Звездни компромати-197 част

• 61 898
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Да се запиша по средата на темата със снимка на двама големи в тениса -

# 361
За мен няма нищо расистко във въпросната снимка. Интересно би било, ако бяла жена играеше ролята на стол, а чернокожа стоеше върху нея, какви щяха да бъдат реакциите?!

# 362
От мен две клюки.

Заглавната статия и... горе-вляво  Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes

# 363
  • Sofia
Е, то идеята на снимката е очевидна - фотографът (криейтив директорът) да станат известни. Напоследък е масова тенденция, фотосесиите са превърнати във вик за внимание, колкото по-странни, толкова по-добре за фотографът. А това, че идея няма, че дрехите, които се предполага, че трябва да се покажат дори не се виждат...кой ли го интересува.  ooooh!

# 364
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не толкова расистка, просто противна Tired.

# 365
  • София
Нещо не хващам вяра на това списание с бременната Ким и другите бомбастични заглавия.  Peace

Именно.  Peace

# 366
  • Бургас
Нещо не хващам вяра на това списание с бременната Ким и другите бомбастични заглавия.  Peace

Именно.  Peace

И аз не вярвам Ким да си причини отново да забременее, като се има предвид суетата й и това, че стоя затворена няколко месеца в къщи, преди да заприлича отново на човек.
За тази снимка имам няколко версии: "материалът" от задника и краката й да се е разпрострял и върху корема й, да е яла боб със зеле/пръшки с лук или да е забравила да си сложи пристягащото бельо..........или пък изживява кофти ПМС.

# 367
Не знам за Ким, видях споделям  Tired Whistling

Новината отдясно за Орландо и Марго Роби
я има и на други сайтове като Перец и Page 6. - Типична холивудска ПР сценка и за двамата, ще ми е интересно докъде ще я докарат.

За Кристен, вече всички знаят, тя въобще и не се крие, тук пък ми е интересно дали няма да и измислят някакой младеж за гадже, преди следващ блокбъстър

# 368
Не знам за Ким, видях споделям  Tired Whistling

Новината отдясно за Орландо и Марго Роби
я има и на други сайтове като Перец и Page 6. - Типична холивудска ПР сценка и за двамата, ще ми е интересно докъде ще я докарат.

За Кристен, вече всички знаят, тя въобще и не се крие, тук пък ми е интересно дали няма да и измислят някакой младеж за гадже, преди следващ блокбъстър

Маргото с кой ли не я спрягаха  Tired!

# 369
Може и сама да си го измисли- изглежда ми сексуално гъвкава Laughing.

# 370
Маргото с кой ли не я спрягаха  Tired!

Щом е уж с толкова много, логично да е с никой  Crazy

да видим с кого ще и е следващия филм   Whistling

# 371
Тази Марго да не е русата акула от "Вълкът на Уолстрийт"? Ако да- браво на Орландо, успял е да изпревари Лео този път Mr. Green.

# 372
Тази Марго да не е русата акула от "Вълкът на Уолстрийт"? Ако да- браво на Орландо, успял е да изпревари Лео този път Mr. Green.

Не е успял да го изпревари. Лео си се "упражни" върху русата грация Laughing и не повтори повече  Flutter

# 373
Не е. Марго я спрягаха с Лео по време на снимките.
А преди това "разведе" Уил и Джейда... само дето не стана ясно с кого е от двамата е спала или с двамата  hahaha

# 374
http://www.blitz.bg/news/article/245534

"Известната руска поппевица Жанна Фриске е болна от рак на главния мозък.
В руските артсреди все по-настойчиво се говори, че непрежалимият Александър Абдулов и красавицата Анна Самохина са починали скоропостижно именно заради факта, че са се подмладявали със стволови клетки. Жанна Фриске не е била изключение – също се е подлагала на тези привидно безвредни процедури. Очевидно надлъгването с възрастта има страшна цена."

Ужас!  Shocked
Не предполагах, че до там са стигнали в разкрасяването.

Общи условия

Активация на акаунт