Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Димитровград
Момичета някой купувал ли е шейна от амазона/нали наваля много сняг/ Joy Joy Joy
Спряла съм се на този модел някой има ли впечатления? newsm78 newsm78 newsm78
И още един глупав въпрос.   Embarassed Embarassed EmbarassedКъде се вижда продавача?
 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AIJ5IOQ/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 526
  • bg
Момичета, получихте ли си намалените Линд с карамел, които поръчвахме в началото на месеца - аз още не - Габко ми казаха, че могат да проверят дали са получили пратката само ако има тракинг номер, а те нямат.

Амазон върнаха още след няколко дни парите за тези линд, ако говориш за 4-те броя за 8 п. Провери си, вероятно имаш в пощата писмо за рефънда.
Явно е някаква шменти-капели ситуация, защото на мен ми ги даде пратени и не, не са получени и никога няма да се получат, нито един, нито 4 пакета бонбонки, за съжаление...
И аз не ги получих. Наскоро им писах и казаха , че ще ми върнат сумата. При мен също нямаше проследяване.

# 527
  • София
аз поръчах от тоя линд и преди 3 дни си ги взех:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DTROPV6
бяха за 2л, поръчах 5 броя.

# 528
  • София

geri_pam, Dispatched from and sold by Amazon.
Под картинките с цветовете има зелен надпис на наличности. Под него.

# 529
Момичета, заради фемилито се регистирах и за прайм. сега видях в профила си, че имам съобщение от амазонци, че имат проблем с картата ми (която вече е изтекла и пазарувам с друга), но нали дърпат парите след 3-я месец? newsm78
Да си посоча ли актуалната карта? пише, че иначе не мога да се възползвам от предложенията им. Rolling Eyes
Хм, всъщност пише, че имат проблем точно с актуалната  карта?  #Crazy

# 530
  • София
Безплатният Прайм е само месец, а не три.

# 531
Момичета пратих им сканирани пощенските разноски за върната дефектна стока и сега ми пращат това какво трябва да им пиша В тази форма която ми се отваря размера на пощенските ли трябва да пиша или нимер на карта или какво  newsm78
Guten Tag,

es tut mir sehr leid zu hцren, dass wir Ihnen versehentlich die Portokosten nicht erstattet haben.

Diese erhalten Sie natьrlich -- sind Sie so freundlich und nennen uns deren Hцhe?

Dann fьhren wir die Erstattung umgehend durch.

Bitte klicken Sie fьr Ihre Antwort an uns gleich hier:

http://www.ama

Vielen Dank fьr Ihre Mьhe!

Моля, дайте ни повече информация.

Моля, използвайте този формуляр, за ваша информация.

Вашето име:   
E-мейл адрес: 
Моля, въведете вашето Amazon.de сметка, свързана е-мейл адрес. 
Относно:   Връзка с Amazon.de 
17-цифрен номер на поръчката
 (по желание) 
 (Пример: 102-0340758-0764393) 
Забележки: 

От съображения за сигурност, ние ви съветваме ви да запазите данните си за плащане в този момент. 

# 532
От детските препоръчвам и Рикоста-та. Говоря от личен мой опит, взимала съм за себе си от марката едни боти от детската секция. С някаква мембрана са, водоустойчиви. Втора година ги нося и са перфектни, краката и в най-големите снегове и киши са ми били сухи и топли.

Alexa, може ли линк към въпросната марка? Благодаря!

Искам да питам за часовници за детска стая, настолни, които обаче да не звънят с пищящи звуци, а някакви приятни мелодии? Има ли такова нещо, някой ползва ли такива? newsm78

# 533
  • Luxemburg
Някой пробва ли испанските тигани да каже как са? Аз също харесах комплекта с трите тигана, но не са ли малки, пише че са 20,23,26см. и много се двуомя. Заслужават ли си 36€?

Калина, заповядай
От детските препоръчвам и Рикоста-та. Говоря от личен мой опит, взимала съм за себе си от марката едни боти от детската секция. С някаква мембрана са, водоустойчиви. Втора година ги нося и са перфектни, краката и в най-големите снегове и киши са ми били сухи и топли.
Може ли да покажеш кой е този сполучлив модел.
Сикрет, моделчето е това. Изчерпано е. Аз когато го поръчвах беше в детската секция и се водеше унисекс. Сега гледам, че пише, мъжки  Joy, но мъжки, детски, унисекс, аз си ги нося и съм доволна. Взимала съм ги края на 2011 г. за 36 евро. Като фасон са грубички, но за мен е по-важно, че краката ми са сухи и топли. Вчера в най-голямата киша се държаха перфектно. Като единствен минус само мога да отбележа това, че подметката се хлъзга на лед.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 23:51 от ronicat

# 534
Срам, не срам, от 2-3 години имам регистрация в Амазон, ама все не съм поръчвала нищо, тази вечер ми е сефтето Joy с един  таблет http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EOMRAKI/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1, калъф към него и защитно фолио за екрана, безплатна ми е доставката понеже съм в Ирландия. Сега ще чакам една седмица за доставката.

# 535
  • София
Предложете изгодна преса за коса, моля.

# 536
  • DE
Не мога да се ориентирам, от къде мога да добавя нова  карта?

# 537
  • Бг
Не мога да се ориентирам, от къде мога да добавя нова  карта?

Дането, влизаш си в профила, от там Your Account --> Payment Methods --> Add a Credit Card.

# 538
Момичета, моля за отзиви за тази сокоизстисквачка, ако някой я е купувал.   bouquet

# 539
  • DE
Благодаря, всъщност имам добавена картата която исках, но вчера след обяд внесох пари и вероятно , заради това не е отразено.
Премахнах картата с изтекъл срок, за да не стават обърквания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт