Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
    Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 6h

# 631
Да това е малката му дъщеричка Wink

но тази снимка съм я виждала и преди Thinking.. Thinking

Понякога качват едни и същи неща....Уилям изглежда по-различно, по-млад... Може би от сериала с Жаклин .... Sortilegio/как се превежда ...???/

Скрит текст:
Може ли с няколко изречения сюжета на този сериал...Там Уилям изглежда невероятно добре... Peace

Ами,ако питате бтв значи "капризи на съдбата",ако питате мен значи "магия" Joy Joy Joy предлагам да повярвате на мен Peace

Така като гледам уилям тук това му е периода от 2011
Сортилехио беше през 2008 май лили 9 newsm78

Скрит текст:
За сюжета ей сега ще вляза в другата тема да ги побутна за тоя филм,тъй като другите дами също са го гледали Wink

# 632
Ох, Кате, ако ме побутнеш, най-много да падна  Joy
Скрит текст:
така се уморих от тичане по аптеки  ooooh!

Иначе Сортилехио е от 2009  Peace

# 633
Ох, Кате, ако ме побутнеш, най-много да падна  Joy
Скрит текст:
така се уморих от тичане по аптеки  ooooh!

Иначе Сортилехио е от 2009  Peace

Хриси не е за добро това по аптеките ooooh! надявам се бързо да минава Wink

# 634
Приятно гледаане,Дами! и Наваретко!

Ааа то днес много хубав епизод ще е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesнасладете се,аз съвсеем забравих,че сме на хижата ooooh! ooooh!

# 635
Хайде нещо с цвят червен за Наваретко
Скрит текст:
но не е ферари Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

# 636
Зад кадър нещичко

тук са си по задушевно Joy

# 637
"Бурята"-епизод 61...Романтичен:

# 638
Днешния епизод в снимки

# 639
Не зная актьорите имат ли поле за интерпретации/има сценарии,режисьор.../ и в какви граници е то,но в тези последни две серии, Уилям ми беше на 100% убедителен...жестове при всеки един диалог,погледи,усмивки,изразяване на емоции, убийствено добър в еротичните сцени.../където според мене нямаше  достатъчно широко поле за интерпретации... Wink  иначе.... Wink голям професионалист е... thumbsup/...
Когато си говореха за първата си среща....нещо в жестовете,в погледа на Химена в тази сцена ,не ми достигна...не ми беше убедително/сравнено с изразяването на Уилям /

Олинто отново ме разсмя...и той щял да проси и иска очила... JoyНямал да споделя,не можел....и си каза всичко... JoyУникално комичен актьор...! Peace/браво и на българския му дубльор... Peace,винаги успява да ме разсмее с интонацията и тембъра си/

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 20:56 от iss0o

# 640
Дами,аз такова секси цепене на дърва не съм гледала,тази сцена със суичъра и брадвата,ако ви кажа колко пъти съм я гледала и връщала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А след любовния сеанс,бяха много сладки... hahahaДамян как я имитираше
Ернан какъв дивашки поглед извади...като разбра за пътуването #Crazy #Crazy
Магдалена е като нестопима буца лед hahaha няма размекване такъв студен поглед...и майка и не заслужава,сега когато Магдалена знае за Марина съвсем няма да стои мирна

Ох този червен суичър Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и това с вафлата Heart Eyesмай всичко от този епизод е льо мехор hahaha

# 641
Дами,аз такова секси цепене на дърва не съм гледала,тази сцена със суичъра и брадвата,ако ви кажа колко пъти съм я гледала и връщала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кате,то след всяко сполучливо разцепване...Дамян разперваше ръце и  си  искаше награда.... Joyтя и Марина му се хвърляше на врата... Joy

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 20:41 от iss0o

# 642

Кате,то след всяко сполучливо разцепване...Дамян разперваше ръце и  искаше награда.... Joyтя и Марина му се възхищаваше... Joy

то и аз да съм там след всяко разцепване щях да съм му на врата...обаче с тези дънки ми идва още по оформен от кръста надолу,не че преди не е бил,но сега.... Heart Eyes Heart Eyes

# 643

Няма такъв поглед-малко груба и самонадеяна Joy Joy Joy

# 644

Няма такъв поглед-малко груба и самонадеяна Joy Joy Joy

Ама и тя не го  гледа в очите  като си признава.... Wink

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 20:49 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт