ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 607
  • 935
  •   1
Отговори
# 765
Категорично отказвам да го спазвам.   Grinning

# 766
Писна ми да ми казват, как съм избрала грешното място и грешния доктор. Ми това си е мой проблем бе. Това никой не го засяга и няма право да се меси и да опровергава избора ми. Била съм го защитавала, ми искам - защитавам. Това пак си е мой проблем.
Аз не ходя да плюя по темите за другите лекари. Аман с тази хиперстимулация. Тук се виждат тези неща а това, че скоро някъде беше починала жена след пункция (не цитирам клиниката, защото не помня ко но не беше във Варна), това че има усложнения след хоперстимулации и в другите клиники .... това не се казва. Тук е ада, на другите места е рая, така ли  newsm78
Ми който не му харесва тук, никой не го държи на сила. Да си търси рая другаде.
На мен си ми харесва тук и да си защитавам това "адово" място.  Crossing Arms
Еми не мога повече, от кога чакам тая тема да се заключи, че да се престанат с простоиите и неподготвените изказвания. Сякаш нарочно не я заключват а изрично съм писала на модератор отдавна.   Crossing Arms

# 767
Има ли нова тема? Или героите са вече уморени?
Не разбирам защо са тези лични нападки... За мен са просто мнения. Всеки доктор има и добри, и не толкова добри моменти. За това е форума - да споделяме, да се подкрепяме, но и да приемаме мненията на другите. Има хора с по рязък изказ, защо трябва да го приемаме лично?

Ето, аз си записах час за първи преглед във вторник и няма с кого да се посъветвам ли?!?

# 768
Има ли нова тема? Или героите са вече уморени?
Не разбирам защо са тези лични нападки... За мен са просто мнения. Всеки доктор има и добри, и не толкова добри моменти. За това е форума - да споделяме, да се подкрепяме, но и да приемаме мненията на другите. Има хора с по рязък изказ, защо трябва да го приемаме лично?

Ето, аз си записах час за първи преглед във вторник и няма с кого да се посъветвам ли?!?

Здравейте,
За мен това не е лекар, а мошеник. Мен лично започна да ме изнудва за пари.  Наложи се да отида в друга клиника и благодарение на човечността на ЛЕКАРИ съм бременна. На този "лекар"- Емин трябва да му отнемат лекарските права, толкова алчен човек никога не съм срещала. Интересува го само колкото се може повече пари да вземе от пациента, и предписва едно лудо лечение ,а дали има нужда от такова лечение  - няма значение, здравето не е важно . Преди месеци щеше да умори една жена, и продължава с наглото си държание на голям специалист.  Не знам дали още работи тази клиника "Радост" след като е обявена за публична продан.
На всички жени желая да се сбъднат мечтите им. Знам колко е трудно , при мен борбата беше 10години. Ако искате да си спестите нерви и пари не ходете при Емин.

# 769
Колкото хора толкова и мнения. Отидете, срещнете се с него и ако решите че е вашия лекар - доверете му се. Ако нещо ви притеснява - продължавате да търсите вашия лекар.

# 770
Напълно съм съгласна с Денифил - след месеци витамини и огромно стимулиране (излишно заради възраста ) вместо да ме посъветва да мина директо на донорски  следва пункция на 2 фоликула, един се разви и не се хвана ..... и разбира се тика дойде вече съвета че ще е по-добре с донорски и като намери донор ще ми се обади .... и още чакам .....

Всъщност виновна съм си аз - не си послушах вътрешния глас, който ми казваше че този предъвкваш зад екрана си човек не е моя доктор, ама на ...
Като се посъвзех от несполучливия опит, анализирах случилото се смене и други жени които влязоха в контакт с мене и извода ми е че Емин наистина се води само от финансови интереси, понаучил занаята стреля напосоки и по някой път улучва ....
Вярно че това е бизнес и нямам нищо напротив да си платя, но не искам да оставам с впечатление на измамена - от цените на лекарствата които ни продава, от това че винаги има какво още да ни бие като инжекция или някое друго преливане, от факта че анестезията е включена при пункция, но се озовава на фактурата пак .....
И реших да се обърна към клиника навън - и резултатът е (току що се връщам от доктор) 2 красиви малки ембриончета вече със сърдечен ритъм !
Мерси Емин че ме забрави !!!!

# 771
Благодаря момичета за споделения опит!
Аз за сега не мисля да преминавам към АРТ, ами доколкото може да намалим причините за несполуките ни.
Имаме записани изследвания за около 800 лв. А по принцип щяха да са повече, но аз имам направени вече някои основни изследвания от преди това.
Малко ме притеснява факта, че доктора иска непременно да са направени в неговата клиника, което е разбираемо, но ми се струва, че все пак се изпращат на други места...

# 772
Е да Малинка, който ходи при Емин си прави изследванията при него .... след това ще ти каже високо това ниско онова и ще ти изпише една торба витамини и хранителни надбавки и за тебе за мъжа ти, купени при него (по-съпо от аптеките) за мин 3 месеца. Като погледнеш съдържанието на хр. надбавки виждаш че много елементи се дублират но ти си ги пиеш защото доктора така е казал ....

Единственото положително нещо за мене е че мъжът ми спря цигарите (по време на лечението не се пуши )

А това че накои изследвания се правят на други места си е така.
Ти си прецени
А от мене успех   bouquet

# 773
Благодаря, момичета   bouquet
Ясно е, че който се хваща на това хоро няма да жали нищо - нито време, нито пари и вероятно за това клиниките никнат като гъбки.
Но от друга страна - щом това е начинът нашите специалисти да си останат у нас, така да бъде  Peace

# 774
Само че така наречените специалисти се държат като каруцари и надписват като кръчмари .... Но тива не им пречи да си пишат Др. Доц и даже Проф пред фамилиите си.  Званията са гръмки, но съдържанието е нулево .... Имам в предвот клиниките за репродуктивна медицина !

Пък и тези "специалисти "никъде не ги искат и те така или иначе ще си останат в Бг

# 775
  • Бургас
Добре де. Тая тема стана отврат. На първо място, нито веднъж до този момент не съм била "принуждавана" да купя или платя нещо.
Да, маркариха ми изследванията, които не са ОК. И имам назначено лечение. ОК съм с това. И витамини имам, но не са задължителни. Взех ги защото искам.
Не си спомням да съм давала нечовешки суми. Не си спомням лошо отношение. Не си спомням да не ми е отговаряно на въпрос. Не си спомням да не ми е обръщано внимание. Когато не е бил достъпен по тел. доктора винаги ми връща обаждане, дори и в извънработно време.
На два пъти имах проблеми по време на вливания на интралипид. Единия път Емин беше при мен, другия акушерката. Случват се непредвидени неща - факт. Въпроса е, че се отработват.

Никой не се е държал като каруцар с мен. Никога. Получавам си фактура, точно с цените от ценоразписа на клиниката...

Какъв е смисъла от нова тема тук? Нулев. Да се дъвчем.
И още нещо: клиниката не е обявена за публична продан и е тъпо да се пише това.
Лесно може да се види какво се случва и то няма нищо общо с професионалните качества на Емин.

# 776
темата не е отврат а споделяне на впечатления от Емин и неговата клиника, отношение към пациенти, процедури и т.н.

Радвам се че има единици към които се е отнесъл добре и не ги е изтощил финансово.

На мене не ми беше предложена алтернативат да си купя лекарствата от аптека, той излезе от кабинета и се върна с две торби витамини и хранителни добавки !

Аз не съм лекар, но след ниските хормони показатели не ми предложи директно да минем на донорски яйцеклетки а по-скоро леко ми подхвърли идеята че може да имам шанс с мои ...... кажи коя от жените която мечтае за бебе би се отказала от шанса ???!!!!! И аз не се отказах и той излезе от кабинета и след 15 минути се върна с лекарства за стимулация за над 15 000 лева .... нямах алтернатива да ги купя от друго място !!! Явно аз съм си виновна, но нали е доктор и му вярваме че прави най доброто за пациентките си ( по-скоро клиентки) 

Не е ли изнудване когато заедно със супер високите дози пурегон ми донесе  + две супер скъпи инжекции /1300лв на брой/ казвайки ми че ще е добре /АКО МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ !!! /  да ми бие и двете .
Не правим ли в този момент всичко възможно за да увеличим шансовете си???
След това гледах. но след дъжд качулка - супер скупата инжекция е създанена за да се избегнат ежедневните и една или две стигат за цяла стимулация - аз ги гризнах плюс и понеже финансовият му радар е безгрешен ми набута още една по средата на стимулацията .....пак аз трябваше да реша дали искам или не. Ако бях казала не нали след това при отрицателен резултат щях да се упреквам ?...

няколко думи за отношението му поне към мене - далече от любезно. След дългото чакане въпреки часа, като ме извика в кабинета той още 10 минути си пише нещо на компа, след това излиза, връща се дъвчейки, пак си гледа нещо на компа ..... Въпреки голямото цъкане на компа забравя процедури и след това даже ми се скара че не си спомням .....

така че нека тези които са ходили при него са свободни да споделят мнението си и нека тези които искат да отидат при него имат възможността да преценят сами дали си струва или не .  За мене той стреля на посоки и отвреме на време улучва и са късметлии тези при които улучва от първия път !

Аз се радвам че ме забрави за донорски яйцеклетки и се обърнах към клиника в Гърция и сега си мътя двете звездички и им се радвам все още тихичко

Успех на всички - вие го заслужавате

# 777
 baby72 Peace Peace Peace
И ние се почувствахме изнудвани, но не се хванахме и докрай все се борих за цени и отстъпки, правих си изследванията и вливанията другаде, за да си спестя малко парички, които не съм намерила на улицата, за да  плащам безумни цени- като е очевидно че на всякъде другаде е по-евтино. Как за бога прегнил от 5-6лв. става по 30 ??? На края главната акушерка (сестра му) от усмивки в началото, накрая само гневни погледи ми хвърляше и се чувствах едва ли като натрапница, нямах желания да стъпвам в клиниката защото включително и на рецепцията ни гледаха вече злобно, защото си търсихме правата за цените!!! Уж трябва да платим упойка, ама то трябва сега и абоката, хоп и витамин Ц вливали, хоп и още други неща и имаш нагласата ще платиш за упойка, която трябва да си влиза нормално в пункцията 170лв, отиваш на касата и изненада 360лв. я се спреш, я не.....безобразие, изнудване....
Не ми се започва темата за имуновенина, който ме съмнява да се вливат по 80-100 ампули
Изчетох доста форуми никой доктор не влива по толкова, каму ли наведнъж. Максимално по 50 -60 и то в два поледователни дни. Чудя се като си платих първия път 80 ампули дали не ми вляха само 40, кой вижда колко слагат в банките. Струва ми се невъзможно да са били 80???
Накрая до толкова не му вярвах вече, че подлагах всяка дума на съмнение! Ужасно е да загубиш вярва в доктора по време на процедура!

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 21:39 от Fish79

# 778
Ето защо смятам че трябва да споделяме и положителните и отрицателните опити (имам предвид не теста за бременност а личния опит при лекаря и клиниката )

Нещо в последно време не малко жени с отрицателни впечатления се свързаха с мене и долу горе схемата е една !

Казвала съм го и преди и ще го повторя - нямам нищо на против да си платя, но не да ме мамят а опита ми от клиниката и от емин (не мога да сложа Др пред фамилията му) ми остави това горчиво впечатление на пладнешки обир.

Имуновенина трябваше да е ..... 120 ампули! Неее нито секунда не преувеличавам ! Но той забрави за преливането - благодаря ти Господи (не за спестените пари а за масата лекарства които избегнах)

За анестезията, която е включена според ценоразписа за процедурата, но въпреки това пак е фактурирана обясненията му бяха -"а това е грешка, така беше в началото, но сега вече не е включена и ще го поправим " Да ама не - след преглед все още анестезията е все още включена ....

Да това е бизнес, но нека все пак да не се забравя хуманата страна ма този бизнес!!!

# 779
Все пак за момичетата които ще правят опита си в клиниката ми останаха имуновенин и гонал.
Той не е фен на гонала, но все пак ако някой ще има стимулация с гонал имам една писалка годна до 2016 450 едниници на много добра цена. Останаха ми и 20 амп. имуновенин, ако все пак ви трябват също доста изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт