Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Много странно, нашата  също е настроена на четири и за пет месеца сме изразходили над два пакета сол, долу-горе на четири седмици светва индикатора и досипваме, като мием ежедневно, понякога и подва пъти дневно.

# 481
Всеки ден я пускам. Понякога, след гости и по 3 на ден мие. В начина на измиване няма промяна обаче. Периодично си я чистя с препарата на Кауфланд. Измивам си я. Явно солта е била много серт. От Лидъл е. Комшийката ми имаше друга марка и каза, че всеки месец досипва сол, а Беко-то били икономични на сол и миели хубаво. Обаче чак толкова икономично ... Аз буквално напълних резервоара със сол. Почти нямаше вода вътре. Леко покриваше в гърловината. Дано това да е причината, а не някакъв дефект на машината.

# 482
  • Ямбол
Колко време е нормално един уред да стои на сервиз само да установят повредата, не да ремонтират?
Първо им трябваше една седмица докато дойдат, сега от една седмица са ми взели миялната и ни вест, ни кост.
А се разбрахме да я видят само, да ми кажат какво има да се ремонтира и аз да реша, дали да я ремонтират или не.
Пффф.

# 483
  • Пловдив
Искам да попитам нормално ли е филтъра за едри отпадъци след завършване на цикъла да остава пълен с вода почти целия. Машината е Electrolux ESF 2410 от малките 45 см за 5 комплекта. Прилагам и снимков материал
Скрит текст:
.
И още един въпрос - солта, която купих е собствената марка на Карфур - 4 кг за 7,80 лв, едра, произведена в Германия. Някой има ли мнение дали е качествена. На пакета пише Natriumchloride. N° CAS: 7647-14-5
Скрит текст:

# 484
  • на Мелмак
Искам да попитам нормално ли е филтъра за едри отпадъци след завършване на цикъла да остава пълен с вода почти целия. Машината е Electrolux ESF 2410 от малките 45 см за 5 комплекта. Прилагам и снимков материал
Скрит текст:
.

Да, нормално е , питах техника за моята точно за това Grinning

# 485

И още един въпрос - солта, която купих е собствената марка на Карфур - 4 кг за 7,80 лв, едра, произведена в Германия. Някой има ли мнение дали е качествена. На пакета пише Natriumchloride. N° CAS: 7647-14-5
Скрит текст:

аз не съм много доволна от тази. Купувала съм я когато беше около 6 лева, но сега пак от Карфур купувам друга за 4 лв 2 кг. Много по-качествена е.

# 486
  • Пловдив
Цитат
аз не съм много доволна от тази. Купувала съм я когато беше около 6 лева, но сега пак от Карфур купувам друга за 4 лв 2 кг. Много по-качествена е
Bенито, загледах и тази, за която говориш, но тази която купих ми се видя по-изгодна, а и в нас като я отворих ми хареса - хубава, едра.
Момичета, бихте ли ми обяснили в какво точно се изразява качеството и как да отсея качествения продукт

# 487
Аз ползвам на Сомат и съм доволна  newsm78 но и не съм ползвала друга,за да сравня.Купих всичко на една марка като започнах да я ползвам и за това  Crazy

# 488
Цитат
аз не съм много доволна от тази. Купувала съм я когато беше около 6 лева, но сега пак от Карфур купувам друга за 4 лв 2 кг. Много по-качествена е
Bенито, загледах и тази, за която говориш, но тази която купих ми се видя по-изгодна, а и в нас като я отворих ми хареса - хубава, едра.
Момичета, бихте ли ми обяснили в какво точно се изразява качеството и как да отсея качествения продукт
Никаква разлика няма - сол като сол, ползвай си я Simple Smile

# 489
Здравейте, искам да си взема съдомиялна - ама от най-евтините  Rolling Eyes
Някой ползва ли нещо от сорта на Нео, Део, Краун, Мидеа, Беко или нещо подобно, или да ме насочите към актуална тема. Също имам питане по отношение на размера 45 или 60 см.?
Благодаря!

# 490
  • На брега на реката
bety.m - аз ползвам Беко от 1 година и съм много доволна/за около 600 лв./. Моето е 45 см., но ако имаш място си вземи голяма.

# 491
Бети, от всичко, което си изброила - Беко, категорично.
Кажи са сантиметрите, какво те интересува?

# 492
Ако имаш място по-добре 60 ... консумативите са ти еднакви и при двата размера, само дето при голямата може да събереш повече неща ...

# 493
  • Русе
Последните два поста подкрепям с две ръце

# 494
Аз също - Беко, 60 см. и с по-малко програми и температури (от опит установих, че основно се ползват три програми и температури, останалото е екстри).

Общи условия

Активация на акаунт