ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 700
  • 935
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте момичета. След кратко лутане и една неуспешна инсеминация ( писала съм в другата тема) и след първа консултация при д-р Емин решихме, че започвам изследванията при него. При нас има мъжки фактор, но разбира се иска да направим още един път спермограма по Крюгер, SDI тест и още няколко неща.Аз също ще изследвам доста хормони. На базата на това да разберем коя е нашата процедура.
kokoshinkata стискам палци за  EFP и силно вярвам, че ще е така. Пиши моля те как си, защото се вълнуваме за теб  Hug

# 121
За сега съм добре, още пазя леглото по препоръка на доктора, но от утре мисля да започна да се раздвижвам по малко.

# 122
  • Бургас
Момичета може ли да ми пратите email на доктор Емин.
Имам въпроси към него по отношение на хормонални изследвания на 3ти ден. Дали ще има проблем да ги направя в Бургас тях?
До колкото разбирам са на гладно, жадно и до 3 часа след ставане. Ми нямам шанс да се събудя и да хукна за Варна и да съм там до 3 часа, ама никакъв.

# 123
  • Варна
http://ivfradost.bg/?page_id=29 Звънни по телефона.
Аз получавам резултати от изследвания от e-mail: info@ivfradost.bg

# 124
  • Бургас
Тези координати са на момичето на информация. В случая ми трябва доктора. Аз със нея си говоря, като имам лесни въпроси. Този не ми се вижда труден, но искам да знам дали на него му пречи. Повечето клиники нямат проблем, но искам да съм сигурна.
Няма нужда момичета, намерих го.

# 125
Аз съм питала за всичко на рецепция и имейл съм изпращала, отговарят ми. Те при нужда се консултират с доктора така или иначе. Пък и той има телефон. Така че където и да пишеш или звъннеш мисля, че ще ти отговорят. 

# 126
  • Бургас
Още се чудя дали да питам. Той човека си е дал координатите. Реално единствения зор е пътуването и спазването на условието за сутрешно взимане на хормоните, без вода, кафе, храна. Това са си най - малко 3 часа от ставане, до пристигане в клиниката. Има ли и други пътуващи като мен, които са правили така изследвания, за да споделят.

Редактирам се: Писах на доктора. Имах и молба да видя резултата от НК клетки. Уведомих, че приемам антибиотик в момента заради зъб и ще го пия дълго време. Поне 10 дни. И така. Той ще прецени дали, кога и как да пусен изследвания.

Има нещо интересно в този човек. Не съм определила какво точно, но скоро ще знам. Някак когато работи излиза от тривиата и просто работи. Сигурно ви звучи объркано, но и аз трудно си го обяснявам.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 12:58 от Sesana

# 127
  • Варна
Момичета и аз имам един въпрос. И аз ще пускам хормоните на 3тия ден, но очаквам да ми дойде около 28.02-01.03. Лабораторията работи ли събота и неделя. И другото, което ме притеснява е, че 03.03 понеделник е почивен. Какво правите ако трябва да пускате хормоните в неделя?

# 128
  • Варна
Казвали са ми, че за вземане на изследвания има кой да ги вземе по всяко време. Момичето на рецепция спомена, че 3.03 може да е почивен ден, но аз питах за УЗ. Питай на 28 и ти и те ще знаете повече.

# 129
Здравейте момичета, препоръчах на моя приятелка да се прегледа при др.Емин, има проблем с киста.Знаете ли каква е цената на прегледа?При  мен ми взе доста пари, но в тях бяше включена торбата с добавките.
Благодаря

# 130
  • Бургас
Ако 3ти ден се пада почивен: Обаждаш се, за да предупредиш и осигуряват човек да вземе пробите. На мен ще ми се пада на  8 - 9.03 според овулацията ми този месец.

# 131
Извинете, видях ценорасписа в сайта  Embarassed

# 132
  • Варна
Най-вероятно прегледа и ще е 40 лв с видеозон. На касата като плащаш ти дават лист А4 и на него е написано по отделно кое колко струва - например консултация и назначаване на лечение 20 лв., преглед 40 лв., ...

# 133
Всички суми, които плащате си отговарят на ценоразписа в сайта.

# 134
  • Варна
Кокошинка, как си? Всичко ок ли е? Кога ще правиш тест?
Забравих да те питам замразихте ли ембриони?
Стискам ти силно палци. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт