ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 955
  • 935
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте Момичета! Досега си мълчах, но тук някои просто прекалиха. Невероятно колко злоба има в теб Kralincesa! Убедена съм,  че с тая коварност и озлобеност си отровила себе си. Плюеш отровата си и повръщаш бълвоч...Невероятно...Боже, колко злоба има на тоя свят, боже!!! Моят съвет към теб е: Не изпадай в такива истерии...Гледай си живота...Изпълни душата си със светли чувства и бъди щастлива...Имам горчив опит и ходих къде ли не...Търсих спасение и помощ... Аз имах четири неуспешни ин-витро процедури в клиниките на софийски "Светила", в пловдивски клиники, Варна, Плевен, други неуспешни опити в Истанбул, Гърция, Кипър...Преди 7 месеца посетих Д-р Емин. Това е моят ЛЕКАР! Доверих му се изцяло-само аз си знам, колко сълзи излях пред него, докато споделя моята история с него... Вече съм бременна с близнаци...от първия опит...За първи път след толкова много мъки и ходене по разни специалисти...Яйчниците ми бяха в лошо състояние след толкова много стимулации и постоянно образуваха кисти...Благодарение на лечението при него яйчниците ми се "преобразиха" и след стимулация имах само 3 яйцеклетки, но бяха достатъчни... Сега вече знам-няма да го заменя моя лекар за нищо на света...На всички, които го обиждате и очерняте, моля, пречистете се от злобата си...

И ти се регистрира днес за да напишеш този пост  #Crazy
[/quote]Съжалявам, че писах тук...Омерзена съм от лошотията на хората. Братовчедка ми има профил тук и редовно с нея коментирахме писанията за док...Реших днес и аз да се регистрирам...  ooooh! Мужду другото братовчедка ми е с неуспешна инсем при доктора... Sad Споделих мнение...Имам си принципи... Момичета бъдете щастливи...  bouquet Успех на всички, които вярват в Доброто... Praynig Избора на ввсяка една от нас е личен. Peace След две седмици с мъжа ми и бебоците ни заминаваме в чужбина, където имаме дом... Hug Crazy Grinning

# 826
rf, дааааа вярваме ти - лек път

# 827
  • Бургас
Хубаво, тъкмо се размърдахме да напишем 3 реда нормални работи и пак...
Ми хубаво бе. Имам приятелка с 3 неуспешни опита при Стаменов + хиперстимулация. И двете си ръце слагам, че тя няма да стъпи там. Буквално като част от пейзажа се е чувствала.
Аз пък от Бургас не съм доволна, в частност и от Николов и по - скоро метода му на работа...
Всеки сам взима решение и си носи отговорност за него.
После, няма никакъв шанс да платя фактура или сметка без да ми се обясни точка по точка какво. Проверката на важен, кофти резултат в рамките на 24 часа си е задължителен.
Разбирам, че е имало неуспехи. Изследванията са били еди какви си. Имали сте търкания...защо трябва постоянно да се товарим и да си повтаряме. Ми подайте жалби. Щом е толкова зле какво го бистрим по форуми. Ако е луд, алчен, нещастник, моля ви спасете другите жени от него.
Аз ако ме прецакат си търся правата.
Но съм твърда, че всяко съмнение се проверява. Изследванията се повтарят, а терапията иска обосновка.
За какъв дявол пиша тук идея нямам...проба...грешка...
Не виждам грам смисъл да пиша тук повече. Айде със мдраве. Мен ми трябва подкрепа, а не да ми обясняват на всяка страница, че съм сляпа и в ръцете на алчен полуидиот.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 21:31 от MeMyselfI

# 828
Относно вливанията само да кажа и аз нещичко.
Не съм подлагала до сега резултата от изследванията под съмнение, но е крайно време, защото според тях може да съм болна от ЛУПУС, което е много страшна диагноза. Приех че имам автоимунно заболяване някакво без да задълбочавам и приех, че трябва да се правят вливания! До тук добре, но тъй като подложих под съмнение това, че на предния опит ми бяха влени 80 ампули имуновенин,  реших при последния опит просто да направя вливане само на 50амп. в друга клиника, при познат доктор - и да съм поне сигурна че 50 са вляни, а не примерно 20, а да съм платила 80!!!.
Закупих си ампулите с куриер директно от София на цена 12.80 за бр. И ден преди вливането се обаждам на доктора да му кажа че няма да вливам при тях, а съм си намерила безплатно къде! Той каза ок и затвори телефона. Точно след 1 мин ми звъни на пожар видимо притеснен да ми предложи съвсем  безплатно да ги влея при тях, защото видиш ли това е много опасно и ако вдигна температура опита ще се провали, а пък при тях използвали специални лекарства за да не се получи това, сиреч знаят как да ги вливат правилно!
 За мен това означаваше едно той беше притеснен че ще влея 80 амп.,защото това е огромно количество за вливане на веднъж и тогава наистина може и шок да получа или искаше да не изпуска евентуално едни 40 ампули чиста печалба  Twisted Evil. на мой гръб!
Иначе разреждането е  едно към едно и няма как в една банка от 500мл. да се разредят 80 ампули всяка от която е по 5мл, т.е само ампулите са 400мл., т.е трябва ни още поне 400ml NaCl, a 800ml течност не може да се събере в една банка която събира само 500мл!!! Сами може да си изчислите максимално колко ампули може да се влее на веднъж, за да се спази съотношението! Във всички други клиники правят максимално на около 50 ампули и то на два пъти!!!
За мен  и 50ампули  бяха доста за веднъж  и не спазихме това съотношението, но нали съм наплашена, че имам сериозен автоимунен проблем и не се захващат ембрионите и си казах ще влея 50, но поне ще зная че са толкова!
И това е вече за втори път. При първия опит като видях цена 120 за вливане отново исках да влея безплатно при нашия доктор и тогава ми предложиха отново безплатно вливане и аз се подлъгах, нищо че на касата после пак имах сметка за 70 лв, но не ми се разправяше и я платих.
 Сега разбирам целта на уж безплатното вливане. Не стига че не ми е било безплатно, ами и съм платила най-вероятно на клиниката едно поне 40 ампули всяка по 15бр., кажи речи около 600лв. че стоте лева, които евентуално си е спестил доктора са само капка в морето  Shocked Twisted Evil #2gunfire
Че имам останали 20 ампули сега ако някой проявява интерес! Laughing

# 829
Хубаво, тъкмо се размърдахме да напишем 3 реда нормални работи и пак...
Ми хубаво бе. Имам приятелка с 3 неуспешни опита при Стаменов + хиперстимулация. И двете си ръце слагам, че тя няма да стъпи там. Буквално като част от пейзажа се е чувствала.
Аз пък от Бургас не съм доволна, в частност и от Николов и по - скоро метода му на работа...
Всеки сам взима решение и си носи отговорност за него.
После, няма никакъв шанс да платя фактура или сметка без да ми се обясни точка по точка какво. Проверката на важен, кофти резултат в рамките на 24 часа си е задължителен.
Разбирам, че е имало неуспехи. Изследванията са били еди какви си. Имали сте търкания...защо трябва постоянно да се товарим и да си повтаряме. Ми подайте жалби. Щом е толкова зле какво го бистрим по форуми. Ако е луд, алчен, нещастник, моля ви спасете другите жени от него.
Аз ако ме прецакат си търся правата.
Но съм твърда, че всако съмнение се проверява. Изследванията се повтарят, а терапията иска обосновка.
За какъв дявол пиша тук идея нямам...проба...грешка...
Не виждам грам смисъл да пиша тук повече. Айде със мдраве. Мен ми трябва подкрепа, а не да ми обясняват на всяка страница, че съм сляпа и в ръцете на алчен полуидиот.
MeMyselfI едно е дали си успял или не успял в една клиника, друго е да те лъжат и мамят! И аз съм от не успелите при Стаменов, Щерев и Александров. Такива постове обаче каквито са последните ми за клиника Радост, няма как да напиша за тях, защото не съм се почувствала лъгана и мамена! При Стаменов недоволствах че всичко минава на конвейер и ме претупаха, но никой не ме е карал на сила да се тъпча там, така че вината си е моя!
 При Щерев недоволствах, че Андреева ме подлъга, че високия прогестерон преди пункция не бил проблем и щяла да пише дисертация по тази тема, като цяло бях доволна от клиниката. Е оказа се че е проблем, трябваше да настоявам да замразим!  Александров какво да кажа за него...той иска максимално да спести разходи за напразни изследвания на хората! Все да кажем дреболии!
Ама такива груби измами....за сметка на нашето здраве и на нашата болка не зная как да го нареча.
Ами ако наистина бях вляла 80 ампули или не дай си боже 100-120 както изписва на други жени???

# 830
  • Варна
И аз за това говоря. Аз също съм била пациент на други клиники , но никой не си е позволявал да ме лъже така. Нямам против да си плащам, но не и нещо , което изобщо не ми се прави. И да, по този параграф с имуновенина си плаче за някоя инстанция! Това си е сериозна злоупотреба.

# 831
  • Бургас
Фиш, високия прогестерон не е майтап, ама си се доверила. Може да замразите и да, но ти вече го знаеш. Това е не по -малко кофти.
Нямам наблюдения от Александров, Щерев и т.н.
Не разбирам част от написаното. Как ви дават лекарства на супер огромна цена и послушно си плащате? Как си готов да се отровиш с лекарства, без тест в независима лаборатория...
Или бургаските лекари с годините са ме научили да проверявам или не знам.
Може би приличам на соц.слаба или не съм добра потенциална жертва? Явно аз и ММ сме едни от малкото с изследвания - ОК. Едните при мен не са, ама не е новост, ясно ми е от години...
Нито веднъж не ми е било наложено да взема нещо от там. Дават ми добавки само, ако ги искам аз.
Само в едно изследване имах съмнение, но то не се прави в тяхната лаборатория.
И какво да кажа, не съм усетила нито едно от описаните неща. Не знам, ако след известно време загубя доверие, просто ще се махна от там. Но към момента никой не ме е разочаровал. За късмет.

# 832
яз съм една от тези на които трябваше да прелеят 120 ампули имуновенин !!!! Слава Богу че ме забрави!!!!

myself, нито един от последните постве не е пълен със злоба. Пак казвам отиваме на лекар а не на колхозния пазар! Никога не ми е минавало през ум че един лекар може така да мами и не съм гледала детайлите на сметките. Но веднъж погледнах (след пункцията ) и видях за фактурирана анестезия, макар че трябваше да е включена в цената и това беше камъчето, което обърна каруцата, та започнах да проверявам и анализирам сметки и това гадно чувство след всяко минаване през кабинета му .... но беше късно за мене.

Та нека други ако са със съмнения да не затъват колкото аз и май доста други ....
В последно време никой не е оставял следа от положителен тест - защо ли ..... 98% от момичетата които ходят при него четат този форум
И ти като си доволна имаш право да го кажеш, нека и твоят пост да бъде прочетен -важно е при взимане на решения . А аз наистина то стискам силно палци и от все сърце желая да ни зарадваш!

# 833
Кой както си го постели!
П.С. Аз не съм измислен профил , нито съм старшата акушерка  Laughing

# 834
  • Варна
Хайде само да не ни изкарваш малоумни, тези които се доверихме и вляхме имуновенин. Как става ли? Казва ти се "трабва да направим вливане на това и това" . Питаш колко струва? - отговаря ти се 1500-1700 лв. Питаш пак нужно ли е, защото нямаш тази сума и ти се отговаря да се сърдиш на себе си ако не се получи. Това 4-5 дни преди пункция. И какво ще направиш, след като до този момент си наляла вече сумати пари и надежди??? Намираш някак парите и отиваш. Или може би трябва да се извиня, че не съм се запознала подробно какво аджеба е това имуновенин, как се разрежда и да поискам да ми се чупят  и разреждат ампулите пред мен?!
Айде моля ви се. 

# 835
  • Бургас
Хайде само да не ни изкарваш малоумни, тези които се доверихме и вляхме имуновенин. Как става ли? Казва ти се "трабва да направим вливане на това и това" . Питаш колко струва? - отговаря ти се 1500-1700 лв. Питаш пак нужно ли е, защото нямаш тази сума и ти се отговаря да се сърдиш на себе си ако не се получи. Това 4-5 дни преди пункция. И какво ще направиш, след като до този момент си наляла вече сумати пари и надежди??? Намираш някак парите и отиваш. Или може би трябва да се извиня, че не съм се запознала подробно какво аджеба е това имуновенин, как се разрежда и да поискам да ми се чупят  и разреждат ампулите пред мен?!
Айде моля ви се.  
Не знам какъв ти е проблема с мен. Аз малоумна не съм те нарекла. Казах, че няма шанс да не повторя изследването, за да се уверя, че реално нещата са такива. Ако нещо не си ок с начина ми на мислене, то не ми слагай думи в устата.
И да проверявам лекарства, състав, дозировки. Ако не вдявам питам. Има причини за това ми мислене, но върши работа. И да, не наливам надежди. Твърде разочароващо е после. Такава съм за беда.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 22:49 от MeMyselfI

# 836
Всеки човек е различен!
 Аз подходих с пълно доверие без намерение да подлагам на каквото и да било съмнение диагнози и изследвания, тъй като препоръките за Др Емин бяха от лекар на който имам безкрайно доверие. За жалост този доктор, не познава Емин лично, а индиректно, докато е работел в Плевен.
Тъй като аз самата съм доста директна и искренна, за мое съжеление очаквам това и от отсрещната страна и ми трябва повечко време, за да повярвам, че умишлено ме заблуждават или се опитват да ме метнат. За мое съжаление не мога да се пазаря.
Не искам и да завършвам медицина всеки път когато имам здравословен проблем. Затова се доверявам на специалистите.
Сега вече знам по-добре и винаги ще имам едно на ум за всеки следващ лекар с който се сблъсквам не само когато усетя проблем, но от първата ни среща.

# 837
  • Бургас
Проверката е важно нещо за мен. Ако вярвах на всички диагнози, които съм чула...аз съм онко болна, а сина ми със сърдечен порок и две пневмонии годишно, всяка година. Но явно бургаската школа добре ни е обучила. Последно в спешното в Бургас бяха изписали на Ванката 3 пъти по - висока доза Зинат. Дозирах го аз и по нощите звънях на ЛЛ. Най - редовно изписват Синекод + Вентолин, което е велика идиотия...ако вярвам...не ми се мисли. Но както казах, така ме е научил живота ми до момента.
Този път слушкам. Пак проверявам, но до някъде се доверявам.
Не казвам, че не се е случило описаното от вас, казвам, че при мен не е така. За почти година не съм се почувствала зле. Дори съм изумена от цената на последната процедура. Понякога правим изследвания тук, а не в клиниката...не знам какво да кажа. Аз му вярвам. Надявам се това да остане така.

# 838
Проверката е важно нещо за мен. Ако вярвах на всички диагнози, които съм чула...аз съм онко болна, а сина ми със сърдечен порок и две пневмонии годишно, всяка година. Но явно бургаската школа добре ни е обучила. Последно в спешното в Бургас бяха изписали на Ванката 3 пъти по - висока доза Зинат. Дозирах го аз и по нощите звънях на ЛЛ. Най - редовно изписват Синекод + Вентолин, което е велика идиотия...ако вярвам...не ми се мисли. Но както казах, така ме е научил живота ми до момента.
Този път слушкам. Пак проверявам, но до някъде се доверявам.
Не казвам, че не се е случило описаното от вас, казвам, че при мен не е така. За почти година не съм се почувствала зле. Дори съм изумена от цената на последната процедура. Понякога правим изследвания тук, а не в клиниката...не знам какво да кажа. Аз му вярвам. Надявам се това да остане така.

Ужасно звучи! Да неможеш с леко сърце и доверие да отидеш на лекар ! За мене да бъдеш лекар не е професия а призвание, но този вид диктори явно са изчезнали в България!
Или аз съм много наивна да продължавам да вярвам на хората, но ми е трудно да живея като постоянно трябва да се съмнявам и да проверявам !

# 839
Кой както си го постели!
П.С. Аз не съм измислен профил , нито съм старшата акушерка  Laughing

Да разбирам ли че лошо съм си постлала като съм му гласувала доверие на Емин?
Знам че не си измислен профил

Общи условия

Активация на акаунт