ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 707
  • 935
  •   1
Отговори
# 135
Всеки ден се чувствам все по-добре. От Утрогестана ми пада кръвното ама не е болка за умиране. За съжаление не останаха за замразяване.

# 136
  • Бургас
Док. още не ми е отговорил на email-а. Дали такава е практиката му? В смисъл как контактува с пациенти от други градове? Не мога да му звъня при всяко нещо, още по - малко мога да се разхождам до Варна.
Не съм съгласна и да имам излезли резултати на изследвания  и да не съм запозната с тях. Т.е. държа да идват и при мен. Може той да ги е назначил, но те са мои и държа на резултата и оригинал.
То и това писах, а ми прати едни, но отговор няма 7-8 дни.
Въпросите ми нямат спешен характер и не смятам, че е редно да го безпокоя по телефон. Та дали отговаря на електронни писма. За мен това е най - удачната форма на контакт към момента.

# 137
Док. още не ми е отговорил на email-а. Дали такава е практиката му? В смисъл как контактува с пациенти от други градове? Не мога да му звъня при всяко нещо, още по - малко мога да се разхождам до Варна.
Не съм съгласна и да имам излезли резултати на изследвания  и да не съм запозната с тях. Т.е. държа да идват и при мен. Може той да ги е назначил, но те са мои и държа на резултата и оригинал.
То и това писах, а ми прати едни, но отговор няма 7-8 дни.
Въпросите ми нямат спешен характер и не смятам, че е редно да го безпокоя по телефон. Та дали отговаря на електронни писма. За мен това е най - удачната форма на контакт към момента.

Sesana, бих ти препоръчала да се свържеш с девойката от рецепцията. Пациентка съм на доктора от около 4 години и имам впечатление, че няма време време за мейли - затова го търся на мобилен в спешни случаи, а иначе се консултирам с рецепционистката, която от своя страна търси отговори от шеф лаборатория, гл. акушер и пр.  Peace

# 138
  • Бургас
Ми тя ми каза да се свържа с док. Ама как да му се обадя на човека за такава глупост. Като ходя ще го питам дали за напред може всички изследвания да ми се пращат и готово.

# 139
  • Варна
Някой изследвания отиват само при него. Обясниха ми, че причината е като защитата на личната информация и по е-майл не било достатъчно защитено изпращането на някой резултати. Пък и без друго резултатите трябвало да се тълкуват от доктора. Конкретно имаха предвид особено тези от Геника, с данни за генетичните изследвания /тези които навсякъде и за цял живот би трябвало да са еднакви/. Иначе аз имах час за утре, но преди няколко дни ми звъннаха да го преместят за събота /или четвъртък/, защото точно утре докторът щял да отсъства.

# 140
  • Варна
NadiND, ти до къде я докара? Ще започвате ли процедура или ?

# 141
  • Варна
Ами сега съм на регулон и на прегледа от УЗ в събота трябва да стане ясно какво ще правим. Някакъв фоликул трябва да не е толкова голям, колкото беше преди 2 седмици и тогава ще почваме. Ако му хареса УЗ ще пускам някакви изследвания, явно кръвни, защото ме викат гладна и жадна. Нещо, което трябва да се актуализира или допълни, че моите изследвания са от май миналата година. Ще ходим двамата с мъжа ми, че може би и на него ще му пуснат някакви.
При теб до къде е ситуацията?

# 142
  • Варна
Ти някакъв задържан фоликул ли имаше? И аз пия регулон. Моя преглед е във вторник и се надявам, че ще започнем. Simple Smile

# 143
  • Варна
Ами като ме прегледа на 12.02 бях на втори ден - много смело от негова страна, ама го предупредих предварително какво си пожелава, и ми показа едно огромно черно, което било голям фоликул, който на втори ден не трябвало да е там. Сигурно е това, което му казваш - задържан някакъв. Ти затова ли го пиеш регулона?

# 144
  • Варна
Не. Предполагам като подготовка за дълъг протокол.

# 145
Успех момичета.  Hug

# 146
кокошинка при теб има ли новини  Rolling Eyes

# 147
  • Варна
Ти някакъв задържан фоликул ли имаше? И аз пия регулон. Моя преглед е във вторник и се надявам, че ще започнем. Simple Smile
Сега прочетох ехографската диагностика - ретенционен фоликул с размери 18/17 мм - ако знаете какво е, на мен нищо не ми говори.
За кокошинка сигурно още някой друг ден трябва да дадем, ама си чакаме всички  smile3525 резултата и.

# 148
Ето тук има някаква информация, какво представлява този фоликул http://www.samuelhahnemann.bg/homeopathic-cases/article/118.ovario_poliquistico

# 149
  • гр. София
Мисля че, ретенционен означава задържан.

Общи условия

Активация на акаунт