ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 672
  • 935
  •   1
Отговори
# 105
Хелоуууу, прибрах си две дечица днес  Crazy
Успех, кокошинка  Peace  Praynig

# 106
  • Варна
Супер, дано всичко да е ок до края  smile3525 .............и сега вече само спокойствие и силна храна  Laughing  Всъщност някъде бях чела, че слагат повече ембриони, после махат някой, ако се захванат всички и да са най-много два. Да разбираме ли, че направо 2 са прехвърлили и толкова, как се решава тази бройка?  /Днес от сутринта съм те замислила с този трансфер, ама едва сега имам нет да прочета какво е станало./

# 107
  • Варна
Браво, кокошинка, ще успееш! Praynig

# 108
kokoshinkata, аз се извинявам, че се намесвам в тази тема, нооооо JAM e абсолютно права в постовете си. ОХСС - хиперстимулация е опасно за живота, а при Алкан Емин не е за първи път, бих казала това при него е масова практика. Да то го харвсваш, но замосли се колко си манипулирана. дали то обясниха, че е възможна вторична хопрстимулация, защо направиха ЕТ при такова тежко твое състояние - това всичко е нарушениве на законодателството. Ти замисляш ли се по тези въпроси или ти е по лесно да нападаш JAM. Инвитрото не е детска игра, както прочем го прави Емин, това е сериозна и отговорна медицинска манипулация.
Прочем, би ли споделила с колко антрални фоликула започна стимулацията и с какви дози я проведе по дни.
Това е важно за момичетата.

# 109
  • Варна
Само на мен ли така ми се струва, ама тези, които не харесват доктора имат доста общи неща:
1. Говорят в "Зачатие" и тук против него и само те свързват името му с редовна практика за хиперстимулацията - аз пък искам списък с имена на момичетата и дати, до тук само се върти един пример от преди няколко години, когато е бил в Плевен. Ако нямате списък, може да не използвате израза "масова практика". Смятам, че след като отделихме цяла тема за него, която с линк посочих по-горе, може да продължите да пишете в нея.
2. Изрично започнах тази тема през лятото с надпис - МЦРМ "Радост" - искам имена и дати на хиперстимулираните там. Иначе може да си спестите доброжелателните неграмотни постове.
3. Всички, които пишат против доктора са еднакво неграмотни, не могат да използват правилно глаголните времена и имат еднакво странен изказ.
4. Мислят си, че сме вкарани в някакъв филм под действие на някаква манипулация и тотално отричат възможността да имаме добро лично впечатление от доктора.
5. Едновременно са доброжелателни, състрадателни, пишат така все едно имат вътрешна информация за твоята ситуация и в същото време вкарват нещо супер драматично и нелепо.
6. Изобщо не искат да проумеят, че това вече сме го прочели и могат да спрат да го пишат. Нямаме нужда от него.
7. Отказват да приемат факта, че щом ходим в болница, значи има рискове и вече сме си избрали къде ще рискуваме.
8. Изобщо не са пациенти на доктора и може би никога не са били. Съмнявам се дали дори са го виждали на живо.
9. Досаждат доброжелателно и на момичетата, които си пишат и в "зачатие" и не ги оставят и тях да си пишат каквото ги интересува.

Аз лично не мога да приемам съвети, от хора, които са толкова досадни и неграмотни. Щом някой толкова упорито го плюят няколко човека, започва да ме съмнява, че не е обективно и доброжелателно споделяне на личен опит, а тенденциозно насочена конкурентна тактика.

ТЕМАТА Е ЗА СЕГАШНИ ПАЦИЕНТИ НА МЦ "РАДОСТ". ДРУГИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ТЯХНА ТЕМА И ДА СИ ПИШАТ ТАМ.

kokoshinkata, сладурано, хич не се замисляй колко си манипулирана, предполагам, че достатъчно си мислила колко си стимулирана, стига ти толкова мислене. Най-страшното трябва да е минало, стискаме палци и чакаме търпеливо резултатите. Каквото е зависело от теб си го направила.

# 110
Добре де гневни сте момичета, ама все все пак кажете с какви антрални фоликули започвате и какви са ви дозите на стимулация. тогава се пенете - все пак тук има компетентни жени.......
NadiND, не бъди толкова гневна, Емин не е цвете за мирисане, има мнооооогоооо издънки, включая професионални и морални. Не ка да си спомним за госпожата забременяла и родила с негово съдействие на 62 год. Нима това е доктор - напротив - той е изрод, търсещ начин да се самоизяви.
Хайде дакладвайте и ме рарзтреляйте, преминала съм по тази пътека много пъти и сега след като са минали години ме търсят момичетата. А з искам да помагам с цялото си сърце и познания, а вие както искате го разбирайте.
ЗА БОГА БЯГАЙТЕ ОТ ЕМИН - ТОЙ Е ЧУДОВИШЕ АЛЧНО ЗА ПАРИ, НИКОЙ ОТ ГИЛДИЯТА НЕ ГО ОТРАЗЯВА. НЕ РИСКУВАЙТЕ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ ПРИ ТОЗИ МРЪСНИК. ТОЙ БЕШЕ ИЗГОНЕН ОТ ПЛЕВЕН ПО  КОРУПЦИЯ,НЕКАДЪРНОСТ И АМОРАЛНОСТ. ПО- СТАРИТЕ ТУК ПОМНИМ НЕГОВИТЕ "ВОЛНОСТИ" НАРУШЕНИЯ И ПРОДАЖБАТА НА ЯЙЦЕКЛЕТКИ.ЗА НЕГО НАМА ЗАКОНИ  НА БГ МОРАЛНИ И ЧОВЕШКИ НОРМИ.

БЯГАЙТЕ ОТ ТОЗИ ИЗРОД МОМИЧЕТА / 40 ЯЙЦЕКЛЕТКИ Е АБСОЛЮТЕН ПРОФАНИЗЪН/ И Е МНООООГООО ДАЛЕЧ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА
, ВЪВ ВАША ПОЛЗА Е!!!!!!

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 23:57 от ddnchv

# 111
  • София
Надин, само не разбрах, кокошинката вече не я ли броим за хиперстимулирана?  Laughing

прати я и нея да пише в друга тема за 41-те си фоликула и за своя ОХСС. тук - само положителни неща.  Laughing

# 112
JAM ти си в състава на можешите да се борят с идиотизмите.
Докладвай случая, всички ще те подкрепим. Човешкия живот е безценен.
Все пак аз искам да знам антралните фоликули при започване и дозите на симилация.
Тук е разковничето.
Този изрод надмина всички предели. Трябва да бъде наказан, още повече че ина мнооого издънки.

# 113
Искам да попитам, защо преди 2 години, докато доктора  работеше в Плевен клиниката се славеше с най-добра успеваемост и всяка втора забременяваше в същото време от 10 пациентки 8 бяха пациентки бяха при  Емин, на какво ли са е дължал този успех???И защо ли от както се махна (или изгонили, защото е засенчвал май другите доктори с успехите си) за клиниката вече почти нищо не се чува, защо ли???

# 114
  • Варна
Надин, само не разбрах, кокошинката вече не я ли броим за хиперстимулирана?  Laughing

прати я и нея да пише в друга тема за 41-те си фоликула и за своя ОХСС. тук - само положителни неща.  Laughing
Тя е една и си написа всичко сама, чакам това с "масовото явление" да ни го обясните.
Аз определено не мисля, че докторът е объркал като е обърнал внимание на жена на 62. Тя е отишла при него, не той при нея. Не виждам къде е  проблема?
Журналистите пишат какво ли не, аз лично не вярвам нито на статии по вестници, нито на новините по телевизора, ако това са достоверните ви източници на информация за компетентността на доктора - изобщо не ми представляват интерес.
Не мога да разбера какво общо имат дозите на лекарствата със законодателството??
Когато в българския език се използва изразът - като детска игра- се подразбира, че някой е напълно наясно какво прави и е много добър в това, което прави.
"Прочем" не се пише така и обикновено не се използва в писмената реч.
Ако трябва да докладвате случая, за който  изписахте толкова страници лятото, ок, сложете линк да четем и кажете кои са другите.
Защо си  преминала по тези пътеки много пъти? Това не говори ли зле за докторите, които си избираш?

# 115
  • Варна
Супер, дано всичко да е ок до края  smile3525 .............и сега вече само спокойствие и силна храна  Laughing  Всъщност някъде бях чела, че слагат повече ембриони, после махат някой, ако се захванат всички и да са най-много два. Да разбираме ли, че направо 2 са прехвърлили и толкова, как се решава тази бройка?  /Днес от сутринта съм те замислила с този трансфер, ама едва сега имам нет да прочета какво е станало./
И още един въпрос, май някой го беше задал, но не помня да съм чела отговор - как стои въпроса с болничните?
Ако не сте забелязали, аз все още чакам тука отговор от момичето, значи не съм я пратила в друга тема. Тя е негова пациентка в момента и мястото и е тук. Стига да не и късате нервите, защото сега  трябва да е спокойна и де си задържи бебетата. И точно затова смятам, че Вашето място не е в тази тема - направете нова и сложете линк, който иска ще ходи да  я чете.
И спрете да използвате минало свършено или несвършено глаголно време, което предполага, че сте свидетели на събитието от присъствие в болничната  стая.

# 116
Не мисля, че съм длъжна да обяснявам как точно ми е протекла стимулацията по дни и часове ако искате. Дозата вече бях я написала. Няма да повтарям.
Вече наистина се ядосвам. Мисля, че достатъчно "предупреждения" написахте. Единствнеото което ме интересува в момента е успешния край.
Това дали е морално или не една 62 годишна жена да роди дете, не мисля че някой има право да го решава. По тази логика и хората с увреждания също нямат право на това, така ли?  newsm78
Тази тема се изроди. Мисля, че модератор трябва да се намеси и да поразчисти малко.

Надин, дават максимум 14 дни болничен от клиниката. За после и на мен не ми е много ясно. Днес ще взема моя. Щях от всички тия глупости да ти отговоря за ембрионите - като настъпи момента ти дават информирано съгласие където е обяснено кога колко ембриона се връщат. За жени под 38 години се връщат максимум два на стадии бластоцит (така ли се казваше  newsm78).

п.п.
Равеселихте ме обаче с идеята че съм манипулирана. Сякаш клиниката е някаква секта в която ти промиват мозъка и загубваш идентичността си, съответно загубваш способността да мислиш и да имаш собствено мнение  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 10:17 от kokoshinkata

# 117
  • Варна
Мноого кофти нещо взе да ми става! Confused Защо така се нажежава тази тема, аз изчетох вече една такава наскоро, но въпреки това взех решение да съм към "Радост".
 Освен това смятам, че пациента също има мнение и винаги щом нещо не му допада или го притеснява, може и трябва да го заяви на лекуващият го лекар. Извинете, ама ние не сме само пациенти, ние сме и клиенти, защото имаме право на избор. Мога да съм в тази клиника, но мога и да не съм, изборът е само и единствено мой. Е, стават грешки, ама те стават навсякъде и никой не е застрахован. Факт е че ми се е случвало лекар, който ми е направил страшно добро впечатление и ми е помогнал в определена ситуация, на друг да му е черен, както се казва. Няма перфектни хора!
 Но вижте, тук сме все хора, които вече сме избрали този лекар, на заповедите ни пише "Радост", кому е нужна тази психоза при свършен факт. Не исках да вземам страна по въпроса, но аз от тази тема очаквам информация която да ме подготви за процеса, който ме очаква а не да ме побърка преди да съм стигнала до първата крачка.
 И ако бях на кокошинка на мястото, просто щях да спра да чета, за да съм спокойна и завърша делото си.
Приемете го така, във Варна няма много опции за избор, всеки се е спрял на нещо и се надява то да е резултатно. Все пак става въпрос и за здраве и за пари. Но и не се е появила все още панацеята за всички, нито тук, нито в София, нито където и да било. Навсякъде има проблеми, навсякъде се случват неуспехи и рискови ситуации. Просто слагаш главата в торбата, казваш този е моя лекар и тръгваш. Затова ако ще си счупим главите - добре, важното е че поне сме опитали да постигнем мечтата си, и няма да се откажем така лесно.

# 118
  • Варна
Ако тези дами искат пак да пишат за същата хиперстимулация от едно време, аз лично съм спокойна, че това се е случило, когато не е бил шеф-екип. Докторът е бил в отпуск, безотговорно е да вдигне телефона и да цитира числа по памет - нещо, което го има написано точно и всеки дежурен в Плевен може да го прочете. Каква да е тази плевенска болница, дето да не може да отговаря на въпроси, когато доктор с 3 годишна практика /до колкото разбрах като четох лятото за това/ е в отпуск? Предполагам, че ако той е трябвало да научи нещо от случката, вече го знае. По-страшно щеше да е, ако не е имал изобщо такъв случай в практиката си. Това, че Кокошинката си е добре, пък ме навежда на мисълта, че ситуацията не се е развила безконтролно. А дали други не са опитвали инвитро на по-възрастни жени? Ако опитите са неуспешни, защо да са в пресата? Все пак грешат тези, които изобщо работят. В България тези, които успяват не са любимци на колегите си. И определено съм съгласна с Дидито. Личното ми впечатление е преди всичко, както и личното впечатление на тези, които реално посещават болницата.
Надявам се нашите бъдещи мами да са добре и след 2 седмици да приобщим и Кокошинката към тях. Hug

# 119
Какво ще кажете за Алла Пугачова? Защо не  я линчува някой? Все пак е била по-възрастна като са се родили близнаците

Общи условия

Активация на акаунт