Звездни компромати-197 част

• 61 786
  • 735
  •   1
Отговори
# 525

Тази снимка е преди операцията. Толкова е красива преди, за какво и трябваше да се обезобразява.

# 526
  • някъде
Страшно харесвах носовете на русата Златка и Емилия преди операциите.А сега са толкова безлични и имам чувството ,че са им еднакви.

# 527
  • София
Ако бях на мястото на Преслава и нямаше какво да крия, щях да си направя едно изследване и да публикувам отрицателните тестове за наркотични вещества.  Wink Мисля, че това е начинът да запуши устите на хората.

# 528

Тази снимка е преди операцията. Толкова е красива преди, за какво и трябваше да се обезобразява.

Говереше се, че е катастрофирала и си е счупила носа, затова го е оперирала.
Даже доколкото си спомням тя потвърди.

# 529
  • Пловдив
Ако бях на мястото на Преслава и нямаше какво да крия, щях да си направя едно изследване и да публикувам отрицателните тестове за наркотични вещества.  Wink Мисля, че това е начинът да запуши устите на хората.
А то пък щото на това някой ще повярва  Crazy Нали пак може да се подправи! Grinning

# 530
  • Бургас

Да бе, то всички чалга певачки и манекенки са с катастрофи, инциденти и проблеми с дишането заради изкривена носна преграда. Златка Димитрова си оперирала носа заради носната си преграда - не можела да диша. Да се чудиш как е дишала 25 години  Thinking
Не мога да разбера какво толкова лошо има в това да кажеш "Не си харесвах носа и затова го коригирах". То едно криене на операции, едно оправдаване. Все едно си извършил престъпление.

# 531
  • София

Е нали се говореше, че е "катастрофирала" в юмрука на мъжа си Simple Smile
Иначе аз Емилия никога не съм я намирала красива - нито преди, нито сега. А пък мазния й, лигав и посточнно хихикащ глас не мога да го търпя - ни на песни, ни на интервюта.

# 532
  • Варна
Ваня Щерева показа новото си гадже
http://life.dir.bg/news.php?id=15988293&nt=5

Били заедно от началото на януари Rolling Eyes Че сега сме средата на месеца.Защо не изчакат поне няколко месеца,за да обявят публично връзката си newsm78

Много важно, че е младо гаджето, щом е толкоз грозно. Как да и завидим? Simple Smile То не че тя е някаква неземна красавица, де. Simple Smile

# 533
Златка Райкова има 2 ринопластики. Първата е при Джамбазов и на мен ми харесваше как й носът след операцията. При нея явно, защото е по-"ВИП", се беше постарал доста. Втората не знам при кого е, но не ми харесва. Прекалено изкуствен и унифициран изглежда носът й в момента.

# 534
# 535
  • София
Ама са му готини патъците на гаджето на Ваня Щерева.
Наско Сираков какъв е смешен с тая коса  Grinning

# 536
  • София
...а Илияна като мумия и на двете снимки. Особено на онази, на която е усмихната.

# 537
Големи позьори са семейство Сиракови!  Simple Smile
 Смешници! Simple Smile
Някак си не им отива за годините или аз съм свикнала, по - млади семейни двойки да гледам, как демонстрират любоФ - гушнали малките си дечица!  Simple Smile   newsm78

# 538
Някак си не им отива за годините или аз съм свикнала, по - млади семейни двойки да гледам, как демонстрират любоФ - гушнали малките си дечица!  Simple Smile   newsm78
По-скоро второто Laughing Аз пък много се радвам на хора, успели да съхранят хармонията и любовта помежду си. Колкото и да не ми допадат Сиракови, по отделно, те са пример за едно много стабилно семейство.

# 539

Да бе, то всички чалга певачки и манекенки са с катастрофи, инциденти и проблеми с дишането заради изкривена носна преграда. Златка Димитрова си оперирала носа заради носната си преграда - не можела да диша. Да се чудиш как е дишала 25 години  Thinking
Не мога да разбера какво толкова лошо има в това да кажеш "Не си харесвах носа и затова го коригирах". То едно криене на операции, едно оправдаване. Все едно си извършил престъпление.

Изкривената носна преграда е нещо, с което се живее, но носи много неприятни последствия с годините. Не е шега работа и всеки, който се оперира заради това постъпва правилно за здравето си, въпреки рисковете. Така че Джули, не се чуди, а се радвай, че не знаеш какво е  Wink

Общи условия

Активация на акаунт