Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 379
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Дами,здравейте!

Днес тук ли ще е забавата...ех този Левия роден за цепене на дърва,чак на мен ми хареса Mr. Green Химена беше прекрасна с тази плете на блузка,имам чувството ,че с всяка следваща серия става все по и по-безбожно красива Heart Eyes

Олинто и на мен ми е любимец,гласа е уникален на дубльора имам в предвид,реалния глас не го знам,аз също много се смея с него...

Магдалена нещо ми се струва с джипси заложби,каквото пипне прибира,дали ще я отучат и сега какво магдалена знае че има сестра близначка newsm78ех мисля си аз ...ако Химена имаше близначка...щях да имам 2 пъти по голям шанс с едната hahaha hahaha,а пък ако бяха три хименки близнаци шанса ми съвсем щеше да нарасне...да не кажа,че ми е в кърпа вързана Mr. Green

# 646
Дами,здравейте!

Днес тук ли ще е забавата...ех този Левия роден за цепене на дърва,чак на мен ми хареса Mr. Green Химена беше прекрасна с тази плете на блузка,имам чувството ,че с всяка следваща серия става все по и по-безбожно красива Heart Eyes

Олинто и на мен ми е любимец,гласа е уникален на дубльора имам в предвид,реалния глас не го знам,аз също много се смея с него...

Магдалена нещо ми се струва с джипси заложби,каквото пипне прибира,дали ще я отучат и сега какво магдалена знае че има сестра близначка newsm78ех мисля си аз ...ако Химена имаше близначка...щях да имам 2 пъти по голям шанс с едната hahaha hahaha,а пък ако бяха три хименки близнаци шанса ми съвсем щеше да нарасне...да не кажа,че ми е в кърпа вързана Mr. Green
Joy Joy Joy
ако пък Химена беше подформата на четиризначки щеше сигурно да ти дойде много,нямаше да можеш да им смогнеш направо Joy Joy Joy Joy

# 647
Малко  творчество от феновете:

Скрит текст:

# 648
# 649
Кате,...???

Jorge D. Bernal ‏@JorgeBernal 26m
Seguimos dandoles lo mas actual del mundo del espectaculo, ya veran el anillo q William Levy le dio a su bella Elizabeth! #SLS...

Jorge D. Bernal ‏@JorgeBernal 12m
Hablamos en exclusiva con el joyero de William Levy y nos muestra todas las prendas q ha comprado para el y su hermosa familia....

# 650
Кате,....????

Cynthia (Cyn) ‏@Korita05 1m
William Levy [@WillyLevy29] se Consiente Comprando Joyas: http://youtu.be/ka5lLNKtsa0  via @youtube

# 651
Кате,...???

Jorge D. Bernal ‏@JorgeBernal 26m
Seguimos dandoles lo mas actual del mundo del espectaculo, ya veran el anillo q William Levy le dio a su bella Elizabeth! #SLS...

Jorge D. Bernal ‏@JorgeBernal 12m
Hablamos en exclusiva con el joyero de William Levy y nos muestra todas las prendas q ha comprado para el y su hermosa familia....
продължаваме с най мащабното и актуално в света...сега ще дадат пръстена който уилям леви даде на своята красива елизабет

екзклузивно интервю с бижутера на уилям леви,който ще ни покаже всички покупки,които уилям  е направил за самейството си...

# 652

продължаваме с най мащабното и актуално в света...сега ще дадат пръстена който уилям леви даде на своята красива елизабет

екзклузивно интервю с бижутера на уилям леви,който ще ни покаже всички покупки,които уилям  е направил за самейството си...

Кате, newsm51

Асоциации.... Thinking Stop

# 653

Кате, newsm51

Асоциации.... Thinking Stop

Дали асоциацията е едно към едно,и тук ли по задължение  Thinking Thinking

# 654

Дали асоциацията е едно към едно,и тук ли по задължение  Thinking Thinking
[/quote]

...Онзи туит,който не ми дава мира... Thinking.трудно решение.. Stop.но винаги децата на 1  място... Thinking

Кате,а в клипчето какво казва бижутера?

# 655

Дали асоциацията е едно към едно,и тук ли по задължение  Thinking Thinking

...Онзи туит,който не ми дава мира... Thinking.трудно решение.. Stop.но винаги децата на 1  място... Thinking
[/quote]

Добре да речем че и е предложил,ами защо тогава споделя подобно нещо пред милионите си фенове в туитър,защо излага семейството си така Shockedкато си решил да си озакониш връзката искаш не искаш го правиш...не коментираш..

# 656
Леле как му обясняват покупките,това барак обама да е няма такова внимание hahaha

Уилям си купувал черни диаманти за колата с баснословни суми,гривни за родата и този пръстен...човека обяснява колко каратов е ,че в момента го изработва...и това е

# 657
Кате,с тези цитирания само пръстени виждам...  #Crazy Joyи умислената физиономия на Уилям..... Joy

Той нищо не споделя ,от повече от 24 часа... Naughty
Защо си мисля,че  би споделил лично,ако има официално предложение....??? Thinking Thinking Thinking

Цитат
.човека обяснява колко каратов е ,че в момента го изработва...и това е

Значи Уилям има още малко време....свобода Wink Praynig

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 01:27 от iss0o

# 658
На мен пък му е интересно, откъде това желание изведнъж да се жени  newsm78 10 години са заедно нали? Да не се окаже друга булката  Laughing

# 659
Както беше казала Еми
Цитат
Обаче интересно уилям пръстен купува,химена обличат като булка hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт