ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна 2

• 88 970
  • 935
  •   1
Отговори
# 810
Аз вече ще чакам тест. За пореден път съм сигурна, че това е доктора за мен.

Стискам мноооого силно палци ! Зарадвай ни с положителен тест Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 811
  • Шумен
И ние чакаме, трансфера ни беше на 05.12.успех на всички ни

# 812
  • Варна
 Praynig Praynig Късмет и успех!!!

# 813
  • Бургас
Успех  vilism. Стискам палци за Коледен подарък.В Петъка и аз бях в клиниката, но до горе не стигнах. Бяхме на кантар дали да продължим. Реших, т.е. настоях да продължим, въпреки не добър отговор на стимулация и то пък взе, че се получи. Малко в крачка, с променен план и не по график Simple Smile
Та освен чакането на теста, мисълта ми беше, че за пореден път съм сигурна, че това е човека. Поне моето доверие го оправдава всеки път.
Още една жена беше с мен вчера горе след пункция и на нея и стискам палци. Simple Smile

# 814
Здравейте момичета,
Много късмет пожелавам на чакащите добри новини!!!От сърце ви желая да се получи!
Точно заради успелите, чакащите да успееят или тези със замразени яйцеклетки аз реших да не пускам жалби до инстанциите следящи дейността на МЦ Радост.
Влязат ли там и установят ли само фактите около моят счучай , ще го затворят, а от това вие ще сте най-пострадали.Не желая това!
 Ето какво ми се случи от миналата събота  29.11.2014г.
Още в понеделник др.Емин ми се обади по повод писанията ми тук, пожела среща с идеята да ми каже колко много съм се объркала и как нищо от написаното от мен не е вярно.
Съгласих се, и го помолих само дообре да си спомни всеки наш преглед, за да си говорим очи в очи истината, като мъже…...нищо, че съм момиче .
След което последваха няколко телефонни обаждания.
В едното се опита да ме убеди, че е свикал технически екип и има становище в писмен вид , в което си вижда, че в лабораторията няма намеса на човешки фактор и че резултатите са му истина, а аз имам сериозен имунологичен проблем.
/  ANA 8.4 при норма <1/
В другият разговор се опита да ме убеди, че не е казвал, че ми е сложил още три дози упойка, а че ми влял допълнителни медикаменти.
Определихме си среща за събота 06.12.2014  и започнах комуникация само чрез мейли
 / поне имам черно на бяло какво казвам и какво ми отговарят/.
В резултат на това си получих епикризата –била издадена на 17.11.2014г.-ти да видиш. Shocked
Тъй като продължавах да чакам, становището подписано от  Димитров за упойката и третите ми резулати  за ANA помолих да отложим срещата.
И тогава получих обаждане:
Харалабмиева била сгрешила редовете нанасяки резултатите в бланката на  моите изследвания….т.е. всичко ми е в норма и нямам имунулогичен проблем.Спокойно дами, др.Емин каза, че назначил ревизия за всички резултати за последните 6 месеца. Е аз какво преживях през тази седмица, пак си е за моя сметка.....не говоря за финасовата страна, а за страха какво може да говори това 8,4.............
Нямал какво да каже за това, освен извинявай.Димитров, не бил сложил тройна доза упойка, а ставало въпрос за антибиотици…………Спрях да го слушам.
Разказа ми доста трогателни лични истории, и пожела да ми върне всеки лев оставен в клиниката му, за да не тая злоба към него, не за да изтрия постта си.
Аз продължавам да стоя зад думите си:
Той е алчен и безкруполен човек, спекулиращ с нашата мъка.
Но му повярвах, че не винаги е бил такъв.Вярвам, че е бил бормено момче, опитващо се да се докаже и някъде по този път се е изгубил.Разбирам го, че има проблеми –всеки има, но не мисля, че те трябва да се решават за сметка на нашето здраве.
Помолих го да спре, да се върне към доброто, да не спекулира с вливания, медикаменти и добавки със завишени цени, да влива само това което е нужно и да взема пари само за това което е направил, да не пирчинява подобен стрес на  дори бременни свои пациентки.
Той обеща.Аз искам да повярвам.Все пак е Коледа.
Аз няма да съм човека, който ще тръгне към инстанциите, защото не искам да попреча на вас, но вярвам, че всяко зло се връща като бумеранг при издателя си.
Аз се отървах на ниво пункция, с няколко опаковки Естроферм и Климара.Приемам случилото се за добър знак от съдбата.Знак който ми показа, колко по-зле можеше да са нещата-да съсипия здравето си със хоромони и да оставя куп пари за вливания, които не са ми нужни или заместени с физ.разтрвор
Публикувам това, преди да ти пратя мейла със справката и банкова си сметка, др.Емин.
Продължавай да четеш тук и моля те използвай прочетеното като градивна критика. Аз  както ти казах  няма да изчезна, просто за сега това е решението ми.И моля,  те не ме помни с лошо, мисля, че постъпвам твърде добронамерено към теб.При цялата документация и свидетели, с които разполагам.
Искам да се успокоя,  да подаря на семейството си една топла и добра Коледа.
Не искам да съсипвам ничии бизнес, но искам всяка от вас да е прочела, да знае, че и Емин чете, все едно всички сме в една голяма зала…………
Момичета защитавайте правата си и подлагайте на съменение всичко, което дори за секунда е провокирало шестото ви чувство.За останалите момичета, които още не са срещнали своя доктор и проучват………..и аз съм като вас!
Дано следващият е повече Човек!!!

# 815
  • Варна
Това направо ме втрещи! Shocked Shocked Shocked  Изумена съм докъде може да стигне човек в желанието си за финансова изгода. Изобщо не вярвам вече, че тези резултати са случайни , както и на "добронамереното" му желание за вливане на Имуновенин.
Нека споделя и аз това, което премълчах и което ме отврати от тази клиника.
Април месец, когато правих опита си в клиника Радост, аз също имах завишени антинуклеарни антитела (1.7 , норма до 1). Бяха ми препоръчани вливания на Имуновенин (100 амп!) при това няколко пъти. Вливала съм 2 пъти имуновенин в клиниката, единият път 80 амп, 2-рият път - 100 амп. Вторият път беше след + тест  (спонтанно забременяване след неуспешно ИВФ). Емин ми препоръчваше още 3 вливания по 100 амп. Хора , това са по 1750 лв на вливане !!! Ние тези пари не ги берем по дърветата. Confused Записах си час за имунолог в Терапията. Отидох с резултатите си от Радост и помолих за консулт. Гледаха ме така -  Shocked. Ако се разровите из нета ще видите , че няма клиника в БГ, която да влива по 100 амп. Максимума, който правят жени в процедура е 40-50 бр. и то дори в два поредни дни. Повторих изследването в имунологична лаборатория и "о, изненада", аз също бях в нормата! Имунолога ми каза "гледай си бременноста и не се занимавай с глупости". Така и направих. Не съм споделила това, защото в началото ме беше много страх дали вземам правилното решение. Предвид вече напредналата ми бременност явно е било такова. Друг парадокс е, че д-р Емин ми препоръчваше серклаж, защото според него шийката ми е скъсена, но доктора при когото се записах на ЖК изобщо не е на това мнение и както се вижда явно отново е прав.
Пропуснах да кажа, че имунолога ми каза, че Имуновенина се разрежда (нещо, което и аз знаех). Интересно как 100 амп х 5 мл. в клиника Радост ги слагат в 500 мл. банка, разредени може би. Да бе да. Само плащаме толкова. Tired
Аз съм оставила над 10 000 лв. в клиника Радост за опит по фонда. Ако се бях доверила на мнението на Емин за още 3 х100 имуновенин+ серклаж сметката ми вече щеше да удря 20 000 лв. С тези пари бих направила 2-3 опита в чужбина.
 В клиника Радост не спираха финансовите изненади. Казват ти, че ще ти струва 150 лв, отиваш на касата и .....700 лв  Shocked. Носят ти се лекарства в кабинета, които от неудобство вземаш, а те се оказват на тройни цени. За жалост не можеш да им хванеш спатиите, защото всичките им фактури са под названието "медицинска услуга и лечение"...
Д-р Емин намери добра нисша във Варна, защото тук страдаме за репродуктивни специалисти, но тръгна с голямата лопата и това му изигра лоша шега. Аз вярвах, че той е по-специален от другите, чисто като професионални умения, но след запознанството си с достатъчно жени опитали там, разбрах че схемата му е една. Просто някъде работи , някъде не.
Цената обаче е прекалено висока. Никога повече няма да се върна в клиника Радост и няма да я препоръчам на жени с репродуктивни проблеми.

# 816
Като ви чета какво пишете, се радвам че съм се отказала навреме. Само с около 1500 лв за изследвания съм се разминала. Е, не че в другата клиника съм успяла, но това е друг въпрос. Много късмет на всички! Hug

# 817
Благодаря Kralincesa че сподели всичко това с нас! Ето че не сме съвсем сами!!

Br, на мене без преливания с имуновенин успя да ми измъкне 25000 лв (беше ме забравил за имуновенина) След тези цени, 5000€ в Солун ми се видяха супер добри! И тестът излезе положителен и нямах имуновенина и др вливания ! Сега чакам почивайки си активно края на третия месец за да обявя двойното ми щастие Simple Smile

# 818
Здравейте момичета,
Много късмет пожелавам на чакащите добри новини!!!От сърце ви желая да се получи!
Точно заради успелите, чакащите да успееят или тези със замразени яйцеклетки аз реших да не пускам жалби до инстанциите следящи дейността на МЦ Радост.
Влязат ли там и установят ли само фактите около моят счучай , ще го затворят, а от това вие ще сте най-пострадали.Не желая това!
 Ето какво ми се случи от миналата събота  29.11.2014г.
Още в понеделник др.Емин ми се обади по повод писанията ми тук, пожела среща с идеята да ми каже колко много съм се объркала и как нищо от написаното от мен не е вярно.
Съгласих се, и го помолих само дообре да си спомни всеки наш преглед, за да си говорим очи в очи истината, като мъже…...нищо, че съм момиче .
След което последваха няколко телефонни обаждания.
В едното се опита да ме убеди, че е свикал технически екип и има становище в писмен вид , в което си вижда, че в лабораторията няма намеса на човешки фактор и че резултатите са му истина, а аз имам сериозен имунологичен проблем.
/  ANA 8.4 при норма <1/
В другият разговор се опита да ме убеди, че не е казвал, че ми е сложил още три дози упойка, а че ми влял допълнителни медикаменти.
Определихме си среща за събота 06.12.2014  и започнах комуникация само чрез мейли
 / поне имам черно на бяло какво казвам и какво ми отговарят/.
В резултат на това си получих епикризата –била издадена на 17.11.2014г.-ти да видиш. Shocked
Тъй като продължавах да чакам, становището подписано от  Димитров за упойката и третите ми резулати  за ANA помолих да отложим срещата.
И тогава получих обаждане:
Харалабмиева била сгрешила редовете нанасяки резултатите в бланката на  моите изследвания….т.е. всичко ми е в норма и нямам имунулогичен проблем.Спокойно дами, др.Емин каза, че назначил ревизия за всички резултати за последните 6 месеца. Е аз какво преживях през тази седмица, пак си е за моя сметка.....не говоря за финасовата страна, а за страха какво може да говори това 8,4.............
Нямал какво да каже за това, освен извинявай.Димитров, не бил сложил тройна доза упойка, а ставало въпрос за антибиотици…………Спрях да го слушам.
Разказа ми доста трогателни лични истории, и пожела да ми върне всеки лев оставен в клиниката му, за да не тая злоба към него, не за да изтрия постта си.
Аз продължавам да стоя зад думите си:
Той е алчен и безкруполен човек, спекулиращ с нашата мъка.
Но му повярвах, че не винаги е бил такъв.Вярвам, че е бил бормено момче, опитващо се да се докаже и някъде по този път се е изгубил.Разбирам го, че има проблеми –всеки има, но не мисля, че те трябва да се решават за сметка на нашето здраве.
Помолих го да спре, да се върне към доброто, да не спекулира с вливания, медикаменти и добавки със завишени цени, да влива само това което е нужно и да взема пари само за това което е направил, да не пирчинява подобен стрес на  дори бременни свои пациентки.
Той обеща.Аз искам да повярвам.Все пак е Коледа.
Аз няма да съм човека, който ще тръгне към инстанциите, защото не искам да попреча на вас, но вярвам, че всяко зло се връща като бумеранг при издателя си.
Аз се отървах на ниво пункция, с няколко опаковки Естроферм и Климара.Приемам случилото се за добър знак от съдбата.Знак който ми показа, колко по-зле можеше да са нещата-да съсипия здравето си със хоромони и да оставя куп пари за вливания, които не са ми нужни или заместени с физ.разтрвор
Публикувам това, преди да ти пратя мейла със справката и банкова си сметка, др.Емин.
Продължавай да четеш тук и моля те използвай прочетеното като градивна критика. Аз  както ти казах  няма да изчезна, просто за сега това е решението ми.И моля,  те не ме помни с лошо, мисля, че постъпвам твърде добронамерено към теб.При цялата документация и свидетели, с които разполагам.
Искам да се успокоя,  да подаря на семейството си една топла и добра Коледа.
Не искам да съсипвам ничии бизнес, но искам всяка от вас да е прочела, да знае, че и Емин чете, все едно всички сме в една голяма зала…………
Момичета защитавайте правата си и подлагайте на съменение всичко, което дори за секунда е провокирало шестото ви чувство.За останалите момичета, които още не са срещнали своя доктор и проучват………..и аз съм като вас!
Дано следващият е повече Човек!!!

Здравейте Момичета! Досега си мълчах, но тук някои просто прекалиха. Невероятно колко злоба има в теб Kralincesa! Убедена съм,  че с тая коварност и озлобеност си отровила себе си. Плюеш отровата си и повръщаш бълвоч...Невероятно...Боже, колко злоба има на тоя свят, боже!!! Моят съвет към теб е: Не изпадай в такива истерии...Гледай си живота...Изпълни душата си със светли чувства и бъди щастлива...Имам горчив опит и ходих къде ли не...Търсих спасение и помощ... Аз имах четири неуспешни ин-витро процедури в клиниките на софийски "Светила", в пловдивски клиники, Варна, Плевен, други неуспешни опити в Истанбул, Гърция, Кипър...Преди 7 месеца посетих Д-р Емин. Това е моят ЛЕКАР! Доверих му се изцяло-само аз си знам, колко сълзи излях пред него, докато споделя моята история с него... Вече съм бременна с близнаци...от първия опит...За първи път след толкова много мъки и ходене по разни специалисти...Яйчниците ми бяха в лошо състояние след толкова много стимулации и постоянно образуваха кисти...Благодарение на лечението при него яйчниците ми се "преобразиха" и след стимулация имах само 3 яйцеклетки, но бяха достатъчни... Сега вече знам-няма да го заменя моя лекар за нищо на света...На всички, които го обиждате и очерняте, моля, пречистете се от злобата си...

# 819
ХАХА  rf  - това да не би сега да е самия доктор Емин или може би старшата Акушерка  Laughing
Такъв коментар без никаква история зад гърба си ми звучи направо смешен!
Аз имам 5 опита зад гърба си последните два при доктора /разбира се пак неуспешни/ - но като върнеш лентата назад цялата ми история се вижда от къде съм почнала, през какво съм минала и за къде съм тръгнала. Ти коя си, без нито една друга публикация ???? Мнооооооооого съмнително

# 820
rf , не е коректно да обиждаш потребителите.Имаш си мнение по темата, споделила си го -ок. Peace

# 821
Здравейте Момичета! Досега си мълчах, но тук някои просто прекалиха. Невероятно колко злоба има в теб Kralincesa! Убедена съм,  че с тая коварност и озлобеност си отровила себе си. Плюеш отровата си и повръщаш бълвоч...Невероятно...Боже, колко злоба има на тоя свят, боже!!! Моят съвет към теб е: Не изпадай в такива истерии...Гледай си живота...Изпълни душата си със светли чувства и бъди щастлива...Имам горчив опит и ходих къде ли не...Търсих спасение и помощ... Аз имах четири неуспешни ин-витро процедури в клиниките на софийски "Светила", в пловдивски клиники, Варна, Плевен, други неуспешни опити в Истанбул, Гърция, Кипър...Преди 7 месеца посетих Д-р Емин. Това е моят ЛЕКАР! Доверих му се изцяло-само аз си знам, колко сълзи излях пред него, докато споделя моята история с него... Вече съм бременна с близнаци...от първия опит...За първи път след толкова много мъки и ходене по разни специалисти...Яйчниците ми бяха в лошо състояние след толкова много стимулации и постоянно образуваха кисти...Благодарение на лечението при него яйчниците ми се "преобразиха" и след стимулация имах само 3 яйцеклетки, но бяха достатъчни... Сега вече знам-няма да го заменя моя лекар за нищо на света...На всички, които го обиждате и очерняте, моля, пречистете се от злобата си...
[/quote]

И ти се регистрира днес за да напишеш този пост  #Crazy

# 822
Който има очи ще види, който има уши ще чуе.
Аз не съм злобна, напълно честна и открита съм.........Пуснах публикациите, преди мейла с банковата си сметка, за да ми е чиста съвестта, че не  съм подвела доктора.И за да се убедя, че той дори за миг не е имал намерение да ми върне парите.
Интересното е, че той също ме обвиняваше в злоба, която тая към него, интересното е че аз също образувам кисти..........
Абе аз мога ли да си променя мнението и коледно да те метна в където си зная.

# 823
Малииии, ами "тя" rf за четири опита обиколила сума ти държави и да не говорим за клиниките ..... мдаааа вярваме ти ....

Искам да подчертая че ви поста на Kralincesa няма грам злоба, даже е мн коректна защото с елементите които разполага не би било чак толкова сложни да създаде сериозни проблеми на Емин и клиниката му.
И ако аз лично бях преживяла този стрес едва ли щях да бъда толкова сдържана.

И нали се сещаш че във форума се вижда кой кога се е регистрирал и какво е писал, така че дълбоко се съмнявам в истинноста на написаното от тебе. Всяка една от нас знае какво е да трепериш. да очакваш, да се надяваш и ровенето по форумите, писането, обмяната на мнения е нещо неизбежно ..... А ти се появи така от никъде и обвиняваш момичето в злоба !
Хайде седни и пак прочети написаното

# 824
ХАХА  rf  - това да не би сега да е самия доктор Емин или може би старшата Акушерка  Laughing
Такъв коментар без никаква история зад гърба си ми звучи направо смешен!
Аз имам 5 опита зад гърба си последните два при доктора /разбира се пак неуспешни/ - но като върнеш лентата назад цялата ми история се вижда от къде съм почнала, през какво съм минала и за къде съм тръгнала. Ти коя си, без нито една друга публикация ???? Мнооооооооого съмнително

Може би си права - регистрацията е съвсем прясна от днес, 16:25 ..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт