Може ли да има коластра без да се появи след това кърма?

• 4 386
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Много съм благодарна за бързите отговори и за готините съвети. Мога да се похваля със сучещо бебе и изобилие от кърма. Всичко се случи буквално за ден - сутринта преди изписването се мъчихме за кой ли път един друг, по обяд усетих прословутото 'слизане' на кърма и до вечерта вече се чудех къде да си закача гърдите, че да не ми тежат. Проблема се оказа моята неинформираност по въпроса с така наречените 'Плоски зърна'. Добре,че се случи една чудесна педиатърка в болницата, буквално в последния момент да реши да ме погледне и да ме светне, че мъките ми си имат разрешение - силиконовите зърна на Авент. Те и вашите бързи съвети да не се отказвам ме спасиха, понеже бяхме стигнали точка, в която малкия реве, и аз рева, насилвам го, той е гладен, няма с какво да го нахраня... още веднъж БЛАГОДАРЯ.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 16
  • София
Супер, прекрасно е, че има все повече случаи, в които в болницата оказват необходимата подкрепа, за да успее майката да кърми и са достатъчно компетентни и услужливи. Успех и дано това да останат единствените проблеми в отгелждането на бебо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт