Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 587
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • На брега на реката
Определи таван на бюджета и тогава предложенията ще завалят.  Laughing
Като няма определена някаква сума, не знаем какво да предложим newsm78.

# 271
mimeime , аз ти препоръчвам Миеле втора употреба. Аз лично съм страшно доволна от цена, качество и начин на измиване. Това е най-добрата марка за бяла техника. Откъм разход за вода и ток също съм доволна Peace

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 18:32 от marti 2005

# 272
Аз от три месеца съм с миялна, и не мога да давам много препоръки, моята е BEKO DIS 5831 и съм си много доволна  Simple Smile Иначе и аз знам, че Миеле е най-хубавата марка  Hug ако не те притеснява втората употреба  Simple Smile

# 273
  • Sunshine state
Енергийният клас не е измислен и наистина пести енергия-за пример давам хладилникът ни. Старият беше марка и то немска и беше клас Д,а новият е А++ и разликата в тока е над 50лв.  Peace

# 274
mimeime аз съм със съдомиялна втора употреба Бош много съм доволна за 15 комплекта е голяма влизат ми големите тави на фурната големи тенджери .Голяма помощничка ми е направо съм влюбена в нея  Joy За икономия не мога да кажа нищо купихме съдомиялна и сушилня втора употреба  ползвам ги непрекъснато а не виждам разлика в тока
Момичета да питам мога ли да пускам тефлонови тигани и ако да на колко градуса ги миете  също така керамични съдове миете ли в съдомиялната  Embarassed

# 275
  • Sunshine state
Пускам тефлонови тигани и керамични такива на интензивната и нищо им няма,спокойно. Peace

# 276
Коя програма използвате често? Аз в последно време мия само на едночасовта и съм доволна. Има ли проблем да се използва често тази програма?

# 277
  • Бургас/София
На нас плотът ни е на 82 см. Като търсихме, ни казаха, че дори и за вграждане да е, пак й трябват 85 см., колкото са високи тези, които не се вграждат. Назад също ни е 55 см., но трябвало поне няколко см разстояние - за маркучи и подобни. Препоръчаха ни да не се хвърляме в това, защото няма да ни се събере. В крайна сметка взехме не за вграждане и я сложих в мокрото при пералнята. Малко ще ми е кофти да мъкна чиниите до там, ама по-добре от нищо. За мой срам още не съм я пробвала, иначе ми я свързаха, но нямам чинии още, които да измия  Whistling
Чакам си обзавеждането, че да се местим вече.... Sunglasses
За най-малките съм писала по-назад, че братовчед ми имат такава и са много доволни. Експлоатират такава вече 10 г. нон стоп 5 човека домакинство.....
Моя плот също е на 82 см, затова махнахме горния капак и влезе без проблеми. В упътването на моята съдомиялна пише, че гърбът на уреда трябва да се опре плътно в стената.

# 278
Понеже я пускаме нощем, основно мия на икономичната програма - пускам я и да се плацика три часа и половина. Ако има по-замърсени неща, пускам на интензивна. Събота и неделя мия на едночасовата. Не мисля, че има какво да им стане на съдовете от често миене на кратката програма - щом се измиват добре, не би трябвало да има проблем.

# 279
Коя програма използвате често? Аз в последно време мия само на едночасовта и съм доволна. Има ли проблем да се използва често тази програма?

Използвам същата, и почти само нея.
Можеш да я ползваш колкото и когато пожелаеш.

# 280
Благодаря ви Hug

# 281
Пускам тефлонови тигани и керамични такива на интензивната и нищо им няма,спокойно. Peace
Благодаря за отговора Pupitka питам защото моята кумица си окепазила един тиган а аз много си ги харесвам и не искам да ги хвърлям преждевременно  Joy

# 282
Здравейте и от мин  Hug И аз да се запиша в темата с едно въпросче  Embarassed Та ... аз съм на ВИЕ с моята съдомиялна.С риск да стана за смях–дори незнам как да я пусна  Embarassed Просто я пуснах на AUTO program( 1.22мин.),празна и сега се плицика там.Утре искам да си купя всичко което ще ми е нужно за нея,но не съм сигурна,че ще се справя  EmbarassedВътре има нещо в което явно се слага таблетката ( или както там му се казва ) и е с капаче.Има и още едно дето се преплъзва  Rolling Eyes не зная за какво е  Embarassed Нямам упътване,втора употреба е и доста време никой не я е ползвал.Съдомиялната е Kuppersbusch но не виждам някъде да пише модел.Може да е на гърба някъде  newsm78 не мога да я изместя  Praynig Всякакъв съвет ще ми е много полезен.А аз между временно ще чета писаното от Вас   bouquet Благодаря много   bouquet

# 283
Най-вероятно са отделенията за таблетки/прах и гланц. Те обикновено са на вратата. Отделението за солта е на дъното. Можеш да я снимаш и да покажеш за всеки случай.

# 284
Да  Grinning на вратата са  Hug А това отделение за солта ще го погледна после като свърши програмата ooooh! много сложно ми се струва  Simple Smile А може ли да се ползва без сол  newsm78 Не съм в България и нямам представа каква е водата тук честно казано,но ще разпитам.Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт