Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 382
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Супер тогава. Аз съм имала досега с 2-3 такива по почивките. Все някакви хубави уж, но бях с ужасно впечатление (това преди 9-10 г сигурно), особено като сравнявах с Беко-то. Но пък като се замисля, може и да е от препаратите, защото съм ползвала каквото е имало, а не с моите. Така че приемам критиката.

# 661
От 3-4г.имам наблюдения относно съдомиялните,пералните,сушилните,хлебопекарните,тостерите,сокоизтисквачките,кафемашините и всичко,което Ви дойде на ум в 22-23 домакинства.Освен това се ровя в нета,за да проверявам техническите им параметри,функции,екстри и др.Извинявам се,ако съм проявила безпардонна категоричност и съм обидила някого-просто исках да помогна.Винаги съм била максималист по отношение на качеството на даден уред и искам за семейството си най-доброто.Пък и не съм богата,за да си пръскам парите на вятъра.Винаги се опитвам да помогна,а не да се изтъквам с нещо.Една клиентка беше нагласила 1200лв.за нова пералня.Аз и подхвърлих идеята за технохит на Ботевградско шосе,за нови уреди с транспортни дефекти, произведени за Германия и донесени от там.Жената си купи предпоследния модел на аег пералня и сушилня една и съща серия и е супер доволна-с2 г. гаранция,а дефектите почти не личат,за 1250лв. и двете.супер попадение,нали.

# 662

И майка ми имаше 25 г пералня АЕГ, но накрая се предаде и я смени със самсунг. Още веднага каза: Тя по-хубава от аег-то и пере по-добре.

Joy Joy Joy
То остана след 25 г. да не е по-добра... Техниката след 1 год. вече е много по-добра, а какво остава след 25, евала за АИГ-то...

# 663
  • Русе
Да де, затова казвам, че след 7-8 г ще има по-модерна техника и не си струва за мен да плащам двойно пари за "марката". Вече, ако цената е добра и ..., може. Не съм фен на втората употреба на техниката, за транспортни дефекти може, но за съжаление такива магазини има само в 2-3 града.

# 664
  • ГОре на черешата...
Да де, затова казвам, че след 7-8 г ще има по-модерна техника и не си струва за мен да плащам двойно пари за "марката". Вече, ако цената е добра и ..., може. Не съм фен на втората употреба на техниката, за транспортни дефекти може, но за съжаление такива магазини има само в 2-3 града.

Peace

Аз също мисля така.
Пералнята и хладилникът ни са Индезит - без грешка, особено пералнята - имаме я май 8 г вече, пускам я средно 10-12 пъти седмично, оттук насетне колкото изкара все е файда Laughing.
Съдомиялна си взех Беко и чакам с нетърпение да стане кухнята, та да я ползвам.

# 665
  • София
Здравейте на всички, разбиращи и ползващи съдомиялни   bouquet
Включвам се с една голяма въпросителна. Вчера си купихме ето това http://www.amazon.de/Gorenje-61224-Integrierbarer-Unterbau-Gesch … BCr/dp/B004HINHIS от магазина за техника с транспортни дефекти в Младост, бул. Ал. Малинов"  София.
Мъжът ми я свърза още вечерта /грамотно ВиК лице е  Laughing/ и от мерак я напълнихме и пуснахме късно вечерта. След като изплакна, източи водата, но започнаха да мигат аварийните лампички. Едната пише че е за препълване с вода,  newsm78 а др. - за по-дълго пълнене при ниско налягане - това напълно го изключвам! Изключих, проверих да не съм сложила вътре нещо неправилно и да пречи на струята, пуснах на др. програма - пак същата работа.
Утре естествено ще звънкам в сервиза, но дали някой има представа каква може да е причината? Тъй де, да не ставам за резил  Sunglasses

# 666
Не съм спец, но на първо четене ми хрумна да проверите маркучите - да не би да се е прегънал някой докато сте намествали машината.

# 667
Взех ѝ соль Wink на мойта ...
Сега да си изсипя солта в контейнера, въпреки че е пълен с вода, нали...
В книжката пише кило и половина .... опаковката 2кг Sad Да сипвам докато поеме или да отмеря точно?

Като първолак... Simple Smile

# 668
  • Ямбол
Сипвай до горе. Аз оставям един два см отгоре празни. Моята поема около кило.

# 669
  • Sunshine state
И аз така правя-сипвам до горе и това е. Simple Smile

# 670
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте,
имам въпрос относно таблетките. За първи път ми се случва да не се разтворят 2 таблетки, сложени една след друга в отделението/ пуснах я 2 поредни цикъла на PRO /. Имате ли идея защо се случва това? Сега я пуснах без препарат на 30 минути-просто да изплакне.
Самите таблетки бяха раздути и полепнали по вратичката на отделението, в което се поставят. Не светят никакви индикатори- нито за сол, нито за блясък...

# 671
Слабо налягане на водата?
Вратичката на отделението не се е отворила?

# 672
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Слабо налягане на водата?
Вратичката на отделението не се е отворила?

Не е слабо налягането у нас. А и двата пъти вратичката беше отворена.

# 673
ами....
дефектни таблетки - овлажнени нещо примерно; нова опаковка ли са? или отворена отдавна... самата индивидуална опаковка на таблетката нещо да не е била запечатана добре...
възможно ли е нещо да е препречвало струята на водата към контейнера?
Нещо да пречило на въртящите се перки...

# 674
  • Пловдив
Може да е от неправилно подредени съдове, пусни я ПРАЗНА, с таблетка и виж дали ще се разтвори таблетката.

Общи условия

Активация на акаунт