ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 597
  • 935
  •   1
Отговори
# 870
Моят опит струваше между 5-7 хиляди.Точно толкова , колкото предварително ми беше казал доктор Емин.Самофинансиран!Съжалявам , че трябва да ви разваля отрицателната тема с нещо положително  Laughing
И пак казвам не съм братовчедка на Емин , нито сестра му , нито чинка му  Joy
Не ми е искано пари повече от необходимото.Имуновенин не съм вливала.Само интралипид за повишени НК клетки.По средата на бремеността ми НК клетките бяха спаднали и доктора каза , че няма смисъл от вливания.По време на процедурата не съм била изнудвана за каквото  и да било.А по време на бремеността ходих всеки месец при него,също не съм била изнудвана за изследвания или лекарства.

# 871
  • Варна
Разбирам момичетата, които пишат, защото споделят впечатления от МЦ "Радост". Ние от няколко месеца не сме ходили там и не чувствам нужда да споделям впечатления. Дори не мисля, че ще са актуални. Споделила съм вече каквото имам.
Чудно ми е обаче как може вече в трета тема за Емин от година и половина една и съща дама да споделя едно и също все още от Плевен. Нали миналото лято беше бременна и щастлива от Селена Пловдив с близначета, как пак имаш време и желание да пишеш в темата за Емин - чудно ми е? Чак пък толкова будна гражданска съвест ли е това или нещо друго?

# 872
за коя точно става въпрос, Надин?  newsm78

# 873
Моят опит струваше между 5-7 хиляди.Точно толкова , колкото предварително ми беше казал доктор Емин.Самофинансиран!Съжалявам , че трябва да ви разваля отрицателната тема с нещо положително  Laughing
И пак казвам не съм братовчедка на Емин , нито сестра му , нито чинка му  Joy
Не ми е искано пари повече от необходимото.Имуновенин не съм вливала.Само интралипид за повишени НК клетки.По средата на бремеността ми НК клетките бяха спаднали и доктора каза , че няма смисъл от вливания.По време на процедурата не съм била изнудвана за каквото  и да било.А по време на бремеността ходих всеки месец при него,също не съм била изнудвана за изследвания или лекарства.

Не съжалявай, напротив всяка една от нас, съм убедена че се радва за всеки положителен резултат!
Добре че отвреме на време успява ! И явно има моменти в които доктора в него взима връх над банкера!

Продължавам да се надявам че написаното до тука ще бъде прието като градивна критика от Емин и само ще се радвам ако има по-вече положителни постове, но не само от едни от първите но и от тези които са последвали или сега са при него ! От май месец май не сме били свидетели на мн положителни тестове !

# 874
  • Варна

kokona20

# 875
Мисля че и аз след година ако се върна във форума ще напиша за  моя опит пак ! С какви помисли - просто за да имат момичетата едно на ум !

Но се надявам до тогава форума да бъде обсипан с положителни тестове

# 876
  • Варна
Ами то като е написано веднъж и всеки може да го прочете, стига да иска. Ако не иска да чете - и колкото пъти да е написано, пак няма да го види. Предполагам, че който се интересува вече е изчел темите. А пък аз ако имам близнаци, няма да ми мине през акъла да мисля за миналите си неуспехи и участниците там и да си преповтарям неприятни спомени.

Както и да е, Лудогорец паднаха, лека нощ вече  Grinning

# 877
Нади но освен кокона се включихме още 4-5 пресни и нови с лоши впечатления, а освен вас старите с добрите отзиви, никоя друга нова за година не се включи  Laughing Laughing Laughing

# 878
  • Бургас
Е хайде де. Аз съм нова. Първия ми преглед при Емин беше в деня на пункцията на Кокошинка. Когато бях в кабинета при доктора, му съобщиха броя на аспирираните яйцеклетки. От Март 2014 съм при него.
За по – малко от 8 месеца ни беше поставена диагноза и съставен план за лечение. Лекувахме уреаплазма. После следихме ову няколко месеца /таймиран секс/. И в момента, в който реших, че искам инсе стартирахме. При нас няма причина да не става. Освен лека поликистоза при мен. Която се повлия добре от минимални дози Сиофор /това си е доказано с прегледи и т.н./ Има месеци, в които не съм ходила (1 или 2). Просто исках да си почина от секса по график, че при мен изобщо не се получава. Знам ли, че трябва шанса да се получи граничи с 0. Та така. Нито  съм от старите клиенти, нито са ме бавили. Значи за около 5-6 месеца  (като махна самопочивките) минахме през всички изследвания, лекувахме уреаплазма и вече сме с две инсета. С добра скорост сме се движили ми се струва. 
Недейте да не ни допрочитате, че не е честно така.

# 879
  • UK

За мен Laughing

Надин, а аз не могада разбера едно, ти ли си човека определящ, кой и как да организира своодното си време, апропо да пише, къде във форума Crazy Ако поискам още 100 пъти ще пиша едно и също във 100 нови теми отворени за д-ра ви, който обсипвате с лаври и венци, моя си работа! Crossing Arms

# 880
Мммм да, мисля че след година и аз бих написала пак личния си опит! Понякога информацията остава някъде по страниците на форумите и да се ое изкара на светлина особено когато е баш в темата на деня!

Няма смисъл да бъдем груби една към друга - всички сме минали или минаваме по един им същи път!

призовавам ви към толерантност  Hug

Както се вижда от отрицателните за Емин постове (ох не мога да слож др пред фамилията му) има една и съща водеща нишка, ние не се познаваме лично, не се уговаряме да пишем едни и същи неща ....
Ако навремето имаше тази информация, освен яростните постове на вероник ласт, мисля че първата ми среща с Емин щеше да е последна и нямаше да подтисках 6тото си чувство....

Хубаво е че все пак има няколко които сте сте били добре приети и не манипулирани (за някои още нищо не е свършило), това говори че може би все пак има надежда тази спонтанна масивна критика да се окаже и градивна за Емин !

# 881
Докато бях бременна и се наложи 10 дена да бъда в клиниката от сутрин до вечер буквално.Запознах се с много момичета в процедура и бременни.Като попитах дали пишат в някой форум се оказа че само 1-2 бяха от групата.На ден минаваха поне по 5-6 горе на втория етаж при мен.Затова никой не е длъжен да дава отчет тук или да се вписва.Аз като тръгнах за инвитро,нищо и никъде не четох по форуми по простата причина , че се пишат много и излишни коментари , които можеха да ми влияят.Когато започнах процедурата също не пишех никъде , просто се съсредоточих върху всичко.И много се радвам , че не съм го направила , защото в бг мама са най-компетентните и знаещи всичко , завършили 5-6 висши образования и даващи съвети по всички теми Simple Smile  Joy

# 882
Няма еднозначен отговор. При един от опитите ми се бутнах в една клиника, за която четох само отрицателни коментари, но аз въпреки това и въпреки че осъзнавах някои недостатъци /така да ги  нарека/ на клиниката упорито продължих. Сега съжалявам безкрайно, ама... При другия си опит се бутнах в клиника, за която четох основно хвалебствия, но поради неопитност не обърнах внимание, че хвалебствията са свързани с определен лекар, а аз поради липса на нахалство се записах при друг.
При д-р Емин сега, четейки си давам сметка за някои неща: например това, че изроди първото заченато бебе в клиниката го считах за страхотно. Но тук в темата прочетох как в същия момент са го чакали в клиниката осъзнах и обратната страна на медала. Считах за страхотно и това, че има лаборатория към клиниката, но в темата виждам и негативите и т.н. и т.н. Аз лично не съм фен на този "плевенски" уклон към "имунологичната школа", но от друга страна в моите очи той за двете години във варна постигна известни успехи.  Все пак всеки е прав за себе си и най-доброто,  което можем да направим е всеки да си казва мнението без да се опитва да убеждава другите.
Много е трудно, от опит го казвам - да се довериш на лекаря, да не сгрешиш при избора, късмета да е с теб, да не се пропусне някое изследване, защото е малко вероятно, но при теб да е от  значение, да не приемаш битката сякаш  е на живот и смърт, да преборваш стреса, заради парите, несполучливите опити, отсъствияята от работа, да не забравяме, че 99 процента от нас успяват и всичко е въпрос на време и за съжаление на пари.

# 883
Корекция - споделят се мнения, но не се дават съвети!

Съветите аз лично оставих Емин да ми ги дава, но той ме оставяше да решавам сама с димите " ако имаш възможност (финансова), ще е добре .....  
И аз имах възможност и той го знаеше и стана мазало от лекарства, инжекции , фактури ...

# 884
baby 72, на себе  си винаги кавам - назад всеки поглед е орлов...така  сме преценили, така сме направили. да, плащаме си грешките, но ако имаш сили, време  и средства да продължиш да се бориш -всичко е поправимо

Общи условия

Активация на акаунт