Отговори
# 720
Вижте на какво попаднах, но тъй като може да се сметне за реклама на сайта, ще копирам само информацията. Колко действа не знам, но пък на 200% не би навредила.

Как да излекуваме настинка и хрема за 5 минути?

Едно от неприятните състояния, което е част от живота на почти всеки човек, е хремата. За щастие, можем с алтернативни средства да активираме силите на организма си и да се справим с болестта, преди да се е задълбочила повече от обикновена настинка. За целта използвайте доказаната сила на следните масажни точки по лицето:

Точка номер 1. Тя се намира точно между веждите. Притиснете я за около минута.

Точка номер 2. Тези точки се намират в областта на слепоочията или по-точно на 2 сантиметра от външния край на веждите. Трябва да ги натиснете едновременно.

Точка номер 3. Две симетрично разположени точки в основата на носа, близо до вътрешния ъгъл на очите. Масажирайте ги едновременно.

Точка номер 4. Симетрично разположени точки на около половин сантиметър странично от ноздрите.

Как се прави точковият масаж?

Точките трябва да се притискат с върха на пръстите в продължение на една минута. Натиснете достатъчно силно, но не и до болка. Няма значение дали правите масажните движения по часовниковата стрелка или обратно. Важно е да има усещане за натиск върху точката. Основната цел е да предизвикате приток на кръв към нея.

# 721
Така хубаво си криеше лицето, че док не успя да го снима.

Същата история и при нас! Нашата мома на ФМ беше през цялото време с ръце пред лицето, накрая се обърна с лице към гърба ми и това беше. Затова пък имаме снимка на едно прекрасно УХО  Laughing гледаме го с мъжа ми и се чудим дали прилича на неговото ухо или на моето  Crazy

Love your smile, аз също се изморявам бързо и изморяването се изразява в задъхване. Вечер извеждаме кучетата с мъжа ми и ако вървим малко по-бързо и не ми остава въздух да дишам все едно. Много е гадно това, че мъжа ти заминава и то точно в този период. Не се натъжавай, и дано мине бързо времето и се върне по-скоро.

За настинките - вчера ходих да си правя ноктите, и маникюристката ми беше понастинала, надявам се не съм лепнала нещо от нея. За момента се държа и не съм настивала откакто съм бременна, дай Боже да удържа фронта, но все пак не живея в стерилна среда, всеки ден съм на работа, хора около мен постоянно... Sad Течеше ми леко носа онзи ден, но не мисля че е настинка, сам си мина и нещо забелязвам, че откакто съм бременна все или ми е запушен или все нещо има засъхнала кръв по малко.

Момичета, вие как сте със секса  Blush ние не сме спирали откакто съм бременна, само сме понамалили, но усещам как вече става все по-трудно с корема и позите  Laughing и като цяло се усещам доста тежкотоварна и че не е за мен тая работа в момента  Laughing

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 09:35 от RoseAmber

# 722
Относно секса - моят мъж нещо се притеснява и все ми отказва. Много рядко се случва да "ме огрее", но какво да направя. Вкарал си е някакви филми в главата и не мога да се преборя с тях. Освен това и аз съм станала доста неподвижна и тромава и може и това да ни му харесва. Но се надявам скоро да промени мнението си, че да не се налага да търся други начини  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вчера бях при моя доки за резултатите от БХС и микробиология+цитонамазка и се оказа, че всичко ми е наред. За сега. Надявам се и до края да са така нещата. newsm17
Само не разбирам защо моята докторка не прави снимки на беба - уж и е чисто нов апарата. Първо нямала принтер. После ми вика: "Ти се радвай, че и ти го виждаш" ..... Незнам къде да ходя, че да получа нещо (като гледам и да не давам много пари).

# 723
Само аз ли не държа да получа снимки или мерки/теглилки на бебето на всяка цена?  Mr. Green Стига ми да го видя на ехото и да каже лекарят, че всичко е наред.
Секса, ах, секса..... какво беше това  Rolling Eyes

# 724
Само аз ли не държа да получа снимки или мерки/теглилки на бебето на всяка цена?  Mr. Green Стига ми да го видя на ехото и да каже лекарят, че всичко е наред.
Секса, ах, секса..... какво беше това  Rolling Eyes
Не си само ти  Grinning
Подготвям новата тема, но нямаме победител в анкетата за заглавие  Laughing

# 725
хаха да, има равен резултат за две заглавия, някой трябва да гласува Simple Smile или да се сложи нова анкета само с двете заглавия ама то пък няма време ще стигнем 50-та страница newsm78

# 726
  • София

Нали?  Mr. Green МъжО не мога да го накарам значи, страхува се човекът и това си е.  Crossing Arms

The same myself, май няма време за втора анкета, така че според мен избери едно от двете заглавия по твое усмотрение.  Hug

# 727
За  секса ММ ми се дърпаше в началото но му дадох да прочете някоя друга статиика и докторката питах  и се успокои че няма как да навредим на бебоците.Та  си ме огрява честичко  Laughing Laughing Laughing
Иначе и аз не държа на снимките стига ми да ги видя на ехографа и да кажат че всичко е наред Simple Smile

# 728
За  секса ММ ми се дърпаше в началото но му дадох да прочете някоя друга статиика и докторката питах  и се успокои че няма как да навредим на бебоците.Та  си ме огрява честичко  Laughing Laughing Laughing

И при нас беше така, не искаше, притесняваше се да не стане нещо, но се разбрахме, че няма какво да стане, и само сме разредили. Но напоследък определено усещам корема между нас, и нямам предишната подвижност  Laughing

# 729
  • София
На мен доктора ми изписа Нутри Маг преди 2 седмици като застраховка срещу ранните контракции.(струва ми се скъп- 18.50 лв за 30 таблетки?). Но аз нямах контракции, даже не знаех как се разпознават и какво чувстваш. И да видиш тук преди 2-3 дни като започна да ми се втвърдява малка част от корема, като стягане, за кратко време. Та бързо разбрах какво е.

# 730
  • Пловдив

И аз съм на тази гара Embarassed

# 731
Добро утро

И при нас е трудно със секса, заради тези гъбички, които не можем да излекуваме  Sick

А момичета този магнезий, който пиете нали е витаминът Магнезий? Защото ако не ми го изпишат ще го търся на своя глава да го пия, че снощи имах доста болки.

# 732
  • Шумен

И аз съм на тази гара Embarassed

И аз като вас...  Blush

# 733
Аз пък нямам никакво желание за секс, от време на време се прежалвам, заради мъжа ми  Laughing  Joy
Незнам на хормоните ли се дължи, на какво, но никога преди това не ми се е случвало да имам такова нежелание.

# 734
  • Pb
Мимито, магнезия не е витамин (а прост хим. елемент  Simple Smile ). Най-разпространените магнезиеви препарати са Магнерот (малко по-скъп, води се по-пречистен) и Магнерич. Има и други, но те също са с по-висока цена.

Незнам на хормоните ли се дължи, на какво, но никога преди това не ми се е случвало да имам такова нежелание.
Общо взето и през периода на кърмене картината е подобна  Wink

ПП
Гласувах, но отново 2 заглавия са равни.

Общи условия

Активация на акаунт