Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 568
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Забравих да добавя,че това,което ме притеснява в тази е наличието на само една перка(отдолу) ,което не знам как се отразява на измиващата способност.

# 241
Аз не съм от най-компетентните, но най-малките съдомиялни няма как да са с две перки. Съдовете са разпределени на едно ниво. Ти каза, че нямаш място, но ако можеш да се лишиш от някой шкаф поне 45 см да си вземеш. В най-малките не влизат големи тави, тигани, тенджери. Консумацията е горе-долу като на голяма. Аз имам за 10 комплекта и съжалявам, че не си взех от най-големите докато я редя.

# 242
  • Sunshine state
В най-малките влизат тенджери и тави,но малко-примерно 1 тенджера и 1 тава и няколко чинии.Чашите са отделно и не ги броя. И аз ако знаех,щях да си взема голяма.Моята също е с една перка отдолу и си мие отлично.

# 243
Когато идеята за тази покупка назря в главата ми,цяла седмица прекроявах кухнята.Единственият ми вариант е под мивката,защото най-близкият шкаф до канали и вода няма дълбочина.Надявам се да ни върши работа-за сега сме двама,третият е на път.

# 244
  • Sunshine state
И нашата е под мивката. Също така сме 3-ма. Не знам дали аз съм разсипница откъм съдове,ама много цапаме. Уикендите най-редовно ми се случва да пускам по две съдомиялни.

# 245
И ние се справяме доста добре с цапането,но наистина пустото място не ни позволява по -голяма,колкото и да ми се иска.Но както някой беше писал-"по-добре малка,отколкото никаква"  Simple Smile

# 246
Не е лошо и от най-малките да се вземе, ако няма място за по-голяма. Просто ще се пуска по-често. Ние взехме от средните. Забелязах, че и на трите вида (малки, средни и големи) цената е почти една и съща. На нас в кухнята за 3 см не ни стигна мястото и решихме да е в мокрото при пералнята. Малко няма да ми е много удобно, но по-добре от нищо....

# 247
kmi7, и ние сме с малка, но на Електролукс. Една секунда не съжалявам, че я купихме. Днес 3 пъти я пусках. И тиган влиза, и тенджери. Само тавите от фурната не влизат, ама те и в мивката не се събират и не ги ползвам. Мия си в нея филтрите на абсорбатора, на фурната решетките. Квото набутам, всичко мия вътре.
Бих си взела и голяма, ако имаше как, но за сега съм много благодарна и на тази.

# 248
Да се похваля-проблемът с миещата със студена вода миялна е отстранен.Оказа се суперелементарно-прекъснат кабел.Чак техникът се учуди.

# 249
Здравейте , и аз се оглеждам за съдомиялна , но проблем ми е височината .Искам да я сложа на мястото на шкаф във кухнята , но незнаино защо моята кухня е с нестандартна височина .Та мястото под плота ми е 78 см.Някой знае ли миялна която да е малко по ниска от стандартните ????

# 250
  • на Мелмак
Здравейте , и аз се оглеждам за съдомиялна , но проблем ми е височината .Искам да я сложа на мястото на шкаф във кухнята , но незнаино защо моята кухня е с нестандартна височина .Та мястото под плота ми е 78 см.Някой знае ли миялна която да е малко по ниска от стандартните ????
Мисля, че няма такава-в смисъл средна и голяма.

ПП :И аз да се похваля - и моята машинка вече си работи с нов маркуч и нова платка

# 251
Мисля, че няма такава-в смисъл средна и голяма.

ПП :И аз да се похваля - и моята машинка вече си работи с нов маркуч и нова платка
A Някакви идеи как да я втикам ?

# 252
  • На брега на реката
Май няма да намериш с тази височина 78 см. Според мен вариант са ти малките миялни с височина 45 см. Друг вариант, поне аз не виждам в твоя случай. Дано намериш решение.

# 253
Здравейте! Вече съм щастлива собственичка на съдомиялна. Ще я пробвам за пръв път.
Искам да попитам при първото пускане трябва ли да е празна ? И да слагам ли гланц и препарат ? newsm78

# 254
Слагаш сол, гланц и препарат и пускаш празна на интензивна програма - тази, която е с най-много градуси /нашата е на 70/.

Общи условия

Активация на акаунт