Отговори
# 105
  • Варна
Аз да ви споделя само,тъкмо се връщам от доктор и се присъединявам към розовите гащи,90 % момиче    stork-girl  newsm44  Аз си знаех,ама чаках да потвърди.... Много съм щастлива  newsm76 dance

Другото което,питах го за втора ФМ и ми каза чак към 26-27 г.с .Това значи че тази която между 18-22 той не я прави,сега да се записвам ли на друго място само за ФМ,че аз съм 19г.с и незнам до колко е важна  newsm78

# 106
Въх, тази количка 1300 лв.  Crazy Но, със здраве да си я ползвате  Peace
Саничка, ако съм правила първата ФМ, не бих се записвала на др. място, бих си изчакала втората при моя си доктор.

# 107
  • В чуден свят с четири Слънца
Да ви попитам, има ли някой на който още му става лошо?
На мен все още всеки ден ми прилошава по няколко пъти, повръщам си по разписание всяка вечер и през нощта  Sick, и като се оплаках на гинеколожката - тя ми каза, че било чудесно да повръщаш по 3 пъти на ден през бременността, защото така се чистели токсините и не стигали до бебето.... Е, то на чужда гръб и сто тояги са малко, но поне вече не се тормозя, че нещо ще навредя на бебо Simple Smile

За мазилата - мажа се с Матернеа, доволна съм засега. В началото бях скептично настроена, заради ниската цена, но се оказа добро мазило. Аз съм алергична почти към всичко, дето се маже по кожата, но от тази марка нямам оплакване все още.
При предишните бременности доста се изхвърлях със скъпи мазила, само и само да не получа стрии, защото съм предразположена. И действително се опазих, но само до денят на първото ми раждане. Като ми почнаха контракциите, доктора каза, че мазилото му пречело на уреда за тоновете, та го отмих. Кожата стана суха и сърбяща, и по време на раждането, като ми наскачаха четирима доктори на шкембето, за да излезе бебока уж по-бързо, се сцепих, та в крайна сметко се сдобих с цяла една стрия по цялата дължина на корема #Crazy

За имената - още преди да забременея сънувах, и то няколко пъти, един и същи странен сън - имам още една дъщеря, и тя се казва Габриела. Затова като забременях, бях убедена, че е момиче, но уви нещо съм се обръкала Simple Smile А името много ми хареса, защото си има имен ден, също така Габи на галено звучи добре и не е префърцунено.
Но се налага да измислим мъжко име - изискванията ни са да има имен ден, да се изписва лесно на английски, и също да се изговаря лесно от чужденци, защото аз работя в международна компания, и моето име Галя доста затруднява чуждестранните ми колеги Grinning Повечето чужденци не могат да кажат меко "Л" Joy Също така в повечето езици няма Ж, Ц и други кирилишки букви, та имена като Живко, Цветан и прочее се изписват доста трудно на латинеца и затова избираме име без тези букви. Засега сме се спряли на Давид и Филип. Павел също го обсъждахме, но отпадна.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 15:40 от mama_galka

# 108
Въх, тази количка 1300 лв.  Crazy Но, със здраве да си я ползвате  Peace
Саничка, ако съм правила първата ФМ, не бих се записвала на др. място, бих си изчакала втората при моя си доктор.

1300 ако ги обръщаш в лв. Цените на продуктите в Германия като цяло са доста евтини в сравнение със цените в България, а заплатите доста високи. Тази цена от 640 евро е равностойна на 640 лв. в България. Тоест ако получаваш 1000 евро в Германия е равностойно да получаваш 1000-1200 лв в България с високите цени  (това е заради съотношението заплата-цени на продуктите). Само за уточнение, здравните осигуровки са ни 230 евро Wink

# 109
  • Pb
.... и като се оплаках на гинеколожката - тя ми каза, че било чудесно да повръщаш по 3 пъти на ден през бременността, защото така се чистели токсините и не стигали до бебето.... Е, то на чужда гръб и сто тояги са малко, но поне вече не се тормозя, че нещо ще навредя на бебо Simple Smile
е, значи ще се успокояваме с това твърдение и дори може да кажем, че бонус сме хванали  Laughing

MartyG, много готино са го измислили това с панделката и такова нежно розово ми е слабост.

# 110
  • София
Teddy, добре дошла , явно сме с един и същи термин и с момченца Simple Smile

Аз съм чувала страхатно позитивни отзиви за това Био Олио, който си го ползва може ли да каже откъде се с снабдил и има ли ги въобще в България ?

Така , вече съм + 4 килограма и не мога да си закопчая дънките, тотално съм разочарована от това което се предлага в H&M за бременни, вие откъде купихте вашите дънки, дрехи за бременни ?

# 111
Teddy, добре дошла , явно сме с един и същи термин и с момченца Simple Smile

Аз съм чувала страхатно позитивни отзиви за това Био Олио, който си го ползва може ли да каже откъде се с снабдил и има ли ги въобще в България ?

Така , вече съм + 4 килограма и не мога да си закопчая дънките, тотално съм разочарована от това което се предлага в H&M за бременни, вие откъде купихте вашите дънки, дрехи за бременни ?

От магазин C&A Simple Smile Няма го в Бг, но имат он-лайн магазин. Има и фирма, която прави доставки от Германия за по 3 лв на кг.  В момента имат 70 % намаление. Ето я страницата с намалението специално за панталоните http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#/Sale/Women/Umsta … e/Hosen&Jeans.   Отстрани под UMSTANDSMODE (мода за бременни) има различни категории, които са намалени. Стоките на редовни цени са ето тук http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#/Women//Umstandsm … e/Hosen&Jeans и отново под UMSTANDSMODE има категории с артикули. Имат много хубави неща както за възрастни, така и за деца и бебета. Вчера бях в магазина и не можах да изляза почти 2 часа....  Whistling

# 112
  • Варна
little.angel Аз моите ги купих точно от Н&M и съм много доволна,не ги свалям  Peace От там си взех и дебели чорапогащници и нося туники и рокли доста Simple Smile

# 113
MartyG, така е, разбира се - не съм разбрала, че живееш в Германия, покупателната способност е съвсем различна.
Аз досега съм си купила един панталон за бременни от един плд. магазин - Конти, имат и сайт, другото ми са клинове, туники, една рокля, и още нося някои стари панталони с разкопчано копче под по-дълги блузи.

# 114
здравейте , аз сега се прибирам от префледа при моята доки и за сега малкото човече е 190 гр , но според апарата е 16 г. с ,а мойте изчисления са ,че съм в 17 г. с. Каза ми ,че е нормално това разминаване да не се стресирам .А аз като се има предвид ,че имам две момченца от по 3.700 гр ме се стреснах де .... Flutter
И накрая каза ,че е девойка  stork-girl и аз много се зарадвах ( това са надеждите и на тате ) ,че да имаме и малко розовки дрехи .Чувствам се идеално и за сега съм си на килата .Ще ходя на 30  ти при доц. Томова и дано всичко е ОК .
Хубава събота и неделя от мен . family4

# 115
  • Варна
Аз пък от Waikiki си взех черен джинсов клин намален на 10 лева, има и други клинове, блузка с апликация намалена на 14 лева, а да споделя че в New Yorker има хубави клинове по 9.90 в различни цветове, аз си взех бордо. Не се водят за бременни, но са доста дълбоки, разтегливи и удобни. Имаше и много хубави други модели с широк ластик, много ми допаднаха, но имаше само малки номера от тях. Wink

# 116
Здравейте и от мен!
За кремовете - първия път се мазах с различни неща , но си имам доста стрии по  бедрата, а сега съм с обикновено гел бебешко олио и не забелязвам да има нови Simple Smile
За количките - аз се влюбих в количката ан един колега - Inglesina Aveo - може да я проверите в нета - аз харесвам такива - леки, изчистен дизайн... има модели с едни големи гуми, със 5 пръта под коша незнайно с каква функция и т.н. от които направо ми се повръща. Преди имах Чиполино Ултра и оше си я пазя и ако ми се досвидят пари може пак с нея да си изкарам Simple Smile
За имената - ако е момче ще е на свекъра, но ако е момиче мисля да не е на никой, понеже и какта не е и сега ако кръстим малкото останалите 3-ма може да са недоволни. Дори харесах едно име , което съдържа буквите на двете баби и може да им кажа че е на тях - да се радват  Laughing
За дрехите - аз много наедрях и от рано си купувам други дрехи. Първо си взех панталон от H&M и миналата седмица ми се цепна между краката newsm78 Имам и 2 удобни клина- Теранова и NewYorker, и сега открих супер дънки в Waikiki - намалени на 30 лв и изобщо не се поколебах. Изрових си и някои неща от предишната бременност, но тогава беше есенно бебето и се разминават сезоните. По тази причина най - голям проблем ми е връхната дреха.  Взех си едно палто, но малко се надцених и е доста широко, а и не топли много и ме притесняват идващите студове. Иска ми се пухено яке с качулка да си намеря, но гледам евентуално да мога да го нося и след това, а то няма как хем сега да не ми стяга, хем после да не ми е чувал  #Crazy  и това ме затруднява много.
Леко бременеене на всички!

# 117
Sani4ka   добре дошла при розовите гащи Hug
Мами аз след цяла нощ на безсъние и болки и сутрин мн ме боля единия бъбрек  Embarassed ходих при доки и установи че при разтежа на матката притиска бъбрека  ooooh! и запушва каналче при което задържа малко урина  Crossing Arms каза също щот ме гледа и уролог че при растежа на бебка и матката болката ще се увеличава и така. Важното е че с бебка всичко е наред  Heart Eyes е това са моите болешки в началото мислех че коорема ме боли а то  ooooh! ...

# 118
Честито на узналите пола!
Аз също не съм доволна от тукашните дрехи за бременни. Купила съм си само един клин, безшевен сутиен с подплънки и една туника като торба от уайкики. В h&m още по-зле- нищо не ми харесва...

# 119
.. тотално съм разочарована от това което се предлага в H&M за бременни, вие откъде купихте вашите дънки, дрехи за бременни ?
И аз си купих вече 2 панталона от H&M. Единия черен намален на 30лв, другия син за 60. Бая се охарчих ама си нося всеки ден и има място да расте корема. В уаикики има евтини стоки, но за мен всичките са къси! Какъв е тоз стандарт за китайци не знам  #Cussing out С клинове изобщо не ми е удобно, ластика им минава точно през корема и ме стяга постоянно. Туники не нося, явно ще ми се наложи, но по-нататък. Точно за това няма как да карам с моите дънки, но разкопчани.
Ако се доверяваш на интерен виж в www.asos.com, аз съм доволна, поръчах си рокля, дойде за 1 сведмица и изглеждаше като на снимката. Ако не улучиш номера може да го върнеш и безплатно ти пращат друг номер Wink Прави сте при нас избора е изключително ограничен, добре, че нямам голям корем, поне за сега.

Общи условия

Активация на акаунт