Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 809
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Wolwedans
А някой питаше за чинии от испанския сайт Grinning
Да! Аз бях! добре, че се въздържах и не поръчах... ooooh!

# 571
  • София
Robinson - няма какво да му мислиш, връщай ги....

# 572
Така и ще направя сигурно, въпреки че не съм сигурен, че са неизползваеми.

# 573
Момичета, искам да питам този пасатор заслужава ли? Или ако може друг да ми препоръчате... Praynig
Искам да има чопър, за яйца бъркалка и много ме изкушава приставката за картофено пюре... май доста стана, но.. Grinning

# 574
  • Испания
Мдааа,и аз получих тиганите днес  Mr. Green Наистина много несериозно са подходили към опаковането и за това вината си е тяхна.Аз от Китай съм получавала толкова пратки,увити в метри дебел найлон от тези с мехурчетата,и съм нямала повредена стока,а тези умни испанци сложили едно тъничко найлонче,и естествено дръжките са изподрали и моя малък тиган  ooooh! Чудя се изобшо да им пиша ли  Twisted Evil Иначе не са лоши,другите два са си читави . Дайте едно примерно писмо поне,ще взема и аз да им пиша,та да се научат поне занапред как да пращат пратките  Thinking

# 575
Пробвах малкия тиган дето ми е одраскан на 3-4 места по стените. Перфектен е. Много съм доволна от първата употреба. Разтопих кашкавал и пържих 1 яйце, които там не са се допирали... Дано се запази във времето и не падне надолу покритието.
Нищо общо с керемичния от Карфур дето ми изгоря на първото пържено яйце, пълен боклук Crossing Arms

# 576
Момичета, искам да питам този пасатор заслужава ли? Или ако може друг да ми препоръчате... Praynig
Искам да има чопър, за яйца бъркалка и много ме изкушава приставката за картофено пюре... май доста стана, но.. Grinning

Изчакай поне да падне малко, нали това е идеята... да го вземеш на намелена цена. Бил е 33 п юли 2013 и често е падал около 45 п

Ей този е с много добри оценки намален на 30 п
http://www.amazon.co.uk/Andrew-James-Powerful-Processor-Attachme … ;keywords=blender

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 22:44 от drago_2008

# 577
  • Испания
Пробвах малкия тиган дето ми е одраскан на 3-4 места по стените. Перфектен е. Много съм доволна от първата употреба. Разтопих кашкавал и пържих 1 яйце, които там не са се допирали... Дано се запази във времето и не падне надолу покритието.
Нищо общо с керемичния от Карфур дето ми изгоря на първото пържено яйце, пълен боклук Crossing Arms
А на газов котлон става ли,аз като ги получих,та тогава се сетих да питам  ooooh! Или да ползвам само ток  newsm78  Иначе се успокоих,и на моя одраното е на 3,4 места по стените,значи ще се ползва  Crossing Arms

# 578
А на газов котлон става ли,аз като ги получих,та тогава се сетих да питам  ooooh! Или да ползвам само ток  newsm78  Иначе се успокоих,и на моя одраното е на 3,4 места по стените,значи ще се ползва  Crossing Arms

Аз поне мисля да го ползвам. Няма да готвя манджи в този малък тиган и без това за яйца си мислех да го ползвам та си мисля, че няма да има проблем... Може на всякакви котлони - газ, ток и индукция  Peace

# 579
Някой по напред питаше тази е перфектна сокоизтисквачка
има подобна и в технополис 1000вата за около 100лева
http://www.amazon.co.uk/Charles-Jacobs-Electric-Juicer-Warranty/ … f=pd_sim_sbs_kh_3

# 580
pepina1965 Примерно не мога да дам, защото вчера като видях кашона  Crazy и днес си излях яда в цял ферман.  Mr. Green Ако искаш пиши какво искаш да им пишеш и ще ти го преведа.  Peace

# 581
  • Варна.....
И моите тигани пристигнаха (големият комплект от 8 части).
Не видях да имат драскотини или наранявания.
Дойде и скарата, но тя пък е още в кутията- утре ще я пробвам.

# 582
  • София
Здравейте Simple Smile Моля да ми препоръчате хубава ел. самобръсначка за любимия Simple Smile Покрай черния петък ги обсъждахте, но тогава не се вълнувах и не следях. Но пък сега той реши, че иска и ми поръча да събера мнения Simple Smile Благодаря  Hug

http://www.amazon.co.uk/Braun-CruZer6-Face-Styler-Trimmer/dp/B00 … p;keywords=shaver
Тази взех за 21п още през септември за подарък за Коледа. Получателя е много доволен. На 55 г е и ел. бръсначката е новост за него, но веднага подхвана да се бръсне с нея. Не ползва пяна за бръснене и афтър шейв.... Брадата му е корава и каза, че ако на 3-ия ден не се избръсне се затормозява бръсначката. Иначе е много доволен от резултата. Не се е обривал и няма обърнати косъмчета, аз предполагам че понеже не ползва козметика за лице, това му прави по-проблемно бръсненето след 2-ия ден Thinking
Някой мисля писа добри отзиви за тази http://www.amazon.co.uk/Braun-Series-340s-4-Electric-Shaver/dp/B … p;keywords=shaver
Благодаря, drago_2008  Hug Предавам му ги да си чете и избира Simple Smile

Също някой ако има информация за Филипс машинки, ще съм благодарна за коментар  Hug Фен е на марката Simple Smile

# 583

Изчакай поне да падне малко, нали това е идеята... да го вземеш на намелена цена. Бил е 33 п юли 2013 и често е падал около 45 п

Ей този е с много добри оценки намален на 30 п
http://www.amazon.co.uk/Andrew-James-Powerful-Processor-Attachme … ;keywords=blender
Благодаря за включването... ще го помисля, ще ми са да е (добре)намален ooooh!
Този Андрю е такъв, но пък доставката е 8 паунда, а и предпочитам Амазон продавач, особено за техника.

# 584
От вчера чета оплакванията за тиганите, че с приятелка поръчахме общо комплект, за да делим нещата: http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A3PXW54NI3DFUP&asin=B0 … 0CEVQL10&fc=1  Със страх днес разопаковах кашона, който наистина беше посмачкан, а посудата обвита само в фолио с балончета, но късметът явно е на наша страна, всичко си е здраво и няма надраскано пу пу... Изпробвах единият тиган и съм супер доволна. Благодаря за линка.

newsm78 Сега се замислих, че като нищо амазонци може и да са знаели как имат леки дефекти стоките и за това да са ги пуснали на такава ниска цена...имам предвид 3ката тигани, моето е друго.

Общи условия

Активация на акаунт