Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Aganka, аз бях пуснала линк на 3та стр. от темата,  ето я разпродажбата  http://it.buyvip.com/ref=pe_385681_43784541_dli13?src=email& … amp;ref=qd_d_bc_b
сега няма нищо налично, всичко бързо се разграби (в 11 сутринта всичко или беше запазено, или вече купено), но аз ги видях случайно около седмица по-късно  Simple Smile   Rusalka:) също е дала линк към новите разпродажби. В немския байвип също имаше два модела в разпродажбите от петък, но не ги виждам вече  Confused
Сега се сетих, че изпратих линк на сестра ми, за да и покажа единия модел  http://de.buyvip.com/homepage#page=d&dept=outlet&sale=AK … =qd_g_b_img_d_550   , но и те вече не са налични

# 632
  • Luxemburg
Често се чудим какво да вземем за да допълним поръчка за безплатна доставка. Препоръчвам течните сапуни на детол http://www.amazon.co.uk/Dettol-250ml-Nourishing-Hand-Honey/dp/B0 … ywords=Dettol+250 често са по 1.25£. Аз ползвам ноу-тъч системата и сапуните не знам дали убиват 99% от бактериите но ръцете стават много меки. Понеже рефилите за тази система са доста скъпи си взимам тези от линка и ги пресипвам.

# 633
Щом пише така за опаковката, отвътре трябва да е ок предметът. Може би не е отварян, затова не е "лайк ню".

мерси Simple Smile поръчах го, пък каквото дойде, от съпорта ми казаха, че има и 1 година гаранция за механични повреди по самия уред, досега мислех, че е само 30-дневния период за връщане

така че в момента чакам от английския амазон през една седмица две пратки - и двете са пратени с DHL и имат тракинг номер от 12 цифри; неясно ми е обаче къде ще пристигнат - на адреса ми или в пощата (едната е тежка, другата пък е чуплива)... тези тракинг номера като ги пусна в сайта на DHL ми връща, че няма резултати... някакъв опит да споделите?

досега по-ценните или по-големи неща са ми ги пращали с UPS, които винаги са ги доставяли на адрес, и за пръв път чакам нещо с DHL...

# 634
  • София
Искам да някаква детска нощна лампа за приспиване. Имате ли някакви препоръки? Намерила съм това и това.

# 635
Здравейте , често поръчвам разни неща , но все дребни.Току що поръчах сокоистосквачка на Philips За 70 пауна.Мамите с опит да споделят , да се тревожа ли дали ще пристигне цяла и как стои въпроса с гаранцията ???

# 636
  • Варна

Ама живи ли им ги даде?! Mr. Green Извинявай, не се стърпях, много смешно ми стана. Hug

Аз съм поръчвала такава сокоизтисквачка, до Бг адрес, дойде си невредима и вече повече от година я ползваме. Peace Гаранция си имат всички стоки от Амазон, засега не ни се е налагало да я ползваме, дано и занапред да е така.

# 637
  • София
 Joy Joy Joy ще ме уморите Simple Smile

не виждам защо да не дойде цяла Simple Smile
Нашата машинка за хляб дойде преди няколко дни и много си я харесвам Simple Smile

# 638
Хахаха,ама и аз съм една паункааа  Joy.Като ги знам нашите пощи,си я представям как идва на части.А за гаранцията, ако стане нещо в БГ сервиз се носи нали? ?

# 639
  • Бг
Хахаха,ама и аз съм една паункааа  Joy.Като ги знам нашите пощи,си я представям как идва на части.А за гаранцията, ако стане нещо в БГ сервиз се носи нали? ?

Аз като поръчвах моята, дойде с DHL, бях я пуснала директно до Бг.

така че в момента чакам от английския амазон през една седмица две пратки - и двете са пратени с DHL и имат тракинг номер от 12 цифри; неясно ми е обаче къде ще пристигнат - на адреса ми или в пощата (едната е тежка, другата пък е чуплива)... тези тракинг номера като ги пусна в сайта на DHL ми връща, че няма резултати... някакъв опит да споделите?

досега по-ценните или по-големи неща са ми ги пращали с UPS, които винаги са ги доставяли на адрес, и за пръв път чакам нещо с DHL...

Антеа, може още тракингите да не са влезли в системата. Изчакай 1-2 дни и тогава ги провери на сайта на DHL.

# 640
ами едната е с очаквана дата на доставка - утре, така че със сигурност я има в системата, но по повечето DHL сайтове има тракинг само за Express, със сетне мъки открих немския сайт, където може да се проследи и Standard/Paket, но последната дата, на която се е случило нещо е миналата седмица

по-скоро ме интересува, дали като DHL е превозвачът, отива в пощата, или идва на адрес - твоята машина у вас ли я доставиха?

# 641
  • Бг
ами едната е с очаквана дата на доставка - утре, така че със сигурност я има в системата, но по повечето DHL сайтове има тракинг само за Express, със сетне мъки открих немския сайт, където може да се проследи и Standard/Paket, но последната дата, на която се е случило нещо е миналата седмица

по-скоро ме интересува, дали като DHL е превозвачът, отива в пощата, или идва на адрес - твоята машина у вас ли я доставиха?

Моята я доставиха в къщи  Peace. Щом датата на доставка е утре провери тук по референцията.

# 642
Я кажете коя взехте, че търся.   bouquet

# 643
  • Бг
Я кажете коя взехте, че търся.   bouquet

Блис, ако питаш за сокоизстисквачка, ето тази имам аз. Доволна съм, но рядко правя сок, че нещо ме примързява да я мия  Mr. Green. Нямам миялна, и упражнението с миенето го правя на ръка, и не ми се занимава за 1 кг. портокали да я вадя.

# 644
Моята я доставиха в къщи  Peace. Щом датата на доставка е утре провери тук по референцията.

много полезен линк, мерси! Simple Smile видях, че пратката преди малко е пристигнала в София

Общи условия

Активация на акаунт