Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Марина Реверте  Grinning

# 616
Заслугата за колажа е на Катето, прекрасен е наистина  Hug Имаше и друг вариант, ама приятелите на нашият Карлос Наваретов сериозно са гласували. Дебнах момента аз, даже бях си написала предварително речта  hahaha

Сигурно всички виждате един самотен глас за Ернанчо. В някакъв момент на умопомрачение ли и аз не знам какво, някакъв импулс ме накара да гласувам за него, по-скоро за Иван Санчез ми е гласа  Peace

# 617
Хриси,чудех се аз от кого е това самотно гласче,невинно...хубаво,че някой се е сетил за Ванката,сега като се замисля можех и за него да гласувам...но си казах всички ще гласуват за фабре да не оставям маринчето,а тя каква стана... мъжки фен клуб наварете hahaha

Добре благодарим и на Катето за прекрасния колаж,ама как сте го направили вие да не сте знаели предварително Joy

Скрит текст:
впрочем аз влязох в другата тема и тледам Катето там си го раздава самотно  hahahaи и загатнах за анкетата тук

# 618
Оу леле мале Еми като каза,че си имаме сексапилен победител и си викам Фабре... Joy
и после си викам бре... Joy

Ох аз за дамянчо гласувах,всъщност щях за марина да гласувам,но нещо ме беше ядосала тя hahahaпомня и цъкнах за фабрето..ама като гледам на марина не съм и притрябвала аз

Наваретко къде си ,айде слагай трапезата Joy Joy Joy

За колажа дами ...съжелявам,че нямаше по луксозна стълбица,да им отива на дрешките,ама това намерих

Еми 1няма заговор аз пратих на Хриси два колажа с разменени местата на уилям и химена,мислехме си,че ще едно от двете Peace

# 619
По случей  победителката ви поздравявам с това
http://www.youtube.com/watch?v=HQKpXX9kFQs че в момента съм на тази вълна

и като ви го няма навареткото,ще съм аз

Наздраве!

Наваретко,утре ще ти се занимая с превода,ще се постарая да звучи възможно ной въздействащо Heart Eyes а така като го погледнах,на испански ще е още по-готино и на Химена може ли да пиша,че става въпрос за брат ми,ако не те бърка,тъй като не върви да се обяснявам,че сме се събрали някакви откачени от някакъв форум Joy Joy...и без това нали тандем щяхме да ходим за мексиканска булка hahaha

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 23:37 от La_TempestadFAN

# 620
Еми 1няма заговор аз пратих на Хриси два колажа с разменени местата на уилям и химена,мислехме си,че ще едно от двете Peace

Кате пошегувах се аз,спокойно Grinning

аз ти казах победител(ка??? hahahaама ти не дочиташ hahaha

песента е страхотна,аз и преди ти казах,ще ме зарибиш и мен Thinking

# 621
Добър вечер,Дами!

Боже,само 24 #Crazy....ама нали казват поискай нещо от 10 -тима за да получиш поне от един hahaha

И все пак прекрасна победителка

достойно гласуване и за вашия човек и аз да ви поздравя Peace

Кате,ти си сложила най добрата почерпка,но и аз да не остана назад

Кате,много ти благодаря предварително,за превода,какъвто ме пишеш,нямам никакви претенции само да и го изпратиш Praynig Praynig Praynig

# 622
Най-много от всичко ми хареса колажа със стълбичката,прекрасно първо място Wink

Хриси,Кате благодаря,че сте го направили и качили  bouquet  bouquet

# 623
Дами аз по никое време се включвам,но исках инкогнито да ви пусна другата опция за анкетата,тъй като Наваретко да ме извинява,но с предимство са пишещите дами,екскурзиантите после Mr. Green
Скрит текст:

# 624
Буреноски,здравейте!

Малко ви поизоставих...ама блудната щерка се завръща Grinningно се бях отдала на латино спомени тези дни и не само аз Mr. Green
не знам преводи дали имам тук ако има нещо преместете го понапред за да го видя и преведа само да се понаспя преди това малко Peace

Приятен ден!

# 625
Привет умни левиретки и господа!

Кате...??? Да не би да е дъщеря на Сезар Евора???

CarlaEvora Jan 25
Hola people!!!! Una foto d Carla junto a #MauricioAspe y #WillianLevy #Guapos

# 626
Да това е малката му дъщеричка Wink

но тази снимка съм я виждала и преди Thinking.. Thinking

# 627
# 628
Успех на Джими и Уилям и двама са ми любимци,но по различен начин Mr. Greenдано им се получи и на публиката да се хареса Peace Peace

# 629
Да това е малката му дъщеричка Wink

но тази снимка съм я виждала и преди Thinking.. Thinking

Понякога качват едни и същи неща....Уилям изглежда по-различно, по-млад... Може би от сериала с Жаклин .... Sortilegio/как се превежда ...???/

Скрит текст:
Може ли с няколко изречения сюжета на този сериал...Там Уилям изглежда невероятно добре... Peace

@willylevy29 celebrando su cumpleanos durante la grabaciones de Sortilegio

Общи условия

Активация на акаунт