Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 586
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Sunshine state
Да,трябва да е празна при първо пускане. Аз лично я заредих с всичко. Peace

# 256
  • на Мелмак
Здравейте , и аз се оглеждам за съдомиялна , но проблем ми е височината .Искам да я сложа на мястото на шкаф във кухнята , но незнаино защо моята кухня е с нестандартна височина .Та мястото под плота ми е 78 см.Някой знае ли миялна която да е малко по ниска от стандартните ????
A Някакви идеи как да я втикам ?
А ааа , а защо не отидеш до някой магазин и да премериш тези за пълно вграждане-те отдолу са с крачета и на място ако ги измериш - може да намериш твоятя:) също те нямат капак отгоре,моята мога да я премеря .но най-рано утре вечер!

# 257
Премерих току що моята/за пълно вграждане е/. Висока е 82 см. Крачетата са за нивелация, няма как да се махнат. Виж в характеристиките на машините за пълно вграждане. На всяка трябва да пише колко е висока. Но мисля, че са стандарт.

# 258
  • на Мелмак
Премерих току що моята/за пълно вграждане е/. Висока е 82 см. Крачетата са за нивелация, няма как да се махнат. Виж в характеристиките на машините за пълно вграждане. На всяка трябва да пише колко е висока. Но мисля, че са стандарт.
Е , и аз за тези крачета се сетих, нали я изкарвахме няк. пъти,но си мислех , че може да намалят височината

# 259
Сега гледах в Технополис на всички пише подробни размери. Аз погледнах няколко, всички бяха 82 см. Ако искаш разгледай всички, но се съмнявам. Задните крачета мисля, че са неподвижни. Ще трябва да се режат. Не ми се струва много удачно.

# 260
Исках да се похваля с вече пусната машина,но...целия ден ми е на "карък"  Sad Първо в единия магазин имаше само мостра,а мъжа ми не иска мостри,на мен пък не ми се чака до сряда.В другия магазин чакахме половин час да намерят кашона в склада.На мен ми стана зле,получих контракции.Направо ми мина мерака.После целия ден мъжа ми се мъчи да я свърже под мивката.Резултата-няколко вида излишни маркучи и подобни неща,не затварящ се шкаф и чинии измити на ръка.Ще видим утре какво ще измислим,дано стане.

# 261
  • На брега на реката
Исках да се похваля с вече пусната машина,но...целия ден ми е на "карък"  Sad Първо в единия магазин имаше само мостра,а мъжа ми не иска мостри,на мен пък не ми се чака до сряда.В другия магазин чакахме половин час да намерят кашона в склада.На мен ми стана зле,получих контракции.Направо ми мина мерака.После целия ден мъжа ми се мъчи да я свърже под мивката.Резултата-няколко вида излишни маркучи и подобни неща,не затварящ се шкаф и чинии измити на ръка.Ще видим утре какво ще измислим,дано стане.

Не се притеснявай, всичко ще се нареди. Коя машинка взе Аристончето ли?

# 262
http://www.technomarket.bg/products/09132714/hotpoint-ariston-hcd-662-eu Ето тази,дано поне е здрава и мие добре  Simple Smile

# 263
  • На брега на реката
Честито, със здраве да си я ползвате.

# 264
Честита ти помощница! Със здраве да си я ползваш!

# 265
Благодаря ви за съветите,но радостта ми беше кратка  #Cussing out
Сложих всичкокакто си му е редано машинката не тръгна .
Само мига дисплея и не отчита никакви минути.
Изчаках да мине времето за програмата. Никакъв звук .Препарата не го е взела.
Не знам в мен ли е грешката или е дефектна . #Crazy

# 266
villygdr всички миялни за вграждане са 82 см високи, не мисля ,че може да е втъкнеш по някакъв начин  Sad Потърси друго място

kmi7 Честита ти миялна, да си я използваш със здраве и дано утре да я нагласите и вече да работи  Praynig Аз затова извиках водопроводчик и си ми я сложиха без проблем  Wink

Klara. виж водата дали си пуснала , аз на първото пускане така си помислих, че не работи пък то водата не беше пусната  Grinning Дано да няма проблем и да си работи машината  Praynig Иначе аз и първия път си я пуснах с чинии вътре, празна не е работила  Mr. Green

# 267
  Villygdr, и ние имахме същия проблем. Какви ли не варианти обмисляхме и накрая направихме реорганизация и я сложихме върху шкафа до мивката. Малко странно стои, но си има своите предимства. Simple Smile

# 268
На нас плотът ни е на 82 см. Като търсихме, ни казаха, че дори и за вграждане да е, пак й трябват 85 см., колкото са високи тези, които не се вграждат. Назад също ни е 55 см., но трябвало поне няколко см разстояние - за маркучи и подобни. Препоръчаха ни да не се хвърляме в това, защото няма да ни се събере. В крайна сметка взехме не за вграждане и я сложих в мокрото при пералнята. Малко ще ми е кофти да мъкна чиниите до там, ама по-добре от нищо. За мой срам още не съм я пробвала, иначе ми я свързаха, но нямам чинии още, които да измия  Whistling
Чакам си обзавеждането, че да се местим вече.... Sunglasses
За най-малките съм писала по-назад, че братовчед ми имат такава и са много доволни. Експлоатират такава вече 10 г. нон стоп 5 човека домакинство.....

# 269
  • София
Здравейте, решила съм, че е крайно време и аз да се обзаведа с това удоволствие и отмяна. Естествено, че няма да мога да отделя време да прочета всички теми, затова моля за съвет. Идеята е, че не разполагам с много голям бюджет и съответно възникна въпросът:
Кое е за предпочитане- нова/съвременна/евтина или втора употреба, но на някоя си марка?
И в двата случая предлагат гаранция, но се чудя, така рекламирания енергиен клас, наистина ли пести енергия, защото при старите модели, не се споменава такава екстра.  newsm78
Разбира се, приемам съвети от всякакъв характер.

Общи условия

Активация на акаунт