Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Предполагам,че няма нищо страшно да ги сънуваш. Май ни се е случвало на всички     Thinking
Важното е през другото време да не пушим!

# 571
Сънуването, че пушиш, означава че дълбоко в себе си желаеш все още да пушиш...сънуваме винаги неща, които искаме, но не можем да имаме.
Наслаждавай се на сънищата  Peace В тях няма нищо лошо, а само приятно. Хем имаш чувството, че отново усещаш хубавото чувство от пушенето, хем не е вредно и не се чувстваш гузна после  Grinning
Аз предпоследния път когато сънувах, че пуша беше след няколко дни особено засилена нужда от цигара /някъде към 6тия месец/ Беше ми доста кофти, но след това сънувах, че пуша. Напуших се хубаво и на другия ден вече нямах никакво желание за цигара. Демек, задоволих се  Simple Smile

А последният път дори насън не исках да запаля цигара  dance

# 572
Здравейте от 16:00 денс 17 .03 2014 година спирам цигарите.В последните месеци си го казвам почти всеки ден преди да заспя но не се получава Simple Smile Отказвам ги за да съм здрава , за да имам повече енергия , за да имам красива кожа и зъби и да давам добър пример на детето си !
Утре съм на зъболекър и започвам прочистване на организма няколко дена Simple Smile Пожелайте ми успех .Решила съм да постигна и мечтаната фигура така че не се страхувам от излишните килограми напротив ще направя точно обратното Simple Smile Упсех на всички

# 573
Здравейте от 16:00 денс 17 .03 2014 година спирам цигарите.В последните месеци си го казвам почти всеки ден преди да заспя но не се получава Simple Smile Отказвам ги за да съм здрава , за да имам повече енергия , за да имам красива кожа и зъби и да давам добър пример на детето си !
Утре съм на зъболекър и започвам прочистване на организма няколко дена Simple Smile Пожелайте ми успех .Решила съм да постигна и мечтаната фигура така че не се страхувам от излишните килограми напротив ще направя точно обратното Simple Smile Упсех на всички

Кураж ти пожелавам, целта е простичка, трябва да избегнеш една-единствена цигара - следващата. За по-белите зъби гарантирам!
Ако си избрала постигането на по-добра форма да се случи в домашни условия, заповядай тук
Скрит текст:

# 574
Здравейте
Аз пушех много.Когато забременях ги отказах,защото много ми се гадеше,повъщах и ми беше лошо само при мисълта да запаля цигара.
Вече около 2 години НЕ пуша и се чувствам много добре.Даже като се пуши в къщи откачам от тази миризма.Успех на всички в отказването newsm10

# 575
 elena mitova, ти си, така да се каже, от късметлиите. Важно е, че после не си пропушила. 2 години си е голяма цифра. Благодаря!
buhal4e0_0, сериозно си го заявила и гледам вече 2часа са минали, значи поне 4 дози отрова би трябвало да си си спестила, това не е малко. Стискам ти палци, просто не мисли за цигарите, а се съсредоточи в хубавите си амбиции. За 4 месеца зъбите ми определено са по-бели, но как иначе, като съм заместила кадежа с  млечни....чети си тук, пиши и успех!!!

# 576
Аз скоро не съм сънувала, че пуша, но тази сутрин сънувах, че ходя на някакви състезания с класната на големия ми син(4 клас), нищо не разбирам и само се излагам Crazy Добре, че беше алармата, че такъв кошмар..... Joy Пожелавам ви хубав пролетен ден!!!

# 577
Здравей те . Мойте поздравления на всички вас, който сте се отказали от този вреден и лош навик.Наистена се иска голяма опоритост за да откази "тази отрова" цигарите човек.Разбирам го и имам голямото желание и аз да ги откажа и винаги когато запаля си казвам тази е последната и повече не ,но си остава с последната вече от няколко месеца.А голямо желание има да не пуша, но явно нещо ми липсва.И аз като Buhal4eo казах край с следобедното кафе изпуших една горчилка днес много ме боли главата и мисля ,че точно сега е момента да кажа СТОП на цигарите.Buhal4eo  хайде двете точно от сега точно от този момент, ще се подкрепяме двете и ще пишим тук, чета от няколко месеца тази тема момичетата си помагат много и аз все повече се надъхах от вас момичета за което Благодаря.Спирала съм цигарите за 6 месеца тогава наистена се чуствах много добре за какво пак ги почнах не зная , но Съжалявам за това мъча се вече 1 год. отново да ги спря но този път окончателно. Лека и бездимна вечер на всички. Hug

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 23:30 от galelei

# 578
  • София
Айде по една прегръдка на всички, сега започнали да живеят без цигари Hug

# 579
  • София
Добре дошла galelei  Hug
И аз като теб няколко месеца все се канех да изпуша последната си цигара,явно някой от нас по-трудно свикваме с мисълта, че няма да пушим Simple Smile))

# 580
Здравейте, аз пушех много, по кутия на ден си заминаваше, че и повече. Реших се един ден, че ги спирам и успях за около 5-6 месеца, но пак ги започнах. Много се ядосвах на себе си, но след известно време, може би година просто един ден излезнах на терасата да пуша (и двамата с мъжа ми пушехме само на терасата), но пуша аз и гледам таз цигара, и се ядосвам, и просто си казах, че мога без цигари, и че мога да ги откажа, че съм по-силна от тях, няма да им се оставя да съм зависима, загасих цигарата на половината влезнах си вътре и вече 3 години не съм палила цигара. В момента не мога да понасям да мириша на цигари, да стоя на опушени места, просто откачам. Как съм се търпяла тогава още не знам. Но е отвратително. Пожелавам на всички успех с отказването  Hug

# 581
здравейте момичета!аз вече близо две седмици не пуша и се чувствам много добре.Наистина и аз се питам как съм могла да се тровя,и да воня ужасно,но да не приказвам много ,че нищо не се знае.и преди 4 години бях решила така,а само след година и половина ,от 1цигара стигнах пак до кутията.Много искам повече никога да не запалвам,за сега ми е спокойно,надявам се и занапред да е така.Слънчев и усмихнат бездимен ден ви желая!

# 582
Добре дошли galelei и buhal4e0_0  Hug пожелавам ви скоро да се похвалите с това, че не ви липсват  Simple Smile

elena mitova, браво!  bouquet

...Много искам повече никога да не запалвам...

Пожелавам ти го! Запомни добре този моменти и ако случайно дойде някоя криза и ти се поиска да запалиш си го припомни. Ела и прочети какво си писала и ще мине по-леко  Simple Smile

3lotoo, ти си още едно доказателство, че не паленето на прословутата една цигара е фатално Simple Smile браво за успеха  Hug

Добре дошла galelei  Hug
И аз като теб няколко месеца все се канех да изпуша последната си цигара,явно някой от нас по-трудно свикваме с мисълта, че няма да пушим Simple Smile))

Аз се познавам добре и знаех, че ако се каня, никога няма да се наканя  Mr. Green буквално за секунда взех решението, докато пушех въпросната последна цигара. Знаех, че е - сега или никога. Каненето ме изнервя и плаши. А реално не е толкова страшно  Laughing

# 583
Здравейте честита първа астрономическа пролет на всички.Днес все още не съм палила цигара  чуствам се пролетно и чисто.Направих си страхотен подарък за пролета да не пуша повече  дано издържа, че винаги след 2-3 ден и запазвам"ужж само 1"но точно с тази една се започва пак по кутия. Мисля да започна домашни тренировки за зала нямам време. Бездимен и приятен ден на всички Hug       
П.С.голямата ми дъщеря която е на 11г.се прибира от учелище и аз и казвам от днес вече не пуша, а тя "а дано този път да успееш"то детето колко пъти съм му казвала мама вече не пуши и след някой друг ден ме вижда с цигара вече ми е неудобно от дъщеря ми ще трябва този път да успея в името на децата ми.с

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 17:02 от galelei

# 584
galelei ...ще се справиш,първите 3 дни е по трудно,но повече вода,ябълки ръфам аз също,и ще минат без да се усетиш,а после с всеки изминал ден лично аз се чувствам толкова горда ,че мога и да се пръсна от надуване  newsm44 пред мъжа ми,че той все се подиграва- ще видим дали ще издържиш 1 седмица.....е издържах че и повече ,че и изобщо не мисля да паля повече....така че стискам ти палци да успееш !

Общи условия

Активация на акаунт