Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Дами,Химена ще бъде новия тв хост на новия сезон на La Voz Mexico-тук гласът на България..
ще замести бременната си колежка Жаклин Бракамонтес..

# 46
Здравейте,мили дами!

Разписвам се при вас,за да имате и мъжко попълнение в отбора WinkРеших,че е редно да се представя,а не да седя по балконите,след като толкова неща прочетох тук и колекционирах под формата на снимки.
Предполагам е излишно да казвам,но гледам филма заради главната героиня  Sunglasses и влизам тук,главно заради това,което слагате за нея,така че благодаря ви.Жена ми пък е фен на вашият любимец,но тя много се зарибява по такива форуми и ги избягва на този етап.С две думи картинка сме,тя въздиша по Леви,аз по Химена пред телевизора.Благославям тази медия, която закупи този филм и то в този така коварен час,за вечеря,когато искаш, не искаш се съобразяваш с това което се гледа,беше ми писнало от комшийските мустаци и кадъни не дотам привлекателни,сега тук е друго нещо...друга кръв,други нрави и много много женска красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,в сюжета аз не вниквам толкова както някои от вас,съдейки по коментарите,за да се дразня от детйлите,но като цяло е приятна за гледане история.
Аз нямам възможност да се включвам често,но ме заинтригуваха вашите среднощни разговори,весела компания сте Simple Smileтака че щом мога ще пиша!

# 47
Здравейте,мили дами!

Разписвам се при вас,за да имате и мъжко попълнение в отбора WinkРеших,че е редно да се представя,а не да седя по балконите,след като толкова неща прочетох тук и колекционирах под формата на снимки.
Предполагам е излишно да казвам,но гледам филма заради главната героиня  Sunglasses и влизам тук,главно заради това,което слагате за нея,така че благодаря ви.Жена ми пък е фен на вашият любимец,но тя много се зарибява по такива форуми и ги избягва на този етап.С две думи картинка сме,тя въздиша по Леви,аз по Химена пред телевизора.Благославям тази медия, която закупи този филм и то в този така коварен час,за вечеря,когато искаш, не искаш се съобразяваш с това което се гледа,беше ми писнало от комшийските мустаци и кадъни не дотам привлекателни,сега тук е друго нещо...друга кръв,други нрави и много много женска красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,в сюжета аз не вниквам толкова както някои от вас,съдейки по коментарите,за да се дразня от детйлите,но като цяло е приятна за гледане история.
Аз нямам възможност да се включвам често,но ме заинтригуваха вашите среднощни разговори,весела компания сте Simple Smileтака че щом мога ще пиша!

karltol3, добре дошъл при нас! welcome
Чувствай се свободен в женската ни компания и се включвай честичко в нашите раздумки, които както разбирам са ти забавни, щото и на нас.  Естествено е, че ти гледаш сериала , заради миската, а ние заради Леви, но сме почитателки и на женската красота в сериала.
Чудесна картинка сте с твоята съпруга, но и ние  в къщи сме така.
Напълно споделям мнението ти за медията и закупуването на този сериал, пуснат в такова време, както и абсолютно споделям втръсването от комшийските филми, мустаци и музикални извивки на кларинет.
Красотата, която струи от екрана е завлядяваща и запомняща се!
Още веднъж добре дошъл. Приятно е да имаме и един мъж в компанията, ей така за цвят и мъжко мнение, като контрапунк на нашите "брътвежи".
Ако може да ни кажеш как да се обръщаме към теб, защото никът ти е малко сложен за побългаравяне. Ние обаче си измисляме какви ли не обръщения и на теб ще измислим едно служебно, ако сам не споделиш как да те наричаме.

И една изящна хубавица за теб

# 48
Брей аз докато си глася почерпката,гледай ти какво намираме,МЪЖ Joy Joy Joy

Добре дошъл,karltol3

виждам,че Дими вече те е поздравила със снимка,ние тук сме много уважителни обичаме да се поздравяваме редовно Peace,включвай се по често,ще бъде интересно едно мъжко мнение Thinking

Цитат
Благославям тази медия, която закупи този филм и то в този така коварен час,за вечеря,когато искаш, не искаш се съобразяваш с това което се гледа,беше ми писнало от комшийските мустаци и кадъни не дотам привлекателни,сега тук е друго нещо...друга кръв,други нрави и много много женска красота

напълно съгласна Peaceако малко по-голяма част от българите мислеха така,чак евала щях да кажа Joy Joy Joy
наистина като се замисля много малко турски актриси са красавици..повечето минали покрай тях,сега като го чувам от мъж,има смисъл Thinking,е тук няма такова нещо  Joy дори и по отраканите мадами като Беки са си мадами от класа.. Peace

# 49
Охо, казвам добре дошъл на мъжкото попълнение  Hug

# 50
Дами karltol3 и  след като Хриси днес беше така любезна да отбележи,че днес трябва да се празнува,няма как да ви подмина...иска ви се ама няма....усещам как Еми най ще се ядоса Joy Joy

този път нямате награда...но пък имате барман..не мисля,че ще възразите..
Скрит текст:

Дами на karltol3 трябва да му измислим някакво от нашите бг-испански имена Joy Joy ако и той е съгласен да не увисва от колектива

# 51
Привет, karltol3  Hug!

Много ще ми е любопитна една мъжка гледна точка и по отношение на Уилям /и като капитан Фабре ,и като мъж със своите слабости ,например... Wink/... Thinking
За Химена е ясно... Peace

Цитат
този път нямате награда...но пък имате барман..не мисля,че ще възразите..

В такъв случай ,сядам на бара/срещу Уилям/ за нещо с много,много... лед... Wink Peace

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 19:22 от iss0o

# 52
Дами,благодаря ви за топлото посрещане!

Казвам се Калоян,наричат ме и Карл,ако пък и вие ми измислите някое бг-испанско име против нямам Wink

За дискусиите не знам,колко ще съм ви от полза като контрапункт Дами,тъй като аз съм пристрастен  пък към Химена или Марина,но съм и чисто по братски солидарен със Уилям-Дамян Wink

За Марина да кажа,че влиза в образа на перфектната за един мъж жена,отстояваща позициите си,бореща се за живота си и същевременно изглеждаща слаба и беззащитна в ръцете на един мъж,това може да те подлуди,оставям на страна визията на актрисата.

За Магдалена,ами аз гледам малко по диагонал и тук не мога да се изкажа още,но от това, което съм виждал,адмирации за поетия риск с тази двойна роля от страна на Наварете Simple Smile

За Фабре,хубав образ в началото..на мен ми хареса и след няколко серии се превърна в образ,който мъжете мразят да виждат в огледалото,а жените пък го прехласват,но като цяло запази качествата,които аз ценя най-много у един човек-запази добротата си,честността,привързаността към семейство и приятели,все неща, които изграждат всеки човек,като личност.Жертвоготовността му обаче беше много пресилена особено за неговия образ..кой нормален човек ще предаде жена си на друг,при положение,че чувствата им са взаимни,но сериал да става.

Сюжета според мен не е точно типична сапунка,тези сцени моряшките,екшън сцените,боевете,добре им се получават,има от всичко за всякакви зрители и интереси Peace

Тук прочетох вашите дискусии за оформени тела,позволих си да погледна и тази жена на Уилям,за да се изкажа и като мъж.
Уилям има просто един път вкус за дрехи и коли Peace,но чисто мое мнение няма вкус за жени...
тази неговата жена,няма да казвам чисто по мъжки,става за...защото не ми е такова нивото,но определено Уилям,с вида си,показва,че му пасва доста по финна,изискана и красива дама...въпросната госпожа ,за съжаление ,мен поне не ме впечатлява с лице,още по малко с тяло,закръглена може би не е точната дума,а някак си по-едра и по грубовата..мъжете принципно харесват по елеганти жени,поне аз. Peace

# 53
"Бурята"-епизод 55:

# 54
Ето и 55 серия доколкото си спомням доста емоционална Heart Eyes
 Twisted Evil

и тук много дяволит поглед Twisted Evil

тук дамян като счупи чашата,бас ловя,че си представяше че държи врата на Ернан Joy Joy

Joy Joy

Олеее

ох отели ми се вола ама всичко качих от епизода Joy Joy

има и доста задкадърни снимки от годежа сега отива да търся  Peace

# 55
годежни снимки,дамян и марина са адски красиви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56
# 57
# 58
Дами,благодаря ви за топлото посрещане!

Казвам се Калоян,наричат ме и Карл,ако пък и вие ми измислите някое бг-испанско име против нямам Wink
Скрит текст:
За дискусиите не знам,колко ще съм ви от полза като контрапункт Дами,тъй като аз съм пристрастен  пък към Химена или Марина,но съм и чисто по братски солидарен със Уилям-Дамян Wink

За Марина да кажа,че влиза в образа на перфектната за един мъж жена,отстояваща позициите си,бореща се за живота си и същевременно изглеждаща слаба и беззащитна в ръцете на един мъж,това може да те подлуди,оставям на страна визията на актрисата.

За Магдалена,ами аз гледам малко по диагонал и тук не мога да се изкажа още,но от това, което съм виждал,адмирации за поетия риск с тази двойна роля от страна на Наварете Simple Smile

За Фабре,хубав образ в началото..на мен ми хареса и след няколко серии се превърна в образ,който мъжете мразят да виждат в огледалото,а жените пък го прехласват,но като цяло запази качествата,които аз ценя най-много у един човек-запази добротата си,честността,привързаността към семейство и приятели,все неща, които изграждат всеки човек,като личност.Жертвоготовността му обаче беше много пресилена особено за неговия образ..кой нормален човек ще предаде жена си на друг,при положение,че чувствата им са взаимни,но сериал да става.

Сюжета според мен не е точно типична сапунка,тези сцени моряшките,екшън сцените,боевете,добре им се получават,има от всичко за всякакви зрители и интереси Peace

Тук прочетох вашите дискусии за оформени тела,позволих си да погледна и тази жена на Уилям,за да се изкажа и като мъж.
Уилям има просто един път вкус за дрехи и коли Peace,но чисто мое мнение няма вкус за жени...
тази неговата жена,няма да казвам чисто по мъжки,става за...защото не ми е такова нивото,но определено Уилям,с вида си,показва,че му пасва доста по финна,изискана и красива дама...въпросната госпожа ,за съжаление ,мен поне не ме впечатлява с лице,още по малко с тяло,закръглена може би не е точната дума,а някак си по-едра и по грубовата..мъжете принципно харесват по елеганти жени,поне аз. Peace

Калоян, хареса ми поста ти. Благодаря, че сподели мислите си за сериала и главните персонажи.
Тъй като съкратено ти казват Карл, което си е немско име, хайде да го поиспанчим. Може ли да те наричаме Карло? Мисля, че името е испанско, а и по-лесно за обръщение.

Исе,може да ти се е “отелил вола“, обаче на нас ни се “отели“ кефа от тези хубави снимки от серията тази вечер. Много хубави Дамян и Марина. Трогателна сцена е среща между двамата. Чудесна изповед на Дамян, откровена и чувствена,с много любов  и желание към обичаната жена.Уилям изигра тази сцена страхотно, повярвах му!  Марина поддаде и то много, остави се на сетивата си, както я насочи Дамян.
Ернанчо стана неспокоен и нервен. Започва неговата несигурност,ревност, сприхавост и т.н негативни чувства.
Беки и Хосе великолепни в плана си да срещнат Дамян и Марина и го направиха победоносно, като
“хлъзнаха“ Ернан по надолнището. Браво на тях за това им решение и изпълнение на театрото, особено Беки беше невероятна “пияница“

# 59
 karltol3,мерси,че сподели! thumbsup

Кате,това чували ли сме го???...Вече се обърквам.. newsm78.ти кажи!

http://www.youtube.com/watch?v=Kj-69QkQcKY

Диме,на Катето и се отели вола! Wink

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:12 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт