Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 532
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Балчик
Ние взехме AEG малко под 800 лв., но беше на промоция.
Която вероятно също е правена в Полша, а не в Германия.

Не знам къде е правена, че не съм гледала книжката, но какво и да е правена в Полша? Така го казваш, все едно е егати боклука....

Защото преди теб обсъждаха за произведени в Германия и си помислих, че събщението ти е във връзка с това. Simple Smile Много се засягаш.

kati_v, благодаря.

# 391
малко няма връзка, но - използвах една полска батерия за баня с душ, към която нямам никакви забележки, даже скоро и предстои да бъде монтирана на ново в друга баня

# 392
  • Балчик
 ooooh! Момичето каза, че ѝ се иска нещо произведено в Германия вие тръгнахте чак батерии полски да хвалите. Simple Smile

# 393
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но досега четох опаковката на Калгонит Финиш Каунтъм, не успях да разбера, трябва ли да поставя допълнително сол и гланц, или имат всичко в себе си?

# 394
Извинявам се за тъпия въпрос, но досега четох опаковката на Калгонит Финиш Каунтъм, не успях да разбера, трябва ли да поставя допълнително сол и гланц, или имат всичко в себе си?

Има всичко уж, но сол трябва да добавяш допълнително.

# 395
  • София
Благодаря, значи ще блокирам само гланца, тъй като досега ползвах обикновения калгонит и имам останала сол машината.

# 396
Според мен си трябва допълнително и сол и гланц  Naughty Та нали машинката сменя водата и чак тогава плакне  newsm78 Съответно по пътя на логиката й трябва и гланц  Crazy Дано съм била полезна  Hug

# 397
Според мен си трябва допълнително и сол и гланц  Naughty Та нали машинката сменя водата и чак тогава плакне  newsm78 Съответно по пътя на логиката й трябва и гланц  Crazy Дано съм била полезна  Hug
Мия с таблетки или с гел - всичко в 1.
Освен сол друго не добавям.

# 398
  • Ямбол
Според мен си трябва допълнително и сол и гланц  Naughty Та нали машинката сменя водата и чак тогава плакне  newsm78 Съответно по пътя на логиката й трябва и гланц  Crazy Дано съм била полезна  Hug
По пътя на логиката - таблетките, които са много в едно, не се разтварят целите едновременно, а например гланцът се разтваря по-късно от препарата за измиване. Та затова не е необходим допълнително гланц, защото той е наличен в таблетката.

# 399
  • Балчик
По логика да,ама на практика отвори машината в края на миенето и намери остатъка- няма такъв. Peace Дали защото мия най-често на 70 градуса, но всичко се разтваря още при миенето, специално съм гледала.

Така,дадам и аз отзив- Бекото мие добре, но нещо с гланца не се справих. Уж е същото като при мен, но при майка не тече гланца, т.е дупчицата не го поема, а всичко изтича в машината. При мен наливам без проблем. След първото миене светна индикатора за гланц, нищо не съм успяла да налея вътре. newsm78

# 400
  • Ямбол
Аз затова ползвам всичко отделно.
При мен пък таблетките често не се разтваряха или залепваха някъде и от няколко години не съм купувала такива.
Тук прочетох за кауфландския прах и съм супер доволна и от качеството и от цената. Преди редувах гел на Сомат и ДМ-ски прах. Сега всичко е наред. Мога да дозирам колкото аз реша, а не колкото някой е решил да сложи в една таблетка. Друг е въпроса, че излиза няколко пъти по-евтино.

# 401
Аз използвам гел за миене в миялната, на Сомат или Финиш и си слагам и сол и гланц . Таблетките не винаги ми се разтварят добре, въпреки че мия на 70 градуса, а прах не съм използвала, защото се притеснявам, да не се надраскат съдовете .
Иначе като използвах таблетки всичко в едно слагах само сол  Simple Smile

# 402
Понеже машината ни е сравнително отскоро, доста си следя съдовете - не съм забелязала надраскване или захабяване. Основно ползвам праха на Кауфланд, рядко таблетки пак на Кауфланд, от обикновените. Писала съм вече, не помня тук или в темата за препаратите - от Финиш All in one ми паднаха шарките на една чаша, от кауфландските нямам забележка. Иначе таблетките ми се разтварят добре, не съм имала случай на неразтворена досега - на 70 градуса мия с таблетки, защото ги ползвам за по-замърсени и загорели съдове.

# 403
Аз пък си ползвам само Еко програмата на 50 градуса. Никакви забележки за петна, надраскано, паднали картинки или каквото и да е  Crazy

# 404
Записвам се с първата си миялна в живота ... ей сега я пуснах за първи път само с таблетка 3 в 1 ... дано оцелее машинката....

Общи условия

Активация на акаунт