ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 600
  • 935
  •   1
Отговори
# 855
Четири клиники са много, ама ако са добри. Имам опит в две от другите, само в Олимед не съм била и, признавам си, абсолютно безпричинно и необяснимо не искам там / Много вероятно защото преди години когато започнах да чета първите неща които прочетох бяха негативни и така ми остана кофти първо впечатление/. Бих предпочела опита да е във Варна, от друга страна. Иначе аз съм твърдо ЗА витамини и добавки като сама съм ги купувала и доброволно съм пращала и мъжа си при специалист  . Виждала съм спрермограма преди и спермограма след добавки. Съжалявам, че се намесвам във вашия разговор. желанието ми е да избера клиника във варна, може би трябва отделна тема да пусна, но и там ще стане спор голям.

Съгласна съм с Фиш, че целта не е да откажем който и да е. Със споделеното се вижда и обратната страна на медала и всеки си решава сам .
И понеже вече имаме доказателства че Емин чете тези редове се надявам да притъпи апетита му за бързо забогатяване и трогне хуманната струна на доктор .... Да точно тази струна която при него беше тръгнала към атрофиране, струната от която  погледа и усмивката на един лекар са благи и ни карат със затворени очи да му гласуваме доверие.
аз лично видят усмивка при заплащане, а благият поглед беше запазен за компа, на който постояно нещо цъка и все няма пълно досие, та трябва да си годиш с плановете които ти отпечатва ...

# 856
Желаем ти от сърце успешен двоен финал и дано да стане по леко в бъдеще  Hug Радвам се че успя  Hug  И да знаеш, че имаме общи познати в случей че не си ме разпознала още !

Grinning Grinning Благодаря Simple Smile
И аз се съмнявах за общите ни познати, особено тази сутрин като говорих с познатата по тел и ми каза за неуспеха ти ! Толкова съжалявам, твоят път наистина е дълъг !  Hug

# 857
  • UK
притесняват в избора си. А не винаги е точно така. Как да кажа. Не винаги е само черно и бяло.
Аз с ушите си чух жена в Неделя да казва, че ще излезе не повече от 4500-5000лв.

И аз имам уши, че бяха и 3 чифта тъкмо, барабар с шефката на д-ра тогава Laughing и сумата беше с по-малко цифри, но на финала ... Не реагирала, както се очаквало, нужда от повече лекарства и пр. иии сумата беше вече  в друго измерение Crazy
Радвам се, на всеки положителен тест, на всяко родено бебе на потребител от този или друг форум,  защото съм една от Вас преминала, през какво ли не, за да сбъдне мечтата си! Но не мога да допусна, че има лекар, който не е тук за да помага, да сбъдва нечии мечти и да работи за да се усъвършенства , а с цел единствено финансова облага! Peace

# 858
Така е много дълъг и струден стана нашият път, но съм сигурна че и ние ще успеем, все ще се намери доктор наситил се на пари и ще ни обърне нужното внимание  Praynig Hug Peace
Късмет и успех на всички! Извинете ни ако пишем толкова негативно и момичетата в стимулация сигурна не искат да четатат повече нищо тук и е най-добре да не четат! Длъжни сме обаче да не оставяме безгласни и да премълчаваме такива неща! Това е наш дълг!!!

# 859
Защо да не четат ? Не защото носим розови очила, светът е розов!

# 860
  • Бургас
притесняват в избора си. А не винаги е точно така. Как да кажа. Не винаги е само черно и бяло.
Аз с ушите си чух жена в Неделя да казва, че ще излезе не повече от 4500-5000лв.

И аз имам уши, че бяха и 3 чифта тъкмо, барабар с шефката на д-ра тогава Laughing и сумата беше с по-малко цифри, но на финала ... Не реагирала, както се очаквало, нужда от повече лекарства и пр. иии сумата беше вече  в друго измерение Crazy
Радвам се, на всеки положителен тест, на всяко родено бебе на потребител от този или друг форум,  защото съм една от Вас преминала, през какво ли не, за да сбъдне мечтата си! Но не мога да допусна, че има лекар, който не е тук за да помага, да сбъдва нечии мечти и да работи за да се усъвършенства , а с цел единствено финансова облага! Peace

Не. Жената беше след пункция и каза, че до момента са дали към 1700 лв. Трябваше да платят и обявената цена на инвитро и това е. Няма причина жената да ме лъже.

# 861
защото така или иначе са вече в стимулация и нито могат да върнат нещата назад, само може да се разстроят и това да им провали опита. По добре е да вярват! Успех на всички!

# 862
  • UK
Не. Жената беше след пункция и каза, че до момента са дали към 1700 лв. Трябваше да платят и обявената цена на инвитро и това е. Няма причина жената да ме лъже.
[/quote]

Опита и не е приключил  Stop има време до ЕТ и след него Peace Пък и докторчето чете, нали  така може, пък този път да не бъде така лаком и ни опровергае с дела Laughing

# 863
Чете четее Simple Smile  дано да е градивна критиката за него !

# 864
Няма да те настройваме против. В Радост е определено в пъти по добре отколкото в Олимед или майчин дом. Просто се настрой че въпреки че си по фонда доплащане ще има. От всичко всъщност това е главния проблем на тази клиника!!! Но определено не може да се сравнява с другите клиники във Варна , ако си решила че опита ще е във Варна по -добре в Радост, но дръж доктора изкъсо и дай да се разбере че няма да плащаш за щяло и нещяло и няма да се съгласяваш на всичко. Покажи че имаш характер и не си си намерила парите на улицата. Изпуснеш ли му края дълбок да ти е джоба!

Напълно подкрепям това мнение, и ако някога съм писала негативите които съм преживяла, това е била целта ми. Да се знае какво да се очаква, а не да се отказва някой от клиниката! Олимед е отврат, само една спремограма правихме там, ама само като влезеш през входа и ти се иска да излезеш. Поне при нас така беше.

Чете четее Simple Smile  дано да е градивна критиката за него !

Ей тва се иска от всичко изписано до момента!

# 865
  • Варна
Еееех,момичета,ще ме докарате до истерия,избрах Емин,но съм по фонда,ни напред,ни назад ooooh!

# 866
Ами надушиха доходен бизнес и кой може и по-скоро кой не може, хукнаха да се занимават с асистирана репродукция и даже почнаха да измислят топлата вода и да знаят и могат по-вече от тези, които се занимават с това когато някои от Бг докторите са били пеленачета или са ходили прави под масата .....

само в една Варна има 4 центъра! Ако направим сметка на колко жители се пада по един център, тогава в 12 милионен Истанбул колко трябваше да има?

# 867
Ох, esstela точно такива като теб- бъдещи пациентки  започнах да пиша за случилото се.Каквото и да решиш, аз съм убедена, че доктора ще е в пъти по предпазлив във всичко.
В случайните технически грешки при нанасянето на резултатите, осооообено на тези струаващи 13 000лв.;
в  случайно скочилите цени на процедурите преди опита с  обяснение -повече влята упойка или антибиотици / я аспирация на киста, я пункция, а цветна снимка/;
В случайно НЕ влятите, но платени ампули имуновенин или друг медикамент;
Каквото и да решиш, всичко изписано тук ще се отрази положително, на всички настоящи и бъдещи пациентки на доктора.Ще ги направи по-малко клиентки и повече пациентки.Убедена съм.
Пожелавам ви сбъдване на мечтата ви!!!Истински и от сърце!!  bouquet Hug

# 868
Бейби, в Истанбул бях и точно от там зная какво трябва да е отношението и тертипа на работа.Няма събота, няма неделя, за всяка дреболия ти се издава касов бон+ проткол.При процедурата - в моят случай цветна  снимка всички консумативи бяха на табличка с бар код, пред мен ми ги маркираха.За пет прегледа, една цевтна снимка, и един пробен ЕТ съм заплатила само ЦС.Всеки мадикамент беше изписван на рецепта............ай да не се сещам, че ми завира като се сетя как тук оставяш 200лв. за изследвания, за които си пътувал сутринта, после оставяш още 40лв. за преглед същият ден вечерта, и ти казват "ооооооо извинете, дължите още 5лв. за вземане на кръв............ай моля ви се сега пък аз.

# 869
Бейби, в Истанбул бях и точно от там зная какво трябва да е отношението и тертипа на работа.Няма събота, няма неделя, за всяка дреболия ти се издава касов бон+ проткол.При процедурата - в моят случай цветна  снимка всички консумативи бяха на табличка с бар код, пред мен ми ги маркираха.За пет прегледа, една цевтна снимка, и един пробен ЕТ съм заплатила само ЦС.Всеки мадикамент беше изписван на рецепта............ай да не се сещам, че ми завира като се сетя как тук оставяш 200лв. за изследвания, за които си пътувал сутринта, после оставяш още 40лв. за преглед същият ден вечерта, и ти казват "ооооооо извинете, дължите още 5лв. за вземане на кръв............ай моля ви се сега пък аз.

Няма малки печалби, всеки взет лев  си е взет лев Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт