"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 337
  • 689
  •   1
Отговори
# 195

new Çağatay Ulusoy ~~ SET

# 196
По повод неприятният инцидент на снимачната площадка на ПО:

ece yörenç ‏@eceyorenc 3m

Pazartesi sabah henüz set hazırlıkları yeni başladığında karavan şöförü arkadaşımız Bülent Yakut'u geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahelelere rağmen kaybettik.. Çekimler başlanmadan yaşanan bu üzücü olay sonucunda set, o gün iptal edildi.

# 197
 ooooh!Прочетох за внезапната смърт на човека от екипа.Ужас,какъв кошмар са преживели всички!Дано успеят да се посъвземат от шока и да си починат през двата дни.

За ластика да много мила и трогателна сцена но доста изтъркан похват в турските сериали . При едни колие , при други шнола и т. н. и малко ми е как да кажа инфантилно и пресилено 20 годишни да се занимават с това ,  реално .

newsm78 Хммм,и аз си мислех същото за сцената,но изпълнението беше наистина разкошно.И етюда на пианото също. Heart Eyes  AneliyaS ,тенкс! Hug

Сцената с песента на Серенай заснета от друга камера.

# 198
Скрит текст:
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.   bouquet
А, това... Не мога да спра да го гледам от снощи  Heart Eyes

Страхотно е!  

♥♥♥♥♥♥♥

Наистина е страхотно изпълнението на Тойгар.
Аз от снощи не мога да спра да слушам неговото оригинално изпълнение, мехлем за душата ми е той открай време, мехлем. smile3521
Краси и мен не ме докосна играта на Серенай, само на пейката в болницата и се получи, и тогава усетих чувствата на Мира.

# 199
Наистина кофти инцидент на сета. Ей така от нищото, днес те има а утре не.
Вчера и наш познат си отиде както си е спял, лоша работа. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 14:51 от Neidjal

# 200
Мераба!

Лека Ванче/Лава. Hug
Еджето вкарва драма и очаквам това да се хареса още повече на комшиите.
Гласувах с опцията-не мога да го мисля сега,защото вървеше епизода, но и сега не смятам да го мисля.

Наде  Hug Heart Eyes Влизам в темата,чета поста ти  и виждам,че отново мислим,гласуваме еднакво.
Peace

Честит имен ден на всички,които празнуват днес!    bouquet

# 201
Ванче, Hug нищо ново под слънцето, Grinning общата посока на мислите и усещанията ни не са отсега.
Много интересен образ ми е Мерт. От една страна с хлапашкото си поведение когато е с родителите си и понякога с Яман, а от друга виждам пораслото момче когато е с Ейлюл.

# 202
Много интересен образ ми е Мерт. От една страна с хлапашкото си поведение когато е с родителите си и понякога с Яман, а от друга виждам пораслото момче когато е с Ейлюл.
  newsm10  Много е адекватен с Ейлюл.net

И аз да кажа за Тойгар

Наистина е невероятен  и тук в По и с тази нова музика и с новите от Кутр и Шура .
Много харесвам съвременни творци с нови идеи .Неизчерпателен е той  Heart Eyes

# 203
  • близо до брега на морето
май този инцидент е станал в понеделник - пазартеси-чак днес излезе на яве.Жалко за човека, но ми е странно - казват го след 5дни.Тя и почивката им значи е свършила

# 204
  • Варненска клюкарка

И аз да кажа за Тойгар

Наистина е невероятен  и тук в По и с тази нова музика и с новите от Кутр и Шура .
Много харесвам съвременни творци с нови идеи .Неизчерпателен е той  Heart Eyes

Аз за пръв път, чух Тойгар в Мелодията на сърцето, там освен инструменталите и самият той пееше- разкошна музика, невероятен силно въздействащ глас- меланхолията и тъгата лъхаха от  всяка нота, от всяка строфа Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Самият Тойгар участва в няколко епизода в сериала Wink

От понеделник Мелодията на сърцето отново ще я излъчват по Нова тв, съветвам който не го е гледал, да го направи сега- много хубава история, разказана по невероятен начин Peace Първите 7-8 серии са доста мудни и ме отказаха да го гледам първия път, но на второ четене пардон гледане, стана един от най-хубавите турски сериали, които съм гледала. Музиката на Тойгар има не по-малка заслуга за това Peace В този сериал открих и актьора Ийит Йозшенер (някои го знаят като Дженгиз от Езел) който прави невероятна роля и просто с таланта си отвява един невероятно красив мъж там...
Преди около 2-3 години пуснаха един фрагмент, заговори се за продължение на  историята след доста години, но явно нямаше как да съберат отново стария екип. Сериалът е на Ай Япъм- траурната агенция както я наричат и която за пореден път не изневери на амплоато си и в този сериал Rolling Eyes

# 205
Сутринта забравих. Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват днес.  bouquet Желая им на първо място здраве, след това малко късмет и много любов.
Някой може ли да даде линк за оригиналното изпълнение на Тойгар на мелодията, която Мира изпълнява на пианото?

# 206
  • близо до брега на морето
И аз много харесвам музиката на Тойгар.Много ми допаднаха и песните му в "Север - юг ", страшна музика и текст. Еджето и Айяпим знаят с кого да работят-всичко е бизнес за тях и намират най - добрите

# 207
Здравейте, мили дами !  Hug Hug Hug
Благодаря за новата тема !  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на всички за вчерашните хубави пожелания за именния ми ден !  Hug   love001
Честит имен ден на всички именници ! Много здраве, късмет и сбъднати мечти !   bouquet
Снощи празнувах и не успях да гледам с вас епизода, но като се прибрах успях да гледам някъде половината и сега отивам да догледам другата половина.
Ееее миличкия Чачи, сега пък с босненска манекенка 30+  Laughing а снимки ?  - йок  Naughty
Зории, четеш ми мислите сега е време да го спрегнем и с една булгаристанка  Wink  Mr. Green
А за анкетата  отговорих с 'НЕ' защото въобще не съм фен на Крачола  Laughing играе си добре ролята г-н Крачол, но да влезна гола в банята заради него - никога  Shocked 

# 208
Сутринта забравих. Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват днес.  bouquet Желая им на първо място здраве, след това малко късмет и много любов.
Някой може ли да даде линк за оригиналното изпълнение на Тойгар на мелодията, която Мира изпълнява на пианото?
Иве, заповядай.
Ивче/Бел, така е и на мен Мелодията на Сърцето е сред трите ми фаворита сред турските сериали, и беше първия който изгледах а участието на Тойгар, и вълшебството, което създаваше с песните си бяха каймака. Heart Eyes

Аууу, навън е истинска пролет, Heart Eyes много добре ни се отрази разходката.
#Мine_Еnder with fans ~~SET ~~

# 209
Олее тази в скута ли му е седнала ?  Shocked
пишеше, че е стара снимка, но аз не я бях виждала до сега   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт