Звездни компромати-197 част

• 61 829
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Рафа след победата над нашето момче.

# 467
  • Бургас
ще се откаже,ама друг път....тя иска още да го ,,дои,, Naughty

Ама естествено, че "дои" е правилния глагол! Как не се сети за друг?

Какво значи да го дои!? Той все пак е баща на това дете и е нормално да му плаща издръжка. При положение, че не присъства особено в живота му може поне да го обезпечи добре. Колкото има за едното дете, толкова трябва да има и за другото. Не стига, че Алисия сама си гледа детето, че и да се нагърбва сама и с издръжката, ми се струва излишна и безсмислена проява на гордост.

# 468
Алисия

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 11:06 от medissa

# 469
Гледах малко от мача, колкото да видя космарлаците под мишниците на Рафа. Whistling Що така това момче. newsm78

# 470
  • Варна
Харесва ми как бременее Гуен Стефани, а по принцип не се прехласвам по бъдещи майки.

Тамара Екълстоун пък разцъфна откакто е бременна.

# 471
Гледах малко от мача, колкото да видя космарлаците под мишниците на Рафа. Whistling Що така това момче. newsm78

Тук мъжете не се обезкосмяват особено...

# 472

Може, но пък по гърдите не видях сякаш като се съблече. newsm78

# 473
  • Sofia
Какво значи да го дои!? Той все пак е баща на това дете и е нормално да му плаща издръжка.

То и преди имаше подобни коментари, били го вързали Николета и Алисия, той Валери в несвяст ли ги прави тия деца?  newsm78 Доколкото е споделял в интервюта и двете му деца са негов съзнателен избор, не му прави чест, да не се грижи за сина си.

Пък то в нашата държава "вързаните" всъщност са майките, децата остават при тях и оттам-нататък целия им личен живот е съобразен с това, следващи връзки, работа, всичко..
Както виждаме татковците могат да си развяват коня с която и както пожелаят, а солидна издръжка в БГ е абсолютен мираж, случаите напоследък само го потвърждават.  Peace

# 474
  • София
Е как може да се прави сравнение между децата на Валери кое по красиво,всички деца са красиви,Валерко е мъжкарче,Николче е сладко момиченце Crossing ArmsАйде сега разкъсайте ме Mr. Green

# 475
  • До морето
ще се откаже,ама друг път....тя иска още да го ,,дои,, Naughty

Ама естествено, че "дои" е правилния глагол! Как не се сети за друг?

Какво значи да го дои!? Той все пак е баща на това дете и е нормално да му плаща издръжка. При положение, че не присъства особено в живота му може поне да го обезпечи добре. Колкото има за едното дете, толкова трябва да има и за другото. Не стига, че Алисия сама си гледа детето, че и да се нагърбва сама и с издръжката, ми се струва излишна и безсмислена проява на гордост.

На същото мнение съм, явно иронията ми не се усеща  Rolling Eyes

# 476
# 477

Може, но пък по гърдите не видях сякаш като се съблече. newsm78

# 478
Кадърът беше в профил, а и явно поради ограничената окосменост там, не съм я забелязала. Мишците обаче не мога да приема. Naughty

# 479
  • София
Аз пък нямам скрупули по отношение космаците на Рафа. Не бих го върнала.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт