Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания
Не мисля Ани  Naughty Моят си личи,че е надран при пакетирането.Дръжките бяха вътре в малкия тиган и са го е одрали,там и мехурчетата бяха скъсани от триенето,Просто е трябвало да ги сложат отделно, или в кутия,или по добре увити.Аз се отказах да им пиша,ще си го ползвам и така,добре че не взех и за подарък,както си мислех ooooh!

# 586
  • София, Манастирски ливади
Аз получих 2 комплекта от зелените, големия комплект ножове и нямам проблем за щастие.

За френския амазон има ли опция за БД с дискове или го отрязаха за всичките ?

# 587
  • Варна
С дискове няма безплатна доставка, все още важи за книги. Но като гледам в склада най-евтината е 1,70Е, а доставката под 25Е е 2,79Е. Като си направиш сметката, че книгите тежат повече, а цените на френските превозвачи са доста високи, май е по-добре да си платиш доставката до френски адрес.

# 588
Тази марка бленедери читава ли е, че този блендер ми харесва а и цената е добра newsm78
 https://www.amazon.co.uk/dp/B004NTS9FC?&camp=1406&creati … 8T5AX88KBK7F&

# 589
Момичета, искам да питам този пасатор заслужава ли? Или ако може друг да ми препоръчате... Praynig
Искам да има чопър, за яйца бъркалка и много ме изкушава приставката за картофено пюре... май доста стана, но.. Grinning

Да подхвърля и този кенууд за размисъл  http://www.amazon.de/Kenwood-Stabmixer-Set-Mixbecher-Schneebesen … words=kenwood+724    Simple Smile

# 590
  • ВАРНА
Моля напишете колко струва доставките от ВИп-овете до БГ,има ли опции за безплатни доставки или по-изгодно излиза с превозвач?Кой от ВИП-овете е най-изгоден,защото гледам,че понякога предлагам едни и същи марки  Praynig

http://es.buyvip.com/ref=wl_em_mh_but?src=email#page=d&dept= … f=qd_g_b_img_d_11  тези керамични ли са,че за материал пише алуминий и още нещо  newsm78

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 11:17 от morgana07

# 591
Здравейте, 
Досега не съм пазарувала от складовете на Амазон - интересуват ме по-точно обувките. ... някоя от вас купувала ли е такива, на които в описанието пише, че имат леки драскотини по кожата.... дали ще са в изключително лошо състояние?   Моля споделете мнения относно обувките от складовете ... заслужава ли си?
Благодаря Ви!

# 592
divka  Peace  дааа, вярно съм в размисъл и този има всичко, което искам Thinking Кенууд май е по- добре..., всъщност ще пробвам ръкохватката, коя е по- удобна, че другите екстри май са сходни Grinning

# 593
  • Popovo
Здравейте, 
Досега не съм пазарувала от складовете на Амазон - интересуват ме по-точно обувките. ... някоя от вас купувала ли е такива, на които в описанието пише, че имат леки драскотини по кожата.... дали ще са в изключително лошо състояние?   Моля споделете мнения относно обувките от складовете ... заслужава ли си?
Благодаря Ви!

nikol ivanova мисля ,че няма защо да се притесняваш .Последно получих сандали ,кларкове и ботуши ,като на ботушите описанието беше много добро и то само защото капака на кутията беше скъсан отстрани.Иначе си бяха нови и необувани. Peace

# 594
  • Варна
Здравейте,  
Досега не съм пазарувала от складовете на Амазон - интересуват ме по-точно обувките. ... някоя от вас купувала ли е такива, на които в описанието пише, че имат леки драскотини по кожата.... дали ще са в изключително лошо състояние?   Моля споделете мнения относно обувките от складовете ... заслужава ли си?
Благодаря Ви!
nikol ivanova ,имам няколко чифта и съм доволна. Първият беше в "добро " състояние с леки драскотини,иначе бяха  нови.
тук можеш да ги погледнеш :
Скрит текст:
За мен си заслужават!

Успех ти желая! Peace

# 595
  • Сливен
Nikol, аз също съм доволна от обувките от складовете. Преди Нова година си взех едни на Dune, пишеше с леки драскотини, но единствена забележка беше смачкан ъгъл на кутията. Но вчера една мацка показа в темата за стоножките едни ботуши на Airstep, перфектни като визия и изпълнение, но дамата върнала ги, е скъсала хастара и това не е било упоменато. Както и да е, всичко зависи от цената и марката а и винаги има опция за връщане, при все че е само 30 дни.
Успех и от мен

# 596
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile Явно със стоките от склада е въпрос на риск Simple Smile

# 597
  • София, Манастирски ливади
С дискове няма безплатна доставка, все още важи за книги. Но като гледам в склада най-евтината е 1,70Е, а доставката под 25Е е 2,79Е. Като си направиш сметката, че книгите тежат повече, а цените на френските превозвачи са доста високи, май е по-добре да си платиш доставката до френски адрес.

Благодаря, k a t r i n. Абсолютно си права   bouquet

# 598
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile Явно със стоките от склада е въпрос на риск Simple Smile
Ами скоро някой се беше оплакал от нов надран кукър,та риск винаги си има.Аз съм получавала един път обувки от склада,има лек козметичен дефект- малко петно върху велура,но ще го нося и така.

# 599
Ако Amazon logistics не могат да доставят пратка на адрес на превозвач в събота какво следва?

Общи условия

Активация на акаунт