ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 631
  • 935
  •   1
Отговори
# 840
Вижте няма какво да се караме. Ако прочетете в моят дневник назад и аз бях от групата на емека и MeMyselfI, защитавах го до дупка, пишех фермани точно обратните на тези, които пиша сега......е групичката продължава да намалява, не е случайно.....Преди две години се доверих на този доктор, но как работят в тази клиника, преминава всички граници. Не зная под чие ръководство, доктор Емин сам се представя, че е управителя на това лечебно заведение и той взема решенията, не вярвам някой да го притиска от вън за да работят така. Те си знаят какво правят, как го правят и защо го правят. Но не мисля че пътя, който са хванали е добрия и правилния, дано скоро го осъзнаят!
 До скоро в този форум влизаше само една, която се опитваше да ни предпази и да каже истината - veronik last - всичкия си я спомяме!!! Но на нас не ни хареса истината и ние само я плюехме, че си измисля. Избягахме от този форум, скрихме се в друг, само и само шепата жени които вся още му вярват да си пишем необезпокоявани. Е от тази групичка само една успя, за което много се радвам и сега другия форум си стои самотен. Върнахме тук да си кажем и ние нашата истината с горчива болка, пък  който иска да и вярва!

# 841
МОЛЯ ВСИЧКИ НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛКИ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ "ПРЕДПАЗЯТ" ОТ ДОКТОР ЕМИН ДА НЕ ГО ПРАВЯТ В ТОЗИ ФОРУМ. МОГАТ ДА СИ СЪЗДАДЪТ СПЕЦИАЛНА ТЕМА  ЗА ДА СИ ГО ПЛЮЯТ КОЛКОТО ИСКАТ, НИЕ АКО ЖЕЛАЕМ ЩЕ ВЛИЗАМЕ ДА ЧЕТЕМ ТАМ. ТУК ИМАМЕ НУЖДА ОТ УСПЕЛИ МОМИЧЕТА, КОИТО ДА НИ РАЗКАЗВАТ ДОБРИ ИСТОРИИ И ДА НИ ВДЪХНАТ ВЯРА.
АЗ ЛИЧНО СЪМ МИНАЛА ПРЕЗ ВСИЧКИ СВЕТИЛА В БГ И СЪМ РЕШИЛА ЗА СЕБЕ СИ, ЧЕ И НАЙ-ХВАЛЕНИТЕ ДОКТОРИ НЕ СА ТОЛКОВА ДОБРИ, КОЛКОТО НИ СЕ ИСКА, ЗА ДА ПОМАГАТ НА ВСИЧКИ БЕЗ ОТКАЗНОСТ, ДА НЕ ПРАВЯТ НИКОГА ГРЕШКИ И ДА НИ ПРИЕМАТ В КЛИНИКИТЕ СИ КАТО РОДНИ ДЪЩЕРИ. Е НАИСТИНА НЯМА ТАКИВА!!! ДА БЯХ ПРОЧЕЛА ВСИЧКИ ЛОШИ КОМЕНТАРИ КОИТО СА ПИСАНИ ВЪВ ФОРУМИТЕ ЗА ДОКТОРА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЪМ РЕШИЛА ТОЙ ДА Е, ЗАТОВА ТУК НЕ БИХ ИСКАЛ ДА ЧУВАМ ДУМА ПОВЕЧЕ КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ. ИНТЕРЕСУВА МE СЕГА КАКВО СЕ СЛУЧВА И НЕКА САМА ДА СИ ПРАВЯ ИЗВОДИТЕ, А НЕ НЯКОЙ ДА МИ НАТЯКВА СВОЕТО МНЕНИЕ ПОСТОЯНО!
ПРОЧЕТОХ СТОТИЦИ ПРЕКРАСНИ КОМЕНТАРИ ЗА ДР.АЛЕКСАНДРОВ - Е НАКРАЯ МОЕТО МНЕНИЕ БЕШЕ ОТРИЦАТЕЛНО, ПРОЧЕТОХ ХИЛЯДИ ДОБРИ КОМЕНТАРИ ЗА КЛИНИКАТА НАДЕЖДА - Е МАХНАХ СЕ СТРАШНО РАЗОЧАРОВАНА, ПОСЛЕ ЗА ВЛАДИМИРОВ И ЗА АНДРЕЕВА ОТ ЩЕРЕВ - НАВСЯКЪДЕ НИ ПРЕТУПАХА БРОЙКАДЖЙСКИ, ЗАЩОТО НА ОПАШКАТА ЧАКАТ СТОТИЦИ ШМАТКИ КАТО МЕН, КОИТО ЧЕТАТ ОТ НЕТА И СИ МИСЛЯТ КЪДЕТО СА НАЙ-МНОГОТО ТАМ Е НАЙ-ДОБРЕ, НО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ДАЛИ ЗА НАШИЯ ПРОБЛЕМ ТОВА Е РЕШАВАЩО ИЛИ ПЕРСОНАЛНОТО ОТНОШЕНИЕ?
 Е СЕГА ПРОЧЕТОХ ДОСТАТЪЧНО ЛОШИ КОМЕНТАРИ ЗА ДОКТОР ЕМИН, ПРЕДПОЛАГАМ И ТОЙ ГИ Е ЧЕЛ ЗА СЕБЕ СИ.
ВСЕКИ МЛАД ДОКТОР ИМА КАКВО ДА УЧИ И МИСЛЯ ЧЕ ТОЙ Е ОТ АМБИЦИОЗНИТЕ И ИСКА ДА СЕ ИЗДИГНЕ МНОГО НА ГОРЕ. ТАКАВА Е МОЯТА ЛОГИКА - ЩЕ УСПЕЕМ ТОЧНО ПРИ НЕГО, ЗАЩОТО ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО ИСКА ДА ГРАДИ РЕПУТАЦИЯ В КЛИНИКАТА КОЯТО САМ СЪЗДАДЕ, А НЕ ДА ГРАДИ ЛОША ТАКАВА. КАКВОТО БИЛО - БИЛО СИ Е ЗА МИНАЛОТО, КОГАТО НЕ Е РЕШАВАЛ ВСИЧКО САМ И НЯКОЙ МУ Е ДИШАЛ ВЪВ ВРАТА, А СЕГА ВСИЧКО ЛЕЖИ НА НЕГОВИТЕ РАМЕНЕ.САМО ТОВА ЩЕ КАЖА ПО ТОЗИ ВЕЧЕН СПОР ОТНОСНО КАКВО ЛОШО Е НАПРАВИЛ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЗА ДОБРОТО ,КОЕТО Е НАПРАВИЛ. НЯКАК СИ НЕ Е ЧЕСТНО.
Това съм го писала януари месец, за съжаление вместо да гради добра репутация, виждаме сами какво става!

# 842
Véronique Last ме предпази Simple Smile бях споделила във форума след отрицателният тест че ще минавам на донорски и исках да знам някой правил ли е - вероник ми отговори че мога да продължа при него ако съм спечелила от тото ....  Simple Smile  и понеже не бях и понеже червея на съмнениет яко ме загриза този път го попитах за цена, която пак беше ориентировъчна ( а вече знаем закво значи това при Емин) реших да отида в Солун ....  И не съжалявам нито за миг!

# 843
  • Бургас
Не е въпроса в това дали защитаваш и т.н. Защитавам само семейството си, дори когато са в грешка. В частност детето. От там всичко е въпрос на търпимост и отношения.
Вярвам на доктора, че може да проведе необходимите манимуплации и процедури, както и да ми обясни какво, защо и т.н. До момента не ме е подвел. Напълно съм обективна. Не съм заслепена от авторитет, вярва в магически способности и т.н. Той е просто лекар. Ако не стане, не стане. Твърде много надежди според мен вредят.
В петък говорихме, че шанса е по - малък този път. Правихме инсе. Той ме предупреди, че броя на фоликулите и размера им не е "страхотен" и шанса е по - малък. Питах колко по - малък. От 8% на 6% ли? Голяма работа. Аз съм приела факта, че шанса ни за бебе по този метод е не повече от цитираните проценти. Равносилно е на чудо според мен. Но той смята, че имаме реален шанс. Не желае на този етап да преминаваме към инвитро. /а можеше да ме подкара от началото в тежка категория/.
Но, ако не успеем сега, то смятам да направя точно инвитро. Ще намерим начин да се вместим в определен бюджет. Суми от порядъка на 8-10 хил са направо нереални. И няма да се случат. То е като сделка. Все някъде ще предлагат услугата в оптимален вариант.
Обясних на доктора защо настоявам да минем към инвитро, а не да продължим с още две инсета. Може да съм на 32 години, но имам 10 годишен син. И ако продължавам да чакам ще гледам пубертет и бебе и нямам шанс да гоня кариера. А искам. Само вчера отклоних две предложения за моята позиция в HP и IBM. Кой програмист /QA в моя случай/ не е мечтал за там? Но не мога да започна и след месеци да им изляза в майчинство. А е обвързано и с преместване и т.н.

Да се върна на парите. Когато чаках за инсето, в стаята имаше жена след пункция. Говорихме с нея за стимулация и т.н. Каза, че до момента + всички лекарства са им стрували 1700лв. Остава за заплащане сумата обявена в сайта за инвитро. Около 2700лв. Както и да ги събера не прави 8-10 хил. А тя е напълно непозната за мен. И не пише по форуми. Силно и стискам палци  за успех този път.

Та не е сляпо защитаване. Просто за мен Емин е това, което пиша. Без да го поставям под ореол, да му приписвам магически дарби ... Ако можем да продължим заедно и да се вместваме в определените от нас възможности ще бъда благодарна. Не съм готова да жертвам здраве в безумни схеми, както и средства. Ако ще поемам риск следва да е оправдан. И то всяка една запетайка.

Пак казвам, не отричам, че сте имали проблеми. Не казвам това. Просто излагам моето мнение, базирано на моето преживяване и лечение там.

И да, нищо не пишем тук. Правим го на лични. Просто е твърде трудно да си споделяш ежедневните трепети и през два поста да четеш това. Факт. Не мога и не желая в тази тема да описвам как се чувствам, колко фоликула е имало. Каква е била лигавицата и как е минало. И след два поста да ми обясняват, че съм в ръцете на алчен спекулант. За това споделям на лични.
С този пост смятам да приключа с писането. Подчертавам, че пиша обективно за моето виждане. Не обичам групиране защитници и другите. Не ми е по - вкуса.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 09:57 от MeMyselfI

# 844
  • UK
Véronique Last ме предпази Simple Smile бях споделила във форума след отрицателният тест че ще минавам на донорски и исках да знам някой правил ли е - вероник ми отговори че мога да продължа при него ако съм спечелила от тото ....  Simple Smile  и понеже не бях и понеже червея на съмнениет яко ме загриза този път го попитах за цена, която пак беше ориентировъчна ( а вече знаем закво значи това при Емин) реших да отида в Солун ....  И не съжалявам нито за миг!

Аз не знам, кой е този потребител, честно но е прав, трябва да имаш доста солидни финанси за да си наумиш да правиш опити при д-р Алкан Емин, без значение, дали той се подвизава в КИРМ Плевен или в МЦ Радост по настоящем Peace
Аз имам опит при него в КИРМ и му платих сумата от 11 210 лева Money само да процедурата в кеш!!! Да не говорим, че тогава тя, ми излезе, над 15 000 лева ooooh! Имах и положителен тест, макар и за кратко Tired Обачеее никога със съпруга ми, няма да забравим погледа на "д-ра", когато му дадохме парите на ръка, ами светеше и грееше като коледна елха Crazy И как започна да ги брои пред нас, да не би, да сме си взели някоя 50-тачка Mr. Green
Д-ре, четете ли? Аз също разполагам с достатъчно данни (док-ва) за да направя живота ви, една идея " по-интересен" Peace
Радвам се от сърце, че ми казахте, че не съм желан от вас клиент, защото така си спестих доста крупна сума и успях!!! Защото днес съм, най-щастливата мама на 2 принцеси, а скоро и на принц, защо пък, не Laughing
И друг път съм изливала негативизма и възмущението си от този д-р в темата за КИРМ Плевен, с този си пост не искам да кажа, ходете или не ходете в тази клиника ... НЕ!

Всеки си има глава на раменете и преценява, докъде и с кое, може да стигне Twisted Evil

# 845
Аз планирам скоро опит и бях решила да е в "Радост", но като ви чета започвам да се чудя. От друга страна, въпреки че във Варна клиниките по фонда вече са четири, реалният избор е ограничен. Все пак може и да пробвам и ще пиша - на мен няма какво да ми измъкват - пари нямам, имунологочен проблем също. Успех желая на всички!

# 846

Аз не знам, кой е този потребител, честно но е прав, трябва да имаш доста солидни финанси за да си наумиш да правиш опити при д-р Алкан Емин, без значение, дали той се подвизава в КИРМ Плевен или в МЦ Радост по настоящем Peace
Аз имам опит при него в КИРМ и му платих сумата от 11 210 лева Money само да процедурата в кеш!!! Да не говорим, че тогава тя, ми излезе, над 15 000 лева ooooh! Имах и положителен тест, макар и за кратко Tired Обачеее никога със съпруга ми, няма да забравим погледа на "д-ра", когато му дадохме парите на ръка, ами светеше и грееше като коледна елха Crazy И как започна да ги брои пред нас, да не би, да сме си взели някоя 50-тачка Mr. Green
Д-ре, четете ли? Аз също разполагам с достатъчно данни (док-ва) за да направя живота ви, една идея " по-интересен" Peace
Радвам се от сърце, че ми казахте, че не съм желан от вас клиент, защото така си спестих доста крупна сума и успях!!! Защото днес съм, най-щастливата мама на 2 принцеси, а скоро и на принц, защо пък, не Laughing
И друг път съм изливала негативизма и възмущението си от този д-р в темата за КИРМ Плевен, с този си пост не искам да кажа, ходете или не ходете в тази клиника ... НЕ!

Всеки си има глава на раменете и преценява, докъде и с кое, може да стигне Twisted Evil

допуснах грешка пише се Veronîk Last и беше първата която говори открито за отношението на Емин към парите. Но по принцип, както пише Фиш, форумът е бил направен по-скоро да доволните от него .... Имайки предвид крехката възраст на клиника Радост нямаше още чак толкова оформени мнения и всички отиваме с вяра и надежда ..... Но за по-малко от две години съществуване той сам ще затрие клиниката си, нали знаете приказката за лакомия г..з ... стреляйки напосоки той все пак от време на време улучва и наистина се радвам за тези момичета (само този който не е минал по този път може да не ми вярва за искренноста на радоста ми) Но и искрено ме е яд за злоупотребата с нашето доверие, с нашето здраве, с нашето време..... и парите не са за пренебрегване защото едва ли има спечелила от тотото и в тежкото икономическо положение на страната много добре си знаем как ги печелим !!!
Нека да се обади тази, която си печели парите с манипулация и измама ....

И ако дойде време да му се поиска сметка и аз мога да се присъединя към групата с купищата фактури
За сега предпочитам да мисля за двете малки същества които растат в мене Simple Smile

Успех на всички момичета   bouquet

# 847
o има какво да ти бъде измъкнато, вярвай ми. Имай в предвид, че след като си решила ти примерно да започнете този месец, няма да е този, започването е поне половин година след първия преглед, при нас точно една година!!!. Дотогава ще има много витамини, изследвания и отлагания във времето  за теб и за мъжът ти. И когато най-накрая започнете, ще трябва да правите каквото каже доктора, защото той е манипулатор и ако не го направите ще ви е съвестно, че   може точно заради това да не успеете!!! И без имонулогичен проблем ще вливате интралипд и имуновенин, ще пиете преднизолон и с перфектна лигавица пак ще пиете по 5 естрогема и 9 утрогестана и лепенки климара!!! Ще започнете по дълъг протокол (независимо дали си на 25 или на 45) с декапептил 0,1 и после 2 пъти по 150 пурегон до пункцията!  (независимо че си казал че досега по дълъг протокол не са се плучавали нещата) И въпреки че в сайта пише персонално отношение, това не е вярно, защото се започнах с 15 жени и всички бяхме по този протокол!!! Да не забравяме и прегнила по схема след пункцията - пак за всички без изключение, независимо дали има риск от хиперстимулация или не!!!

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 13:21 от Fish79

# 848
Аз планирам скоро опит и бях решила да е в "Радост", но като ви чета започвам да се чудя. От друга страна, въпреки че във Варна клиниките по фонда вече са четири, реалният избор е ограничен. Все пак може и да пробвам и ще пиша - на мен няма какво да ми измъкват - пари нямам, имунологочен проблем също. Успех желая на всички!

4 клиники за една Варна са вече много ....  
Ние споделяме личен опит и всеки е свободен сам да вземе решение! Ти подценяваш Емин, ако си мислиш че няма какво да измъкне - най напред фонда покрива самото инвитро, но изследвания преди не, а той не приема "чужди" изследвания ..... и преди да предприеме каквото и да е било, леко ти изписва за тебе и мъжа ти изследвания за по-вече от 1000 лева Simple Smile

# 849
"Разбирам, че е имало неуспехи. Изследванията са били еди какви си. Имали сте търкания...защо трябва постоянно да се товарим и да си повтаряме. Ми подайте жалби. Щом е толкова зле какво го бистрим по форуми. "

MeMyselfI, та аз съм писала точно два пъти, не мисля че съм натоварила аудиторията .............

"Ако е луд, алчен, нещастник, моля ви спасете другите жени от него."
MeMyselfI,това беше идеята на двата ми поста.

"Но съм твърда, че всяко съмнение се проверява. Изследванията се повтарят, а терапията иска обосновка."
MeMyselfI, и тук съм съгласна, затова пиша след проверено и доказано съмнение.

"За какъв дявол пиша тук идея нямам...проба...грешка...
Не виждам грам смисъл да пиша тук повече. Айде със мдраве. Мен ми трябва подкрепа, а не да ми обясняват на всяка страница, че съм сляпа и в ръцете на алчен полуидиот."

MeMyselfI, никой не ти е говорил такива неща лично на теб.

# 850
  • Бургас
Не е до лично говорене. А постоянното скачане, че Емин бил еди какъв си и т.н. Не визирам точно теб като казвам, че нон стоп тук се вихрят такива страсти. Не знам дали за друга клиника темата изглежда така. А да си мислим, че на другите места е супер...Какво да ви кажа. Ако трябваше да пиша за Бургаската....момичетата щяха да ме намразят.
Просто има хора, които работят с него и тези хора пишеха тук преди, а сега са на лични, защото не можем да си проследим мисълта.
С една дума сега вече следва да се зачудя дали изобщо е имало смисъл да пробвам. Дали не съм куку, че му вярвам...Или пък съм бахти специалната, че не ми е направил нищо до сега, за почти година. Ама нищо. Разбирате ли. Не ме накара да купя лекарства. Не ми е казвал нищо за системи. Работим си заедно. План си съставяме заедно. Казвам какво бих искала, а той дали можем. Води се диалог. Обяснява ми. Бъзици пуска.  
Как да го кажа. Сигурна съм, че има причина за гнева ви. Обаче карате огромна част от нас да се притесняват в избора си. А не винаги е точно така. Как да кажа. Не винаги е само черно и бяло.
Аз с ушите си чух жена в Неделя да казва, че ще излезе не повече от 4500-5000лв. Имаше и момиче в 8 г.с. при нас. Изобщо все едно съм в паралелна система.

По - скоро на този подфорум му трябва тема с БЯЛ/ЧЕРЕН списък и там да се пише опит. А отчетните да си вървят. Поне така беше в здравния преди.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 17:54 от MeMyselfI

# 851
Четири клиники са много, ама ако са добри. Имам опит в две от другите, само в Олимед не съм била и, признавам си, абсолютно безпричинно и необяснимо не искам там / Много вероятно защото преди години когато започнах да чета първите неща които прочетох бяха негативни и така ми остана кофти първо впечатление/. Бих предпочела опита да е във Варна, от друга страна. Иначе аз съм твърдо ЗА витамини и добавки като сама съм ги купувала и доброволно съм пращала и мъжа си при специалист  . Виждала съм спрермограма преди и спермограма след добавки. Съжалявам, че се намесвам във вашия разговор. желанието ми е да избера клиника във варна, може би трябва отделна тема да пусна, но и там ще стане спор голям.

# 852
Няма да те настройваме против. В Радост е определено в пъти по добре отколкото в Олимед или майчин дом. Просто се настрой че въпреки че си по фонда доплащане ще има. От всичко всъщност това е главния проблем на тази клиника!!! Но определено не може да се сравнява с другите клиники във Варна , ако си решила че опита ще е във Варна по -добре в Радост, но дръж доктора изкъсо и дай да се разбере че няма да плащаш за щяло и нещяло и няма да се съгласяваш на всичко. Покажи че имаш характер и не си си намерила парите на улицата. Изпуснеш ли му края дълбок да ти е джоба!

# 853
myself, не се съмнявам че това което казваш е истина. Приемам че си в групата на малкото късметлийки към които той по една или друга причина се отнася коректно.

Но и ти приеми факта че недоволните май ставаме все по-вече и сигурно имаме основание и също като тебе казваме истината.  И съм сигурна че споделеното тука черно или бяло ще допринесе полза : някои наивни като мене ще се осмелят да му върнат торбите или да се пазарят за цени (това ми направо гнусно като си помисля че става въпрос за клиника) или да поискат детайли за сумите които плащат или ще последват примера на Фиш и ще си поръчат и влеят имуновенин на друго място или пък ще им помогне по-бързо да ре шат дали това е техния доктор или не .

А да има и мимиче с положителен резултат което също каза че при Емин може да се ходи само с мноооого пари ....

И аз чух с ушите си цифри които след това се оказаха доста по-високи, но бях твърде много напреднала със стимулирането и когато е така и доктора ти казва че с вливане, със инжекции, с лекарства и т.н. ще си увеличиш шансовете , ами надираш се но ги намираш парите ....

В деня на трансфера с мене имаше двойка от Русе, тя с подут корем (хиперстимулация ) с болки и на система от 24 часа! Трансфера беше поставен под въпрос, но тя настоя защото си беше направила скъпото преливане на имуновенин ..... Направиха трансфер. Ако това момиче чете тези редове нека ми даде знак, бих искала да знам дали при нея се е получило (аз дадох моя визитка на мъжа и -може да си спомни ...)

Аз изгубих цяла година и както пишеш и ти си вече от година и още прави планове "ако не стане" ....

В България аз опитах само при него ( не преди години отидох при някакво светило в областа в АГ-то, светилото беше в отпуска, но обстановката беше толкова комунистическа че реших да не се връщам. И доктора който благоволи да ме приеме с отношението си ми помогна да взема това решени:) )
Имам контакти с други момичета опитали в Бг клиники, четох форуми и останах с впечатлението че спасението ще да е навън, там където това се практикува от години и вече са излезли от стадий аматьор.  

И сега се поздравявам заправилното решение, е още ми се повръща но към края на 3 ти месец уж спирало Simple Smile . И понеже като много сънароднички съм суеверна, чукам на дърво и  тииииииихичко се радвам

# 854
Желаем ти от сърце успешен двоен финал и дано да стане по леко в бъдеще  Hug Радвам се че успя  Hug  И да знаеш, че имаме общи познати в случей че не си ме разпознала още !

Общи условия

Активация на акаунт