Simple Smile И продължавам пак с кросчетата по плажната.

# 259
  • Бургас
Алина, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet  Много щастливо и безгрижно детство да има!  nbirthday

С XBOX 360, има три Зумба и една Зумба Кидс  Peace
Купих я със спестени пари от цигарите  Laughing, сега пак си заделям по 2€ на ден, скоро ще си правя нов подарък. Прекрасно е да не пуша   bouquet

Усетих аз, че твоята е различна. Grinning
Браво за подаръците! Трябва да се стимулираме, как иначе! Grinning
Да се похвалиш с новия подарък, като си го направиш. (пътека беше нали?)

vv88, давай в същия дух. thumbsup

# 260
  • шумен
Благодаря на rimar за съвета,никога не ми е идвало на ум да пробвам така и със сигурност ще опитам Simple SmileЛек и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 261
Алина, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва!
Тези кризи идват и си отиват, слава Богу, не са повече от ден-два, запъни се като магаре на мост Simple Smile
 vv88, супер!!! То като спрем цигарите, толкова енергия идва, че се чудиш да тичаш ли, да летиш ли...ако не бяха килцата, дето ги качваме, сигурно щяхме да се реем Joy
А аз уж не се сещам, а сънувах, че пуша и то толкова истински и много, при това вътре в заведение Crazy

# 262
Аз също доста пъти съм сънувала, че пуша. Обаче от дооооста време даже и не сънувам.
Тук в работата под прозореца ми пушат. Сутринта отворих да проветря, вместо това вкарах сума дим в стаята. И после като почна едно кихане, носът ми се запуши...сега се чудя разболях ли се изведнъж или заради миризмата...

# 263
  • София
От година и 4 месеца не пуша,но дима не е започнал да ми пречи.

# 264
На мен също, освен в затворени помещения без вентилация. Преди малко се возихме с детето в асансьора, щях да пукна. Но така си бях и като пушач, не е отсега  Simple Smile

# 265
На мен пък ми пречи, когато ми влиза в стаята и остава там!
Нямам нищо против да минава покрай мен, но да заминава.

# 266
Алина, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва!
Тези кризи идват и си отиват, слава Богу, не са повече от ден-два, запъни се като магаре на мост Simple Smile
 vv88, супер!!! То като спрем цигарите, толкова енергия идва, че се чудиш да тичаш ли, да летиш ли...ако не бяха килцата, дето ги качваме, сигурно щяхме да се реем Joy
А аз уж не се сещам, а сънувах, че пуша и то толкова истински и много, при това вътре в заведение Crazy

Благодаря на всички за поздравите.
 Hug
Запънах се аз, днес вече ми е супер.
Изобщо, ама изобщо не искам да пуша повече никога и знам че ако се предам един път, ще съжалявам много, така че се запъвам яко и няма да се давам. Simple Smile))

# 267
  • София
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/02/14/spiraneto-na-cigarite-ni … shtastlivi.215877
Това всеки бивш пушач може да го потвърди  Peace

# 268
хахахахаха, Mishel9, разсмя ме с глас, тази снимка е убийствена, благодаря!!!

# 269
"еднакъв или по-добър от този на антидепресантите, използвани за лечение на състояния на тревожност или резки промени в настроението".

Много, много точно казано  Simple Smile
...тази снимка е убийствена, благодаря!!!

Уникална  Joy

Общи условия

Активация на акаунт