Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Дами,този пръстен ме стресира вече.... Cryтака се надявах ... на свободата на Уилям ,когато ще ви чакам  в Маями/за вашето завръщане от Гуадалахара/....  Rage Banghead

# 661
Дами,този пръстен ме стресира вече.... Cryтака се надявах ... на свободата на Уилям ,когато ще се чакаме  в Маями/за вашето завръщане от Гуадалахара/....  Rage Banghead

Исе,ако това ти е проблема,да те поуспокоя,това ще си бъде евентуално само на хартия,колкото е шавал преди,така ще си и продължи,така че спокойно няма да си изгубиш времето в чакане за нас Joy Joy Joy

# 662

Исе,ако това ти е проблема,да те поуспокоя,това ще си бъде евентуално само на хартия,колкото е шавал преди,така ще си и продължи,така че спокойно няма да си изгубиш времето в чакане за нас Joy Joy Joy

То ако е така Thinking ...добре!Но Ели е хитра Thinking...ще поиска църковна церемония,а Уилям е вярващ...То и аз съм вярваща...но нямам църковен брак и съм православна/а ние не сме чак такива догматици.../ Wink

# 663

То ако е така Thinking ...добре!Но Ели е хитра Thinking...ще поиска църковна церемония,а Уилям е вярващ...То и аз съм вярваща...но нямам църковен брак и съм православна/а ние не сме чак такива догматици.../ Wink
думичката вярващ има много измерения и всеки я нагажда според нуждите си Wink

# 664

думичката вярващ има много измерения и всеки я нагажда според нуждите си Wink

А дано и Уилям да я нагоди някак!!! Praynig... WinkКате   bouquet,връщаш ми ...надеждите Wink

Сега честно...много искам да го виждам щастлив и сияещ!!! Praynig Praynig Praynig

# 665
Момичета код червено в другата тема,раздразнихме с топа за Химена яко Наваретко заканва се с неговите поздрави Joy Joy Joy

Исе,ние да го докопаме само колко щастлив и сияещ можем да го направим Joy Joy Joy Joy

# 666
 Заради Кода... Wink.Поздрав с един любимец на Уилям...

Eminem - Not Afraid

# 667
Дами специален поздрав тематичен за вашия рибар,който налита на чужди булки

не можете да кажете,че не ви поздравявам по темата hahaha

# 668
Дами специален поздрав тематичен за вашия рибар,който налита на чужди булки

не можете да кажете,че не ви поздравявам по темата hahaha

Оф,Наварете,как може да сравняваш нашият рибар с тази...думи нямам Joy Joy Joy

ако не беше оцветил чуждите булки нямаше да се сетя,абе от кога стана твоя булка....ние още не сме я питали...тя Химена още и представа си няма ,че вече е българска снаха Joy Joy Joy....

ама на теб ако пък ти преведа нещо на Naughty Joy Joy

оттук на сетне с химена само на амор ще си карате и на мимики,аз няма да се меся Joy
да те видя сега

# 669
Заради Кода... Wink.Поздрав с един любимец на Уилям...

Eminem - Not Afraid

Ох да си оправя вкуса от това дебре,дебре...че работата страшна Joy Joy Joy

Исе не само на Уилям Wink Heart Eyes

# 670
Изчаках да стане 0 часа...Искам да ви поздравя с нещо малко по-брутално като текст и видео... Embarassed Embarassed Embarassed,но пък Уилям участва в клипа на Дженифър и  Лил Уейн ..../ и сигурно го харесва.../

Моля ви ,насладете се на музиката,без да се заслушвате много в текста...!!! Praynig
/Абе, има нещо дяволско в това парче Thinking...мога да го слушам десетина пъти непрекъснато....обсебващо е някак... Thinking/

Lil Wayne - Love Me (Explicit) ft. Drake, Future

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 02:06 от iss0o

# 671
Да наистина ако не слушаш текста добре действа,ама аз нали винаги правя това на което ми кажат НЕ Joy Joy...но Наваретко преди малко и той ни освети на чист Бг така че да не ви пука Joy Joy

на мен си ми харесва,аз слушам много рап Peace

# 672
супер е еминем и лил уейн Peace те текстовете им са все такива

докато сме на тази тема
Кате
Скрит текст:
кажи ми вълшебния поздрав ,с който мъж поздравява друг мъж,когато е адски ядосан на испански,сещаш се Joy Joy трябва ми сериозно

# 673
супер е еминем и лил уейн Peace те текстовете им са все такива

докато сме на тази тема
Кате
Скрит текст:
кажи ми вълшебния поздрав ,с който мъж поздравява друг мъж,когато е адски ядосан на испански,сещаш се Joy Joy трябва ми сериозно

Защо,готвиш си репертоара като видиш уилям ли Joy Joy Joy

ама това вече е последната ми услуга към теб
Скрит текст:
tu madre joder
Joy Joy

и аз да се включа с поздравите

# 674
Хайде пак по реда да си минем,предлагам да пием за свободата на Уилям,зя мексиканската булка и за прясно настъпилият вторник,наздраве!

ние обаче адски се разпуснахме-пиене,любовни сеанси,среднощни спамови лафове,секси мадами,секси пичове-вождовете дано не ги е досрамяло от нас и за това да ги няма....ама Наваретко е виновен,той ни разхайтва,да кажа в наша защита Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт