Грешен кръвен тест? ? Моля ви помогнете

• 2 006
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте мами и бъдещи мами. Последната седмица преживях поредния кошмар. Моля ви дайте ми някакъв съвет. И ето я моята история от самото и начало. На 22. 12. 13г беше последната ми М на 3. 01 имаше акт.  На 06. 01 имах леко кафеникаво зацапване и на 8.01 отново се появи зацапването направих два уринни теста 5 дена сле акта и двата + след това прокървях по обилно и отидох в Аг нищо не видяха пратиха ме да направя кръвен тест и стойностите бяха 1164.00 след 48 часа повторих бяха доста по малко 715.00 . Днес бях при моя генеколог и той ми каза че бременност няма и че всичко се дължи на това че организма се е подготвял за овулация и че снощи сам влязла в овулация. Когато се прибрах отново прокървях. Много се притеснявам какво се случва с мен  Cry

# 1
  • София
Не е бил грешен теста,имало е оплождане,но не се е задържало,биохимична му казват на това,съжалявам...добре е,че ЧХГ пада,важо е да го проследиш дали ще продължи да пада,защото ако пак започне да се покачва да не се окаже някоя извънматочна Rolling Eyes

# 2
След като пада ЧХГ-то значи бременността е прекъсната, но въпроса е дали е биохимична или извънматочна. Според мен пусни още едно ЧХГ тези дни, следи се за болки в яйчниците и ако се появи кървене и силни болки веднага бягай към спешно АГ отделение.

Общи условия

Активация на акаунт